Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie przyszedł do mnie kocur, uwalił się na blacie między mną i klawiaturą i mruczy. A ja bym go chętnie zabrała na kanapę przed TV i obejrzała jakiś szybki i niemyślący specjalnie film. Figa :(

Pestka - Chan też mógłby być, choć osobiście preferuję Jeta Li ;)

Moorela - ja to bym zrobiła całość na biało... ale M. z KB kombinują, że trzeba "bryłę przełamać". Wizualizacje są, ale mam zakaz publikowania, bo "niedopieszczone" :bash:

Wojtek - chłopaki oglądają, a ja mam niby pracować, tylko mózg odmawia współpracy :cry:

stój, szalony! na razie to mam tynki niedokończone, podłogówkę w planach, nad drzwiami i bramą rozmyślam... nie znam odpowiedzi, na żadne z Twoich pytań :( podpowiedzi mile widziane.

o, to przepraszam za poruszenie tematu i wywolanie wilka z lasu

poddasze to temat rzeka, wiec nie wiem czy moja wiedza będzie tu 'grzecznie" uzyteczna dla Ciebie.

o ile mógłbym zasugerować, to pozwalam sobie na podanie kilku pytań, na które proponuje sobie odpowiedzieć:

grubość koncowa zabudowy

wełna - skalna czy mineralna, czy przenikanie 0,032 czy tez wystarczy 0,04, czy też piana PUR

folia - zwykla czy z ekranem aluminiowym,

regips - podstawowy z LM czy casto czy moze Knaufa z hurtowni, regips pojedynczy czy podwójny

profile - konkretny system zabudowy czy tez patrzysz na koszty,

lub przynajmniej zanotowac i w odpowiednim czasie wrocic do nich

o ile mógłbym zasugerować, to pozwalam sobie na podanie kilku pytań, na które proponuje sobie odpowiedzieć:

grubość koncowa zabudowy

wełna - skalna czy mineralna, czy przenikanie 0,032 czy tez wystarczy 0,04, czy też piana PUR

folia - zwykla czy z ekranem aluminiowym,

regips - podstawowy z LM czy casto czy moze Knaufa z hurtowni, regips pojedynczy czy podwójny

profile - konkretny system zabudowy czy tez patrzysz na koszty,

lub przynajmniej zanotowac i w odpowiednim czasie wrocic do nich

WOW :) Ty tak zawsze

u nas dzisiaj dzień totalnej demolki ogrodowej, odświeżamy granicę z naszym sąsiadem, a że płot po tej części był ( w sumie teraz mogę teraz tak napisać- był) w stanie katastrofalnym przyjechała więc koparka i powyrywała wszystkie krzaczory i zardzewiałe słupki; dzisiejsza pogoda potęgowała doznania katastrofy ogrodowej, ale najpierw musi być gorzej, żeby potem było lepiej i ładniej :)

No nie poznaję kolegi... (acz innej delikatności wymaga recenzowanie czegoś, co już jest, a innej doradzanie rozwiązań potencjalnych. to moim zdaniem ;))

Grubość ocieplenia 30 cm

nie wiem, czym się różni wełna skalna od mineralnej

w OZC mamy założoną lambdę 0,035 i postaramy się dać co najmniej taką

folia - jeszcze nie wiem...

płyty pojedynczo - wykonawca odradza marketowe

profile - nie mam pojęcia :(

doradzisz coś bardziej bezpośrednio?