AMF 11.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Hej, Oglądałaś może te bramy garażowe. Jeśli tak, jakie wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 12.05.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 tu jest za fachowo jak dla mnie a nasza elewacja bezkołkowa - czemu chcesz kołki? trudno się te otwory potem maskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.05.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 AMF - tak, skorzystałam z Twojej rady i pojechaliśmy na Legnicką. Obejrzeliśmy hormany i krispole, dostaliśmy wycenę (p. Mariusz ma lepszą ). w sumie decyzja podjęta, chodzi tylko o kolor. biały czy antracyt? z tymi wizkami elewacji - jesteśmy w czarnej dziurze... ale weźmiemy krispola z napędem somfy i paskiem zamiast łańcucha. oglądaliśmy też drzwi: całą Robotniczą chyba zaliczyliśmy. mam nowe oferty na arttom, kmw format, kmt i afb - można zwariować od nadmiaru opcji. chociaż to nie nadmiar opcji jest problemem, ale budżet Sylwerson - oj tam oj tam, za fachowo, bez przesady jak pojadę negocjować tynki, to się dowiem, co producent (jakiś jeden, systemowy) mówi o kołkowaniu i wtedy się zdecyduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.05.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Salik - możesz mi podesłać namiary na swojego "dilera" Westfire? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.05.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 plus: schody na strych, ale jakie?? co wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.05.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 to jaką bramę wybralaś?sprawdziłaś cenowo P. Roberta z Irgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.05.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 ja mam schody Fakro, ale juz nie pamiętam jakie. Brałam jakieś thermo lub coś w tym rodzaju. Postaram się znaleźć fakturę, albo zajrzyj do dziennika. Są stabilne. Wygodne do wejścia i szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.05.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 dzięki, wyszukałam sobie: "Musimy jeszcze wybrać schody na strych. Fakro ma schody ze współczynnikiem 0,76 - LTK Fakro. Mają najlepszy współczynnik. Nie chcę, żeby wiało mi stamtąd, więc wolę dać szczelniejsze. Koszt na allegro ok. 450zł." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.05.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 ja mam schody Fakro, ale juz nie pamiętam jakie. Brałam jakieś thermo lub coś w tym rodzaju. Postaram się znaleźć fakturę, albo zajrzyj do dziennika. Są stabilne. Wygodne do wejścia i szczelne. Ja mam te same i również polecam. Bardzo stabilne , nic nie wieje, ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Zapomniałam dodać że najtaniej znalzłam http://www.e-pl.org, Pan Jarek tel.880 40 80 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 13.05.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jak już wiesz jaką chcesz bramę, proponuję poprosić o wycenę "Renovię" z ul. Krakowskiej -mają różne bramy - ([email protected] , 71 341-58-20) oraz P.P.H.U."KRYSIAK" z ul. Balonowej -mają tylko KRSISPOlA i okna AVANTE ([email protected] 71-786 80 97) - mieli korzystniejsze oferty. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 ciekawi mnie czemu na poddasze nie polecaja Ci folii aluminiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.05.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 A slyszeliście o folii bąbelkowej łączonej z alumniniową? Podobno to jakiś najnowszy hit, który ma zastępować ocieplenie wełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.05.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Malkul - dzięki za namiary! jak tylko się rozliczę z bankiem i zacznę wydawać następną transzę to na pewno skorzystam AMF - dziękuję! mówisz, że lepsze oferty mają niż p. Mariusz z Oleśnicy? Wojgoc - no właśnie nie pamiętam... coś tam chodziło o grubość, ale szczegóły mi wyleciały z pamięci... a trudno wszystkie spotkania na dyktafon nagrywać (to tak wracając do kolegi z wrocławskiej, co nagrywał doradcę kredytowego bodajże ) Pestka - coś mi się obiło o uszy, ale cena tego jest paraliżująca btw, nocami "wałkujemy" wnętrza (głównie dyskutując, rysując i oglądając obrazki) - masz jakieś fotki łazienek w czerni/bieli/szarościach z mocnymi akcentami kolorystycznymi (fiolet, czerwień, turkus)? - bo jak tak, to ja bym poprosiła na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 14.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie znam oferty p. Mariusza z Oleśnicy, na Legnickiej też nam wyceniał p. Mariusz więc myśłałam, że piszesz o wycenie z Legnickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Głosuję za bramą antracytową. Na białej będzie "wszystko" widać. Tak mi się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tataraczku, wpadłam na chwilkę z ogrodu na śniadanko. Później coś poszukam w łazienkach i znajdę ten link dachowy A brama ANTRACYTOWA oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.05.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) AMF - aaaa, bo myśmy na Legnickiej rozmawiali z p. Ireneuszem i jego oferta na białą jest circa wyższa niż ta z oleśnicy, ale też z paskiem zamiast łańcucha, muszę poprosić p. Mariusza o wycenę z tym paskiem. Edytowane 14 Maja 2012 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.05.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Moorela, Pestka - dzięki za oddanie głosu co do tych łazienek - nie pali się, ale polecam się Twojej pamięci, bo zbiory masz imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.05.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tatarak, ja wiadomo jaką - ral 7016.Z twojego wpisu zrozumiałam, ze nie poleca folii aluminiowej zbrojonej a nie folii aluminiowej w ogóle. Ja mam taką niezbrojoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts