Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

taaa, za te 99=1500 to w Atlasie można - wedle mojej orientacji - "waciki" nabyć ;)

nie wiem, czy chcę gotowe czy na zamówienie. Sylwerson mnie zmroziła wycenami swojej kuchni i próbuję się ogólnie zorientować w temacie.

U mnie (okolice Radomia) np. jest duza hurtownia, która prowadzi ich sprzedaż. Nie sprzedają jednak przez neta. Raczej w stacjonarnych bym szukała.

Kupno samych frontów i to w lakierze to inna bajka niż zakup całych mebli z brw. Mamy wpływ na jakość wykonania mebli bo stosujemy jedynie półprodukt a nie cały system brw. Powłoki lakierowe są trwalsze od oklein i nie można ich porównywać.

Pestka - spać po nocach nie możesz? ;)

Grafik, jak niewolnik ;) jak jest co robić, nie je, nie śpi tylko zasuwa jak mróweczka. A klienci nie oszczędzają – oni mogą opóźnić się z dostarczeniem materiałów, a ja muszę na termin skończyć. Skutek zazwyczaj taki, że mam 2 rzeczy na raz i do tego na wczoraj do zrobienia. I jeszcze marudzą, ufff :( No, to się poskarżyłam.

taaa, za te 99=1500 to w Atlasie można - wedle mojej orientacji - "waciki" nabyć ;)

nie wiem, czy chcę gotowe czy na zamówienie. Sylwerson mnie zmroziła wycenami swojej kuchni i próbuję się ogólnie zorientować w temacie.

A te pozostałe linki są jakoś interesujące dla Ciebie? Pewnie cenowo też zabójcze :(

Ja się posłużyłam IKEą, wiec nigdy nie sprawdzałam tych kuchennych firm, poza tym jednym niewypałem z BRW.

linki fajne, ale raczej bym wolała wykonawcę na miejscu, jeśli będę kupować meble na zamówienie :) fotki ładne.

Wypuściłam się na wernisaż do w-wy. W nockę znowu posiedzę. Ja teraz szukam dla dziecka, to może trafię coś też w Twojej okolicy :)

to moze i moich schodach podumasz??? kamień czy drewno?

Oj, Wojgoc :) sympatyczna bestia z Ciebie.

Mogę podumać. Tylko te Twoje schody to jakie? Wiszą betonowe w powietrzu, czy całe podparte ścianą od strony holu? Z planu to nie wynika. Może wrzuć fotkę :)

Ładnie będZie i kamieniem i z drewnem. No, to jak one wiszą tylko na tej łukowej? To pięknie i lekko :)

Ja bym dała jasny, może lekko żyłkowany kamień iczarną kutą we floralne dekory balustradę. Jak ta Wyspiańskiego w Krakowie, chyba w Towrzystwie Lekarskim. Poszukam fotek :)