Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wracając do kleju - ciekawe, że caparol, który wg tego badania itb jest słabszy, zezwala na styro bez kołków, a lepstyr ma w karcie tech., że trzeba kołkować... dmuchają na zimne? czy nawet słabsze jest dość dobre?

najbardziej mnie wkurzyło, że żadnych parametrów nie spełnił klej termoorganiki, który gdzieś widziałam po 23 zł za worek, czyli o 10 zł drożej niż najtańszy marketowy, który może nie jest najlepszy, ale i tak wypadł lepiej od "marki".

Moorela - bardzo mnie ujęło to muzyczno-klimatyczne nawiązanie ;) :D ta ostatnia fota nas zainspirowała do wyboru kafli na ścianę, na której będzie wc/bidet. zamysł się krystalizuje (kolejny, prawdaż) ;)

Aksamitka - bardzo mi miło :) (kurka, mam nadzieję, że to nie było do Mooreli, bo wyjdę na łosia ;))

Esiak - na razie rozeznałam ceny genderki w innych źródłachi nie wyglądają najlepiej, jutro tam przedzwonię.

mogłam mieć dostawę od razu, ale kupowaliśmy ją jak jeszcze nie było okien, więc jak najdłużej prosiłam o ich przetrzymanie u nich.

Tatarak, nie bierz tylko ciemnej. Jest piękna, ale na dzień dzisiejszy, kiedy mamy piach na zewnątrz, to jest ciężko. Żałujemy teraz trochę, że nie wzięliśmy szarej. Wybraliśmy ciemną, bo bardziej nam się podobała i będzie lepiej pasować. Pewnie tak, ale utrzymanie da nam w kość.

ja bym zainwestowała w rumbę lub coś w tym stylu, żeby po prostu często odkurzało.

polecam, polecam. Przy ciągle otwartym tarasie i dzieciach latających w tę i z powrotem można się zaodkurzać na śmierć.

Roomba ma wypustkę, taką miotełkę, i do kąta sięgnie. Ale np. nie wjedzie między wąskie nogi od krzeseł. Kanapy też nie odkurzy. Natomiast jako dodatek do normalnego odkurzacza sprawdza się super.

Tatarak, nie warto.