sylwerson 23.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 i to: http://www.drew-pol.com.pl/site/aktualnoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) No, Sylwerson, jesteś wielka. Tatarak pozostaje sprawdzić, czy można u nich kupić te fronty sauté Albo zamówić w Wolsztyńskich fabrykach całą kuchnię. Obejrzałam - mają piękne. Na wyprzedaży ekspozycji mają taką białą, którą sama bym sobie chętnie nabyła, gdyby nie to, że za duży ten zestaw do mojej kuchni. Te z drew-polu nie robią na mnie takiego wrażenia. Edytowane 23 Marca 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 23.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) wielka - nie zdeterminowana - tak (szukam mebli do siebie, przy okazji zaś widzę wiele okazji ) edit tu masz bakłażanki (tak się nawet w obrębie kolekcji nazywają): http://www.wfm-kuchnie.pl/meble-kuchenne-slowniki_systemy2,main,1,84,112,27,,PL.htm Edytowane 23 Marca 2012 przez sylwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.03.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 A widziałaś cenę ? W Super Okazje są 2 kuchnie za 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 24.03.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 no, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Sylwerson - śliczne dzięki za namiary. idę się wyżalić do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Tatarak, a jak z gwc i wentylacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 wentylacja jest, do GWC nie mieliśmy koparki, tynki -rozpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.03.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 podobno są "nieskończone", ale nawet w pomieszczeniach, które miały już być gotowe, naszym zdaniem są źle wyprowadzone ściany. krzywizny - które szczególnie w sztucznym świetle wyglądają fatalnie, ale nawet w dziennym są nie do przyjęcia a najgorzej trzy najbardziej reprezentacyjne ściany - wokół tej pustki. ściana przy schodach odchyla się od pionu chyba na 3 cm! podobno dlatego, że panowie nam chcieli "oszczędzić" materiału, a część nad i pod wieńcem nie są idealnie wymurowane. i masa mniejszych niedoróbek. dobrze, że A. wrócił - w środę będzie na budowie z magikiem egzekwował poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.03.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 kurcze, współczuję. Weźcie łatę 2m i sprawdzajcie. Z norm podobno wynika, że na jakieś wyższej wysokości (nie pamiętam, czy ta granica to 3 czy 4 m) odchył może być większy niż niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 mąż już wykonawcy zapowiedział, że "będziemy sobie odbierać razem ścianę po ścianie". to chyba dzionek im zejdzie...Piczman usiłował się z Tobą skontaktować w weekend. coś się stało u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 nie miałam szans sie spotkać. W piątek do domu wróciłam po 19. Mała rozchorowała się i nie dałabym rady zdążyć na 20 i w ogóle zostawić ją, jak mnie cały dzień nie było. W sobotę wracał już do domu. Trudno. Jakoś sobie poradzimy. Chociaż myslę, że i tak dopiero na nowy sezon, bo od 8 lutego w ogóle nie zużylismy gazu, więc nawet nie ma jak próbować regulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 my z tym GWC jeszcze chyba będziemy walczyć, to może się uda przy okazji załatwić obie sprawy. jakby coś - będziemy w kontakcie Kalinka jak? przewalczyła chorobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hej, Tatarak.Fachowcy dobrzy żli, fachowcami pozostają. Zawsze mi się przypominają Friedman i Kofta w Trójkowym skeczu „Fachowcy”. Pamiętacie, czy Wy już nie to pokolenie? Tataraczku, weź kawałeczek czegoś ciężkiego. Uwiąż do sznurka odpowiedniej długości i opuść z góry na dół przy ścianie. To jest dobry sposób na idealny pion.Łata może być krzywa, albo fachowce powiedzą, że jest. Takiemu pionowi nie będą mieli jak się przeciwstawić. Co to za jakieś numery – oszczędzanie przy pomocy partolenia ? !!! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.03.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 skeczu nie pamiętam, pamiętam Kobuszewskiego jako hydraulika Kalinka chrypi jeszcze. Ale i tak jestem wniebowzięta, bo pierwszy raz od 3 lat chodziła nieprzerwanie 5 tygodni do przedszkola. A w piątek mielismy spotkanie z psychologiem w kontekście decyzji - przedszkole/zerówka w szkole/I klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Spirea - i jaka decyzja?U nas na 99% szkoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.03.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 kurcze przykra sprawa z tymi tynkami, nie wiem czemu ale nikt nie poleca swoich tynkarz zauważyliście tą prawidłowość???! uważam że to najwięksi partacze budowlani,ale nie odpuszczaj niech poprawiają do skutku, jak im odpuścisz będziesz tak jak ja poprawiać sama, tam gdzie pokazałam palcem to jest ok tam gdzie już mi było wszystko jedno byle by poszli w ...... trzeba poprawiać przy poprawkach też pilnuj nam "jak już w końcu przyszedł" poprawiać pobrudził sufit z k-g tynkiem myślałam, że uduszę (wszelkie taśmy folie były pod ręką) prosiłam sufity były już po 1 malowaniu:( poprawiał ze dwa dni ściana 2,7x4,1a ściana była dalej krzywa skończyło się tak, że Przemek zrobił na niej gładź mam ją pomalować zobaczymy? jak wyszło poprawianie po poprawianiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.03.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 I żadnej płatności za pracę dopóki nie będziesz zadowolona.Metoda ze sznurkiem jest taka sobie, bo sznurkiem nie sprawdzisz tynków w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 26.03.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Przepraszam wszystkich z którymi miałem się spotkać, niestety musiał bym zostać o jeden dzień dłużej żeby plan wyjazdu wykonać w 100 % i podjąłem decyzję że wracam wcześniej . Mam nadzieję ze jeszcze będzie okazja, a wiele na to wskazuje ! A z tynkami to u mnie to samo było, mam spieprzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts