Moorela 24.04.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Jak dobrze przeczytać taki wpis o Panu Cięciwie!!! Ja z namiaru na pewno skorzystam, bo daszki płaskie mnie straszą po nocach, nie mam czasu ani zapacia, by temat zgłębić, a mój osobisty mąż chwilowo do niczego nie zdatny oczami wyobraźni widzę, jak odpływaja kolejne problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.04.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Sco-check - witam u siebie będą zdjęcia, tylko się ogarniemy, bo chwilowo to na nic nie mamy czasu. przegapiłam, jak była drabina na dachu, ale postaram się coś cyknąć i wrzucić. Moorela - korzystaj, korzystaj rozumiem, że mąż zakochany w nowej córce i nie ma głowy do pierdół btw, też będziemy miec stopnie o wys. 19 cm - łączę sie w bólu i nadziei, że da się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kongratulejszyn dachu płaskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.04.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Moorela, sądziłam, że prędzej Ty będziesz niezdatna Ale tak to jest z tatusiami córek Jak ja łapałam jakąś deprechę poporodową, tata siedział calymi dniami wpatrzony jak w obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 25.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 witaj Tataraku mam pytanko prosto z Twojego dziennika dotyczące aranżacji ogrodowych ... czy to się klimat w okolicach Wrocka się zmienił? na zdjęciu palmy widać w oddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 byłam na kontroli;) cieszę się że inwestorka zadowolona z dachu płaskiego i zapytam przewrotnie :jak tam prace czy u Was bardzo śnieży?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.04.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 jakie "śnieży"? dzisiaj założyłam w końcu letnie opony? Chyba, że to jakiś kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Tataraczku i inni mili odwiedzający Westwing ma od dziś w ofercie w znacznie obniżonych cenach ciekawe krzesła https://www.westwing.pl/home.php?cat=1157 Z poliwęglanu w zestawach po 4 sztuki za 600 zł np. takie: Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.04.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Khb - nie kojarzę teraz, o które zdjęcie chodzi, ale może inspiracja dotyczyła na przykład kształtu tarasu? bo palm raczej w ogrodzie nie przewiduję Kaśka - śnieżyć już powoli przestaje Spirea - ten śnieżek u nas taki bardziej syntetyczny, kuleczkowy, izolacyjny... też muszę opony na letnie wymienić! Pestka - my na razie zabierzemy krzesła i stół z obecnego domku, ale dawaj inspirki, dawaj - jeśli nie mnie, to zawsze mogą się przydać komuś innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 26.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 hej Tataraku gratuluje ukończenia dachu płaskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tataraczku zapisz się do tego Westwinga przyszłościowo. Fajne rzeczy miewają i taniej (te krzesła 50%). Ja już tam upolowałam kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 27.04.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 a propos myślałyście może czy wieszać w oknach jakieś firanki czy rzymskie rolety,? bo mi to przez myśl przeszło raz czy dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Firanki ? Beee!Roletki tak. U mnie są cienkie półprzejrzyste roletki w łazience i sypialni, ale ściągnięte do góry. Za oknem zielono, zaraz będą kwitły wiśnie, a do najbliższego sąsiada ponad 100m. Po co zasłaniać? Mam zasłony, ale wiszą jako dekoracja po bokach okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 khb - sporo chyba zależy od tego gdzie i jacy są sąsiedzi Ale nam się zebrały... kocie awatary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Kociarze mają kocie Mój ma na imię Pasqal i kończy w tym roku 10 lat. Ma, 3 lata młodszą, szarą pręgowaną z rudawym podszerstkiem przyjaciólkę o imieniu Spinoza No, to pokociłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Khb - coś musimy powiesić, bo zanim nam zieleń urośnie będziemy na widoku publicznym w kuchni pewnie żaluzje poziome w jakimś kolorze pod antracytowe okna. w sypialni same zasłony. w gabinecie może jakąś roletę... w salonie myślałam nad takimi panelami przesuwanymi, tylko nie wiem, jak to się sprawdza. z firan to mi się podobają takie całkiem gładkie i dłuuuugie.. niestety moja kocica uważa, że to doskonały materiał na ostrzenie pazurasów bo ja też kociara: szara PiPi kończy jesienią 7 lat, a szylkretowa Savka ma ok. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 27.04.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) nasz kocur to Amon- 4 lata jeżeli chodzi o sąsiadów : z przodu mama , z prawej sad czereśniowy, z lewej sąsiad którego obsadzimy tujkami, więc jakaś zasłona na oknie tarasowym będzie (coś z IKEI) , z tyłu drzewa sąsiada mają ok. 8m tak, że spoko jestem zwolenniczką dużej ilości światła w pomieszczeniach a może coś takiego http://images42.fotosik.pl/319/d165955e79ed0e69med.jpg Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez khb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Oj, Tatarak, masz szylkretową A moja szylkretowa Cizia nie wróciła dotąd Za to odwiedza nas okazyjnie dziki czarny Pirat w białych stringach. Widziałam fotkę z żaluzjami poziomymi drewnianymi malowanymi na szaro. Pasowałyby do Twojego projektu Kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jest taka strona dekoria.pl Mają pokaźny wybór tkanin, gotowe wyroby i szyją też na miarę. Mają też przykładowe aranżacje np. taką http://www.dekoria.pl/arrangements/view/23 Można zamówić bezpłatne próbki 10 wybranych wzorów. Sprawdziłam – dobra jakość. W kolekcji jest ponad 50 tkanin i w każdej kilka-kilkanaście wzorów. Jest w czym wybierać. Mają też w jakimś miejscu taką „przymierzalnię” online - wybierasz pomieszczenie i kombinujesz z różnymi wzorami np. na zasłony+fotel+poduszka. Całkiem niegłupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.04.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Pestko, mam nadzieję, że Cizia się znajdzie - my się jeszcze nie otrząsnęliśmy po śmierci Luśka Strona fajna, dzięki za linka, może coś wypatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts