pestka56 08.03.2012 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tatarak, na Grouponie jest oferta zniżkowa z ATLASa http://www.groupon.pl/deals/warszawa/atlas-studio/3880182?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_68&a=397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.03.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pestka - spać po nocach nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.03.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) o Atlasie słów kilka (na forum tez ma prasę czarną): http://sites.google.com/site/mojemeblekuchenne/ http://forum.gazeta.pl/forum/w,25,72851513,72851513,Uwaga_na_firme_ATlas_Meble_kuchenne.html?t=1331187559533 Edytowane 8 Marca 2012 przez sylwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.03.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tatarak, na Grouponie jest oferta zniżkowa z ATLASa http://www.groupon.pl/deals/warszawa/atlas-studio/3880182?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_68&a=397 taaa, za te 99=1500 to w Atlasie można - wedle mojej orientacji - "waciki" nabyć nie wiem, czy chcę gotowe czy na zamówienie. Sylwerson mnie zmroziła wycenami swojej kuchni i próbuję się ogólnie zorientować w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.03.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Sylwerson... ale granda... dzięki za linka. nie mam słów komentarza. a u nas to mają taaaaaki piękny salon i taaaakie piękne foldery, że bym się nabrała na te ich gadki o jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 U mnie (okolice Radomia) np. jest duza hurtownia, która prowadzi ich sprzedaż. Nie sprzedają jednak przez neta. Raczej w stacjonarnych bym szukała.Kupno samych frontów i to w lakierze to inna bajka niż zakup całych mebli z brw. Mamy wpływ na jakość wykonania mebli bo stosujemy jedynie półprodukt a nie cały system brw. Powłoki lakierowe są trwalsze od oklein i nie można ich porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.03.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pestka - spać po nocach nie możesz? i kto to pyta? - najwiekszy forumowy śpioch:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pestka - spać po nocach nie możesz? Grafik, jak niewolnik jak jest co robić, nie je, nie śpi tylko zasuwa jak mróweczka. A klienci nie oszczędzają – oni mogą opóźnić się z dostarczeniem materiałów, a ja muszę na termin skończyć. Skutek zazwyczaj taki, że mam 2 rzeczy na raz i do tego na wczoraj do zrobienia. I jeszcze marudzą, ufff No, to się poskarżyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 taaa, za te 99=1500 to w Atlasie można - wedle mojej orientacji - "waciki" nabyć nie wiem, czy chcę gotowe czy na zamówienie. Sylwerson mnie zmroziła wycenami swojej kuchni i próbuję się ogólnie zorientować w temacie. A te pozostałe linki są jakoś interesujące dla Ciebie? Pewnie cenowo też zabójcze Ja się posłużyłam IKEą, wiec nigdy nie sprawdzałam tych kuchennych firm, poza tym jednym niewypałem z BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.03.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 linki fajne, ale raczej bym wolała wykonawcę na miejscu, jeśli będę kupować meble na zamówienie fotki ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 linki fajne, ale raczej bym wolała wykonawcę na miejscu, jeśli będę kupować meble na zamówienie fotki ładne. Wypuściłam się na wernisaż do w-wy. W nockę znowu posiedzę. Ja teraz szukam dla dziecka, to może trafię coś też w Twojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ja z piosenką przychodzę, STO LAT KOCHANE BABECZKI... http://www.youtube.com/watch?v=prkUc...e_gdata_player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.03.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 musisz śpiewać akapella, bo linek się nie otwiera a poza tym NAWZAJEM, BABECZKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wypuściłam się na wernisaż do w-wy. W nockę znowu posiedzę. Ja teraz szukam dla dziecka, to może trafię coś też w Twojej okolicy to moze i moich schodach podumasz??? kamień czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to moze i moich schodach podumasz??? kamień czy drewno? Oj, Wojgoc sympatyczna bestia z Ciebie. Mogę podumać. Tylko te Twoje schody to jakie? Wiszą betonowe w powietrzu, czy całe podparte ścianą od strony holu? Z planu to nie wynika. Może wrzuć fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 wylewane z betonu oparte na tej scianie lukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 wylewane z betonu oparte na tej scianie lukowej To z jednego boku. A drugi wisi w pwietrzu, czy jakoś podparty, np. podbudowaną ścianą albo kolumnami podparty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wojgoc a jaką barierkę na schody planujesz to wtedy będzie łatwiej wybrać drewno czy kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 myslalem o delikatnie kutej - czyli zaden ciężki wzór czy ornament.zakonczenie drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ładnie będZie i kamieniem i z drewnem. No, to jak one wiszą tylko na tej łukowej? To pięknie i lekko Ja bym dała jasny, może lekko żyłkowany kamień iczarną kutą we floralne dekory balustradę. Jak ta Wyspiańskiego w Krakowie, chyba w Towrzystwie Lekarskim. Poszukam fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts