Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Moja Droga, nie z moim mężem:lol2: U niego wszystko musi nabrać mocy urzędowej, więc podjęcie decyzji trwa czasami kilka lat:-) Juz się do tego przyzwyczaiłam i niektóre rzeczy załatwiam za jego plecami i On nawet nie zauważa, ale wymiana blatu.... sama rozumiesz,że musi być dobrze przemyślany:-)))

U mnie to samo :lol2: , „....... jaki jest każdy widzi”. Zmiana to wróg publiczny nr jeden, ale stosuję podchody i politykę drobnych kroczków. Jakoś sie da wyżyć.

Ale, ale oglądałaś w TV ? Chodzi reklama jakiegoś banku. Kobieta wchodzi do kuchni z kotem na rękach. Na podłodze leży pies. Pani rozgląda się z niesmakiem, zerka na męża zaczytanego w gazecie i... wypuszcza kota, po czym cichutko zmyka drzwi. W kuchni pełna demolka, a kot na żyrandolu. Wpada mąż. Ona mówi – No, to teraz już musimy zrobić ten remont.

Może jak przyjdzie co do czego i blat Ci się znudzi, uszkodź go znacząco. Tnij na nim mięsko, upuść coś :) :)

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może ten Twój pomysł z folią do oklejania nie taki zły. Są teraz takie termokurczliwe, którymi okleja się całe samochody. Możesz mieć przez tydzień czarne matowe porsche, a potem jadowicie żółte, albo w kropki. Wszystko się da „przemalować” w ten sposób. Na dodatek jak zdejmujesz, to nie uszkadza powierzchni pod spodem. A dodatkowo chroni lakier na bryczce przed zarysowaniami :D

to trzeba blat stopniowo obklejać innym kolorem i po pewnym czasie wymieniasz na nowy, a On nawet nie zauważy zmiany:yes::D

No nie, to już u mnie by nie przeszło:D Ja nie cierpię prowizorek:D

w realu zmiany nie zauważysz

Cieszy mnie to, ale tutaj też już nie cukruj:D

A urzędniczy charakter to wada wrodzona, można jednak wykorzystać pewne luki:yes:

U mnie to samo :lol2: , „....... jaki jest każdy widzi”. Zmiana to wróg publiczny nr jeden, ale stosuję podchody i politykę drobnych kroczków. Jakoś sie da wyżyć.

Ale, ale oglądałaś w TV ? Chodzi reklama jakiegoś banku. Kobieta wchodzi do kuchni z kotem na rękach. Na podłodze leży pies. Pani rozgląda się z niesmakiem, zerka na męża zaczytanego w gazecie i... wypuszcza kota, po czym cichutko zmyka drzwi. W kuchni pełna demolka, a kot na żyrandolu. Wpada mąż. Ona mówi – No, to teraz już musimy zrobić ten remont.

Może jak przyjdzie co do czego i blat Ci się znudzi, uszkodź go znacząco. Tnij na nim mięsko, upuść coś :) :)

Ja tak właśnie działam pestko, drobnymi kroczkami. :)

i temu tyle lat Ci to zajmuje:yes::(

Cicha woda da sobie radę zawsze i wszędzie, a Ty nawet nie zauważysz jak prędko :D „...Nie zdążysz nawet zabezpieczyć się, bo nie zna nikt metody, jak się ustrzec cichej wody” – to spiewał facet :)

I TO jest to dzięki czemu kobiety i mężczyźni nie skaczą sobie do oczu. Drobne kroczki mogą być niezwykle szybkie, zwłaszcza na wysokich obcasach :D

Khb - u nas będzie akcja "ziemia" na większą skalę, od razu z kopaniem studni i gwc, ale przymierzamy się do niej jak pies do jeża...

Magda - a mnie taki Wojtek-słodziak nawet pasuje ;)

Pestka - kuchnia na razie czeka na swoją kolej. fajna ta fotka z różowym blatem - bardzo energetyzujące wnętrze!

Esiak, brama garażowa to jest moja pięta achillesowa.. jeszcze uszczelki mam porównywać! :bash:

nie, to wyjdzie przy montażu bramy, bo rozumiem, że otwór masz standard i nie ma sensu zamawiać mniejszej bramy o parę cm po to aby ocieplić ościeża - bo wtedy robi się już cena za taką wymiarową bramę...