Spirea 17.05.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Tatarak, ja też jestem bliska dania wszędzie białych drzwi. Fakt, że będą się zlewać. Jednak kombinacja z róznymi kolorami mi przechodzi. Dawanie z kolei grafitowych do 2 pomieszczeń jest bez sensu. A białe przynajmniej wyjdą taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macada 17.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 od jaiej ramy Normstahl jest tylko o 200zł drozszy????? wyceny robiliśmy w listopadzie dla bram: Wiśniowski (3500/3800), Krispol (3540), Hormann (3900) i Normstahl g60 line (3700 - ręczny rygiel, 3 piloty), trafiliśmy na promocję Dla mnie wykończenie tej bramy jest najbardziej interesujące (tłoczenie, kaseton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Spirea - u nas na górze to już prawie pewne, oglądałaś może te Ksantosy? bardzo jestem ciekawa, jak wyglądają na żywo. może będą mieć w Classen na wylocie z Wrocka? Macada - u nas brama ma być gładka, bez żadnych przetłoczeń itp. po oględzinach hormana i krispola stwierdziliśmy, że nie jesteśmy w stanie wskazać żadnych różnic, oprócz cenowej i tego, że Krispol nieco głośniej chodzi, ale to dlatego, że w H. napęd jest na pasku, a w K. w standardzie na łacuchu. więc wymieniliśmy ten pasek na łancuch za 160 zł dopłaty i już. Już nie mam siły ani czasu dalej jeździć za tą bramą. Poza tym - stety? niestety? - zadecydowała postawa dilera. P. Mariusz przy problemie z zarysowanym oknem pokazał wysoką klasę i myślę, że skoro ma takie podejście, to na pewno nie sprzedaje kiepskiego towaru, bo by poszedł z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.05.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 nie widziałam tych Ksantosów. W zasadzie codziennie przejeżdzam koło tego Classena, to może na dniach wstąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 drzwi bardzo ładne, dobra cena A ta podłużna linia to antaba, której nie będzie czy dodatkowe zdobienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 to antaba, z ozdób będzie przeszklenie w inoksowej ramce - jak na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.05.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Gratuluję zakupu drzwi!! Jeśli teraz zamówimy, to będą takie same Mam nadzieję, że mimo szemranej obsługi Wessner się sprawdzi, czego życzę i Tobie i sobie. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Moorela - też chcecie w 2 kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.05.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Raczej tak, tylko u mnie może być problem z antracytem od zewnątrz, bo mamy okna w kolorze winchester i nie wiem, czy to zagra razem. U mnie to w ogóle może być problem z drzwiami zewnetrznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Morela, fotki dla porównania. Winchester bardzo ładnie komponuje się z szarościami, więc z antracytem też. Choć ja też nie chciałabym mieć różnokolorowych okien, drzwi itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Pestka, podoba się, nawet bardzo się podoba Tym bardziej, że drzwi wejściowe są na podcieniu. A co zrobić z tym fantem, że brama garażowa miała być w RAL 9007. Nie za dużo tych plam różnokolorowych? Tatarak, sorki, że zaśmiecam Ci dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jak mieszasz kolory, to w tej sytuacji jedno drewno + jedna szarość. I ostrożnie z kolorami na elewacji. Im oszczędniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.05.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Zgadzam się z pestką. Im mniej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.05.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Tatarak bardzo ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.05.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Moorela - a co stoi na przeszkodzie, żeby bramę zrobić w dokładnie takim kolorze jak drzwi? i jeden kolor odpadnie I nie zaśmiecasz - dobrze jest pogadać tu i ówdzie o tym i owym Aksamitka - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.05.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 oglądałam znowu wczoraj kuchnie ikeowe w internecie. niech mi ktoś powie, jakiego koloru w naturze jest Sofielund jasnoszary? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/faktum-sza-p-zlew--drz-__0129522_PE283565_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Tatarak, zupełnie inaczej wygląda jak wkleiłaś bryłę. Mnie się ta propozycja podoba. Nie wiem nawet, czy nie zrobiłabym ciemniejszego koloru tego garażu. Jest czysto, schludnie, bez przesady ani w jedną ani w drugą stronę. Kolory będziesz miała dookoła - mam tu na myśli Twój przyszły ogród. Poza tym pamiętaj, że dojdzie jeszcze markiza. Wydaje mi się, że lepiej zostawić jednolity kolor na elewacji. Jak będziesz robić pasy itp. to potem będziesz miała zgryz z markizą. Ale ja lubię proste Nie wiem, jak u Was to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Moorela - a co stoi na przeszkodzie, żeby bramę zrobić w dokładnie takim kolorze jak drzwi? i jeden kolor odpadnie I nie zaśmiecasz - dobrze jest pogadać tu i ówdzie o tym i owym Tatarak, wszystko przez Zbysia z firmy B. sprzedającej bramy. Otóż Zbysiu powiedział, że jak się ma bramę garażową od południa, to nie zaleca się montować bram w tak ciemnych kolorach, bo się brama w lecie wypaczy jak się nagrzeje i plaga nieszczęść na Ciebie spadnie... No i wydygalim. Choć mój P. stwierdził dzisiaj, że chyba zaryzykujemy (czym wziął na siebie odpowiedzialność za antracyt, któy ja i tak strasznie chciałam mieć ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Przewrotna wizualizacja całkiem fajna wyszła Ale żeby jeszcze bardziej namieszać, to dodam propozycję z pociągnięciem szarego dołu do połowy bryły od frontowej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Popieram Morelę. Miałam nieszczęście w postaci metalowych brązowych drzwi od płd-wsch Co ja się tego cholerstwa naszarpałam przed południem, tylko moje ręce wiedzą. Rozgrzewały się i nawet klucza w zamku przekręcić się nie dawało. Tylko siłą pomieszaną ze sposobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts