pestka56 31.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Pewnie tak. Ja dziś tylko spacerek po ogrodzie zrobiłam. Zimno, mokro i koty okupują łóżko w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ale ja bym łóżko pookupowała... młody chory, nie mam kiedy pracować... bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ale ja bym łóżko pookupowała... młody chory, nie mam kiedy pracować... bu ja mam wolne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 szczęściarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Właśnie przyszedł do mnie kocur, uwalił się na blacie między mną i klawiaturą i mruczy. A ja bym go chętnie zabrała na kanapę przed TV i obejrzała jakiś szybki i niemyślący specjalnie film. Figa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ooo, film, żeby dużo strzelali, żeby dialogi były lapidarne, żeby nie było scen poscigów i żeby na końcu dobro wygrało. jednym słowem: Matrix I - też bym obejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Takie zachcianki pokazują poziom odmóżdżenia Tataraczku możemy podać sobie ręce Ja chcę Charliego Chana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 31.03.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Tatarak, zdecydowałaś już, jak będzie wyglądała elewacja? Mąż miał wyprodukować jakieś wersje i co? Przegapiłam? Szukam i szukam i ciemność widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ooo, film, żeby dużo strzelali, żeby dialogi były lapidarne, żeby nie było scen poscigów i żeby na końcu dobro wygrało. jednym słowem: Matrix I - też bym obejrzała wlącz Polsat - leci fajny film dla juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Pestka - Chan też mógłby być, choć osobiście preferuję Jeta Li Moorela - ja to bym zrobiła całość na biało... ale M. z KB kombinują, że trzeba "bryłę przełamać". Wizualizacje są, ale mam zakaz publikowania, bo "niedopieszczone" Wojtek - chłopaki oglądają, a ja mam niby pracować, tylko mózg odmawia współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Tatarak,a kiedy ruszasz z zabudową poddasza?na jaką wełnę, folię się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 stój, szalony! na razie to mam tynki niedokończone, podłogówkę w planach, nad drzwiami i bramą rozmyślam... nie znam odpowiedzi, na żadne z Twoich pytań podpowiedzi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 stój, szalony! na razie to mam tynki niedokończone, podłogówkę w planach, nad drzwiami i bramą rozmyślam... nie znam odpowiedzi, na żadne z Twoich pytań podpowiedzi mile widziane. o, to przepraszam za poruszenie tematu i wywolanie wilka z lasu poddasze to temat rzeka, wiec nie wiem czy moja wiedza będzie tu 'grzecznie" uzyteczna dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 tak, jeszcze teraz brakuje, żebyś zgrywał nieśmiałego skrzacika, co się nie chce ze swoją wiedzą spośród stokrotek wychylać... no ludzie, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 o ile mógłbym zasugerować, to pozwalam sobie na podanie kilku pytań, na które proponuje sobie odpowiedzieć:grubość koncowa zabudowywełna - skalna czy mineralna, czy przenikanie 0,032 czy tez wystarczy 0,04, czy też piana PURfolia - zwykla czy z ekranem aluminiowym,regips - podstawowy z LM czy casto czy moze Knaufa z hurtowni, regips pojedynczy czy podwójnyprofile - konkretny system zabudowy czy tez patrzysz na koszty,lub przynajmniej zanotowac i w odpowiednim czasie wrocic do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 o ile mógłbym zasugerować, to pozwalam sobie na podanie kilku pytań, na które proponuje sobie odpowiedzieć: grubość koncowa zabudowy wełna - skalna czy mineralna, czy przenikanie 0,032 czy tez wystarczy 0,04, czy też piana PUR folia - zwykla czy z ekranem aluminiowym, regips - podstawowy z LM czy casto czy moze Knaufa z hurtowni, regips pojedynczy czy podwójny profile - konkretny system zabudowy czy tez patrzysz na koszty, lub przynajmniej zanotowac i w odpowiednim czasie wrocic do nich WOW Ty tak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Za pół godziny na HBO Spartakus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 WOW Ty tak zawsze nie, zwrócono mi uwagę, ze jestem zbyt bezpośredni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 31.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 u nas dzisiaj dzień totalnej demolki ogrodowej, odświeżamy granicę z naszym sąsiadem, a że płot po tej części był ( w sumie teraz mogę teraz tak napisać- był) w stanie katastrofalnym przyjechała więc koparka i powyrywała wszystkie krzaczory i zardzewiałe słupki; dzisiejsza pogoda potęgowała doznania katastrofy ogrodowej, ale najpierw musi być gorzej, żeby potem było lepiej i ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No nie poznaję kolegi... (acz innej delikatności wymaga recenzowanie czegoś, co już jest, a innej doradzanie rozwiązań potencjalnych. to moim zdaniem ) Grubość ocieplenia 30 cm nie wiem, czym się różni wełna skalna od mineralnej w OZC mamy założoną lambdę 0,035 i postaramy się dać co najmniej taką folia - jeszcze nie wiem... płyty pojedynczo - wykonawca odradza marketowe profile - nie mam pojęcia doradzisz coś bardziej bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts