pestka56 02.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 mnie korci by na innym watku odpisać, ze pod murłatę to najlepiej położyć reklamówki z Tesco - efekt taki sam jak zwykła folia, ale za to są gratis. Ha, Ha byle to nie były biodegradowalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 korzonki mnie rozbolały - nie mogę się zginać Kiedy jeździłam jeszcze na wykopaliska, bywało, że z kilkumetrowej głębokości wykopu wyciągało się kogoś zastygniętego w pozycji embrionu. Dobrze działało prasowanie żelazkiem przez ręcznik frote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.04.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wojgoc - współczucie znam ten ból. dziewczyna pyta o radę, bo pewnie jej wykonawca zaproponował takie rozwiązanie, a Ty od razu taki zgryźliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 fajna dyskusja o korzonkach - nie dołączają się mi emotikonki, nie wiedzieć czemu...nic mnie boli - na szczęście obym nie wykrakał, wszystko jest ok.sens wypowiadania rad na innym wątku podsumował Salik - po co sobie pióro strzępić, jak ktoś i tak zrobi po swojemu.Zresztą ma kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 UPS, Wojgoc „wrócił” Kierbuda pewnie ma, bo nie da się inaczej, tylko jaki on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.04.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 UPS, Wojgoc „wrócił” Kierbuda pewnie ma, bo nie da się inaczej, tylko jaki on jest? nie wiem, nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) ...3 lata później... Brakuje nam jeszcze obrazków w kuchni, podobno to warunek konieczny, zanim się zamówi bramę garażową... Tatarak, przywołuję do porządku!! Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.04.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 nieee no, co Ty... ja mam garaż w bryle, przed przeprowadzką tę cholerną bramę musimy mieć a teraz jestem chora i jak mogę, to włażę pod kołdrę, w takim stanie człowiek nie powinien bram oglądać, bo i tak dużo nie zobaczy między jednym kichnięciem a drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.04.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 oj to zdrowiej szybko:)a bramy nie zając nie uciekną a wizja dzielenia styro na dwie warstwy jakoś mi nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.04.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kaśka, ile maci cm styro u siebie i co pod nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) już nie pamiętam ale chyba 10 cm pod nim 2x gruba folia z certyfikatem wywinięta na ściany w progach więcej folii (mam dobre warunki gruntowe )w większości styro i folia układana =nadzorowana osobiście o mało nie zeszłam jak hydraulk uzupełniał między rurkami piaskiem ile ja się na doktoryzowałam i mam tak tylko w kilku miejscach wrr...na piętrze też mam folę podobno to zbędne (wylewkarze się dziwili) ale ja mam takie zboczenie izolacyjne zobacz u mnie wpisy z maja -czerwca 2010 tam każdy z forumowiczxów ma swój autorski przepis na podłogę Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 na piętrze to może ta folia uchroni Cię jak będzie powódź w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 to w myśl zasady pierwszy dom dla wroga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.04.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kaśka - ale ja czytałam, że ten piasek to właśnie dobrze?! a w ogóle to dziękuję za życzenia Esiak - no właśnie się zastanawiałam, czy na poddaszu jakaś folia jest potrzebna - na mój rozum to nie, bo i od czego ma izolować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Esiak - no właśnie się zastanawiałam, czy na poddaszu jakaś folia jest potrzebna - na mój rozum to nie, bo i od czego ma izolować? ja dałem tylko styropian dźwiękochłonny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 tak ten piasek to ok ale wiesz jak to ciężko zaakceptować babie budowniczowej i folii na piętro też nie musisz dawać ja nawet piankowałam dziury w porothermie pod parapetami czy to się leczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.04.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ja dałem tylko styropian dźwiękochłonny... czyli jaki? i jak grubo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.04.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 czyli jaki? i jak grubo? 4,3cm genderka styrak eps t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.04.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 PS. Pozdrowienia dla Wojgoca, co to się obraził klasycznie i żale na mnie (tak na mnie) wylewa... Wojgoc, nie bądź taki! na nikogo się nie obraziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.04.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Esiak - ja też akustyczny, Swisspor Fono 5 cm Kaśka - to Ty jesteś "gorsza" ode mnie?! w jakim celu dokładnie te szpary piankowałaś? żeby nie wiało? a ile masz styro na elewacji? Wojgoc - i tak trzymaj! Idę pod kołdrę. Wczoraj miałam gorączkę po raz pierwszy od 6 lat! czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts