Tatarak 29.05.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Hej, tak już mam wycenę na próbki farby - ciekawostka swoją drogą, że mi tego w caparolu nie podpowiedzieli, tylko forum musiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.05.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 wracając do kleju - ciekawe, że caparol, który wg tego badania itb jest słabszy, zezwala na styro bez kołków, a lepstyr ma w karcie tech., że trzeba kołkować... dmuchają na zimne? czy nawet słabsze jest dość dobre? najbardziej mnie wkurzyło, że żadnych parametrów nie spełnił klej termoorganiki, który gdzieś widziałam po 23 zł za worek, czyli o 10 zł drożej niż najtańszy marketowy, który może nie jest najlepszy, ale i tak wypadł lepiej od "marki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 31.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Z postu #412 ostatnia łazienka jest boska. Druga, trzecia i czwarta trochę za bardzo w klimacie "nine inch nails" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 uwielbiam czytać Twoje przemyślenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Tatarak, a na jakim styro w końcu stanęło...?skorzystałaś z moich namiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pięknie dopasowane na narożnikach kafle przy tej białej wannie – jeśli to kafle ? Podoba mi się ostatnia fotka (5). Surowość szarości przełamana drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Moorela - bardzo mnie ujęło to muzyczno-klimatyczne nawiązanie ta ostatnia fota nas zainspirowała do wyboru kafli na ścianę, na której będzie wc/bidet. zamysł się krystalizuje (kolejny, prawdaż) Aksamitka - bardzo mi miło (kurka, mam nadzieję, że to nie było do Mooreli, bo wyjdę na łosia ) Esiak - na razie rozeznałam ceny genderki w innych źródłachi nie wyglądają najlepiej, jutro tam przedzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.06.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Tatarak do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 a czy na tej ostatniej fotce to nie jest tapeta? Widać taką linię wzdłuż pomiędzy wc i bidetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aksamitka - Spirea - to takie duże kafle, w lepszej rozdzielczości widać też łączenia poprzeczne poszczególnych egzemplarzy. a przy okazji - jak kupowałaś berninę, to ile czekałaś na dostawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 mogłam mieć dostawę od razu, ale kupowaliśmy ją jak jeszcze nie było okien, więc jak najdłużej prosiłam o ich przetrzymanie u nich. Tatarak, nie bierz tylko ciemnej. Jest piękna, ale na dzień dzisiejszy, kiedy mamy piach na zewnątrz, to jest ciężko. Żałujemy teraz trochę, że nie wzięliśmy szarej. Wybraliśmy ciemną, bo bardziej nam się podobała i będzie lepiej pasować. Pewnie tak, ale utrzymanie da nam w kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja celuję w szarą jak Madeleine i Ciebie też na taką swego czasu namawiałam Teraz mam ciemnobrązowe płytki i wiem, że ciemna podłoga to jest obłęd i samobójstwo - nawet jak już nie ma piasku wkoło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 jakoś trzeba będzie dać sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ja bym zainwestowała w rumbę lub coś w tym stylu, żeby po prostu często odkurzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.06.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To cudo nie odkurza narożników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 narożniki można raz w tygodni przelecieć tradycyjnie, a ciemne kafle są czyste - przynajmniej w moim odbiorze - przez jakieś pół godzin od umycia. potem na nich widać każde roztocze więc takie cóś co by te roztocza regularnie zbierało, to fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Esiak - się dodzwoniłam do Twojego p. Marcina; Genderka 0,032 wyjdzie mi 11.820 zł brutto, a taka sama ilość Neofasady 0,033 za 10.416 zł brutto. Nie wiem, czy warto dać 1400 zł za 0,001 różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.06.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ja bym zainwestowała w rumbę lub coś w tym stylu, żeby po prostu często odkurzało. polecam, polecam. Przy ciągle otwartym tarasie i dzieciach latających w tę i z powrotem można się zaodkurzać na śmierć. Roomba ma wypustkę, taką miotełkę, i do kąta sięgnie. Ale np. nie wjedzie między wąskie nogi od krzeseł. Kanapy też nie odkurzy. Natomiast jako dodatek do normalnego odkurzacza sprawdza się super. Tatarak, nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 też tak myślę i dlatego już zamówiłam neo a co myślisz o opasce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts