Spirea 31.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Moorela - ja to bym zrobiła całość na biało... ale M. z KB kombinują, że trzeba "bryłę przełamać". Wizualizacje są, ale mam zakaz publikowania, bo "niedopieszczone" róbcie na biało my na początku kombinowaliśmy z przełamywaniem bryły. Cuda wianki itd. wszystko odpadło. Potem był plan architektki - jak w wizualce domu. Cała kombinacją z blacha odpadła z uwagi na koszty i ryzyko mostków termicznych. Teraz bardzo się z tego cieszę, bo chociaż wtedy podobało mi się, to dzisiaj już nie tak bardzo. A białe jest ponadczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ja po cichu sugeruję, żeby zrobić "na razie" na biało i najwyżej potem na żywca stwierdzić, czy nam coś przeszkadza i pomalować. ale jak się esteci* ostatnio spotkali na budowie... - normalnie nie przegadasz! niestety coś by trzeba postanowić przed zamówieniem bramy, bo gdyby bryła garażu miała być ciemniejsza, to i brama też. a jeśli elewacja cała na biało, to moim zdaniem nie ma sensu inna brama niż białą. *czyli Mąż i KB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Khb, jak ja bym chciała coś podemolować ogrodowo! miałam ambitne plany, że na tym etapie budowy, to ogród już będzie do połowy zrobiony, ale wiadomo, jak to jest z ambitnymi planami koparkowy nie narzekał, że "na mokro" robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 nie, zwrócono mi uwagę, ze jestem zbyt bezpośredni To chyba musiałeś komuś nieźle podpaść Osobiście myślę, że nie jest z Tobą aż tak źle, bezpośredniość po prostu dobra. Złośliwość i zgryźliwość, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 To chyba musiałeś komuś nieźle podpaść Osobiście myślę, że nie jest z Tobą aż tak źle, bezpośredniość po prostu dobra. Złośliwość i zgryźliwość, to co innego nie kumam pewnych rzeczy i tyle. nie bardzo rozumiem, czemu mam grzecznie komus zwracać uwage, ze przypadkiem ekipa robi cos nie tak a nie wprost zwrocic na to uwagę. ale kto Was kobiety, poza Wami samymi jest w stanie zrozumieć. w kazdym badz razie bede się teraz starał najpierw grzecznie zwracac swoja uwagę poprzez zapytanie czy mogę zwrócic uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 policzymy Ci na plus, że się starasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 policzymy?Ty rzecznik jakiejś frakcji jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 oj, przesadzasz W. najlepiej mów szczerze co myślisz. Was facetów też ciężko zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 policzymy? Ty rzecznik jakiejś frakcji jesteś? nie, to było Królewskie MY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.04.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Khb, jak ja bym chciała coś podemolować ogrodowo! miałam ambitne plany, że na tym etapie budowy, to ogród już będzie do połowy zrobiony, ale wiadomo, jak to jest z ambitnymi planami koparkowy nie narzekał, że "na mokro" robił? koparkowy nie narzekał, 2 godziny i było po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.04.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 o ile mógłbym zasugerować, to pozwalam sobie na podanie kilku pytań, na które proponuje sobie odpowiedzieć: grubość koncowa zabudowy wełna - skalna czy mineralna, czy przenikanie 0,032 czy tez wystarczy 0,04, czy też piana PUR folia - zwykla czy z ekranem aluminiowym, regips - podstawowy z LM czy casto czy moze Knaufa z hurtowni, regips pojedynczy czy podwójny profile - konkretny system zabudowy czy tez patrzysz na koszty, lub przynajmniej zanotowac i w odpowiednim czasie wrocic do nich Ojej, ale przesłodziłeś. Aż mnie zemdliło:D Proszę Cię, bądź sobą i wróć do swojej poprzedniej, naturalnej formy wypowiedzi, bo tego nie da się czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tataraku, jak mają się kuchenne pomysły? Wklejam CÓŚ, bo mi wpadło mailem od Westwing Home & Living. To ładne zastosowanie koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tataraku, jak mają się kuchenne pomysły? Wklejam CÓŚ, bo mi wpadło mailem od Westwing Home & Living. To ładne zastosowanie koloru [ATTACH=CONFIG]109130[/ATTACH] Super wygląda ten blat przy białych meblach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Prawda, bosko. Przy szarych też będzie genialnie. W ogóle podobają mi się monochromatyczne wnętrza z ostrym akcentem. Działa jak energizer Magda, fajne masz to to pod „Spirea” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.04.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dziękuję pestko co do blatów, to ja planuje białą kuchnię i też się zastanawiałam na akcentem w postaci energetycznego blatu. Myślałam co prawda o jakimś pomarańczu, ale chyba się boję, że mi się znudzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Zależy jak prędko Ci się znudzi. Wszystko może się znudzić. A blat w kuchni to jest dość prosty element do wymiany. I tak się to co parę lat robi. U mnie kuchnia biała trochę w ecru, a blaty drewniane dość ciemne. No, ale to styl całego domu – dużo drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.04.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A blat w kuchni to jest dość prosty element do wymiany. I tak się to co parę lat robi. Moja Droga, nie z moim mężem:lol2: U niego wszystko musi nabrać mocy urzędowej, więc podjęcie decyzji trwa czasami kilka lat:-) Juz się do tego przyzwyczaiłam i niektóre rzeczy załatwiam za jego plecami i On nawet nie zauważa, ale wymiana blatu.... sama rozumiesz,że musi być dobrze przemyślany:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Moja Droga, nie z moim mężem:lol2: U niego wszystko musi nabrać mocy urzędowej, więc podjęcie decyzji trwa czasami kilka lat:-) Juz się do tego przyzwyczaiłam i niektóre rzeczy załatwiam za jego plecami i On nawet nie zauważa, ale wymiana blatu.... sama rozumiesz,że musi być dobrze przemyślany:-))) to trzeba blat stopniowo obklejać innym kolorem i po pewnym czasie wymieniasz na nowy, a On nawet nie zauważy zmiany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ojej, ale przesłodziłeś. Aż mnie zemdliło:D Proszę Cię, bądź sobą i wróć do swojej poprzedniej, naturalnej formy wypowiedzi, bo tego nie da się czytać w realu zmiany nie zauważysz:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) to trzeba blat stopniowo obklejać innym kolorem i po pewnym czasie wymieniasz na nowy, a On nawet nie zauważy zmiany:yes: Oj, Wojgoc, niedobrze Ty tak z własnego doświadczenia ? Tzn. Twoja Pani to trenuje na Tobie, bo inaczej ani, ani ... Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts