Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AMF - tak, skorzystałam z Twojej rady i pojechaliśmy na Legnicką. Obejrzeliśmy hormany i krispole, dostaliśmy wycenę (p. Mariusz ma lepszą :)). w sumie decyzja podjęta, chodzi tylko o kolor. biały czy antracyt? z tymi wizkami elewacji - jesteśmy w czarnej dziurze... ale weźmiemy krispola z napędem somfy i paskiem zamiast łańcucha.

oglądaliśmy też drzwi: całą Robotniczą chyba zaliczyliśmy. mam nowe oferty na arttom, kmw format, kmt i afb - można zwariować od nadmiaru opcji. chociaż to nie nadmiar opcji jest problemem, ale budżet :(

Sylwerson - oj tam oj tam, za fachowo, bez przesady ;) jak pojadę negocjować tynki, to się dowiem, co producent (jakiś jeden, systemowy) mówi o kołkowaniu i wtedy się zdecyduje...

Malkul - dzięki za namiary! :) jak tylko się rozliczę z bankiem i zacznę wydawać następną transzę to na pewno skorzystam :)

AMF - dziękuję! mówisz, że lepsze oferty mają niż p. Mariusz z Oleśnicy?

Wojgoc - no właśnie nie pamiętam... coś tam chodziło o grubość, ale szczegóły mi wyleciały z pamięci... a trudno wszystkie spotkania na dyktafon nagrywać (to tak wracając do kolegi z wrocławskiej, co nagrywał doradcę kredytowego bodajże ;))

Pestka - coś mi się obiło o uszy, ale cena tego jest paraliżująca :( btw, nocami "wałkujemy" wnętrza (głównie dyskutując, rysując i oglądając obrazki) - masz jakieś fotki łazienek w czerni/bieli/szarościach z mocnymi akcentami kolorystycznymi (fiolet, czerwień, turkus)? - bo jak tak, to ja bym poprosiła na maila :)