Esiak 07.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.04.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Hej - dziękuję za piękne życzenia! Normalnie się wzruszyłam. Mnie w piątek wieczorem ścięło, myślałam, że przeleżę przez święta i będzie dobrze, ale jednak jutro muszę pokornie udać się do najbliższej placówki enefezetu po receptę na jakiś antybiotyk. Pozdrawiam Was ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Uuu, łączę się w bólu. My święta też przesiedzieliśmy. Dzieci chore, ja też się kiepsko czułam, lipa. Ale będzie dobrze, podobno wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.04.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Olga - współczuję! mnie dziś zdiagnozowano anginę z zapaleniem tchawicy: jak już chorować, to nie indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Moniko, szybkiego powrotu do zdrowia . http://bi.gazeta.pl/im/2/10754/z10754312X,-.jpg Cieszę się, że z tynkami ostatecznie jesteście zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Julianno - dziękuję też się cieszę, że tynki udało się uratować - dobrze, że mąż w porę zauważył i zainterweniował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.04.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No to żeś się kobieto dorobiła Ale tak to jest jak się lata w mini zimą Dużo zdrowia życzę i trzymam mocno kciuki za szybkie zdrowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 przysięgam, że mocno się zastanowię, zanim znowu włożę coś lżejszego niż barchany i brezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hej Tataraczku, napisz kiedy wsadzić dalie i mieczyki do ziemi? Czy po zimnej Zośce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 myślę, że przymrozków już nie będzie, to dalie chyba można (dopytam mamy i dam Ci znać jutro konkretnie), z mieczykami to nie mam doświadczenia niestety. a jak tam roślinki, które jesienią przekazałam Michałowi? przyjęło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Oczywiście, maliny i coś jeszcze, tylko nie wiem co, bo jak przyjechałam to zadołowane były badylki Mam nadzieję, że dalie mi urosną no i zakwitną A może pamiętasz co mu dałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.04.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A po co właściwie taśma dwustronna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A może pamiętasz co mu dałaś ? hm, na pewno kolorowe bluszcze i trzmieliny, być może jaśmin, krzewuszkę i bez - ale ja wtedy miałam kilku gości w ogrodzie kolejno po sobie i pewności nie mam jak wypuszczą liście, to rób zdjęcia i zrobimy okazanie dalie pamiętaj, że muszą mieć dużo słońca, wody i żyzną ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A po co właściwie taśma dwustronna? do sklejania tej folii basenowej. Mąż zaszalał i w intencji mojego zdrowia zakupił nam okazyjnie kołowrotek do rozwijania rur oraz specjalny tacker do podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No moment.Ale do czego chcecie kleić tę folię basenową?Bo taśmę dwustronną się kupuje do przyklejenia jednego materiału do drugiego.Jak chcesz skleić 2 kawałki foli, to dwustronna to nie jest to (znaczy można, ale będzie gorzej, bo trzebaby podklejać 'od spodu'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 folię do folii, czyli lepiej jednostronną i na zakład? btw - w jakiej odległości od ściany macie pierwszą rurkę podłogówki? bo mąż wczoraj studiował watek "podłogówka samodzielnie bez błędow" i... zgłupieć można od mądrości i "mądrości", jakie ludzie wypisują w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Salik, a Wy macie papę pod styro na podłodze czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 IMHO lepiej kleić na zakład (tak w większości radzili różni ludzie).Nie mamy żadnej papy - od dołu mamy grubszą folię budowlaną, potem XPS, potem znowu folia i na to EPS podłogowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 u mnie również folia na zakładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ja się tylko zastanawiam nad "ciągłością izolacji" - pod ścianami nośnymi mam papę. mam tę folię do niej przykleić taśmą? na pewno ją będziemy wywijać na ściany, ale co więcej, to nie mam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts