Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spirea, to przypomnij się facetowi, bo wiesz... upierdliwi klienci są obsługiwani w pierwszej kolejności... chyba zaczynam się brzydko wyrażać, ale to przez ociepleniowca/ocieplacza/elewatora :(

wiem, dlatego mail po otrzymaniu wczesniejszej informacji nie cechował się wyrozumiałością opóźnienia. Dzisiaj dzwoniłam. Mają być gotowe do końca tygodnia, montaż w środku przyszłego. Czyli kolejny tydzień do tych 14 dni.

hej Tataraczku, ze styro to nie zwlekaj z zamówieniem, bo słyszałam że obsuwy bywają w dostawach

u nas przeprowadzka planowana na nast. tydzień, a w kalendarzu jest taki ścisk z montażami że będą się jeden z drugim w drzwiach przeciskać chyba

montaż drzwi, schody, kuchnia no i jeszcze malowanie podstopnic schodów po montażu, malowanie garażu, pozbruk się kładzie ....

Właśnie dzwoniła fabryka, że styro przyjedzie jutro.

wiecie, co ja dziś zrobiłam? rozładowałam z tira 5 palet wełny isover. z braku dojazdu (bo gmina nie zdążyła dowieźć kruszywa :mad:) musiałam je następnie przetransportować 30 metrów dalej do domu... dałam radę z 26 sztukami, pozostałe 34 przerzucili bardzo mili montażyści od bramy. właśnie się zastanawiam, czy już umrzeć ze zmęczenia, czy jeszcze poczekać parę minut... może jeszcze poczekam i ponapawam się świadomością, jaką mam piękną bramę ;) fotki będą wieczorem, bo jeszcze jadę wysiać 14 kg łubinu wąskolistnego oraz 10 kg peluszki w moim ślicnym ogródecku.

Spireo, dzięki za linek do wątku o żaglach :)

acha! ale mi elektrycy zrobili zonka w garażu! mam wszystkie włączniki za drzwiami! spejcalnie projekt sprawdziłam i wychodzi, że błąd jest ich, nie mój. dobrze, że na tej ścianie nie ma tynku, bo ma zostać ocieplona od strony garażu, to może jeszcze da się przenieść, bo tak to raczej bez sensu.

Tataraczku :) brama cudna :) antracyt? :D Jakoś przegapiłam Wasz wybór bramy z dziennika. A z tą wełną to pełen szacun! ja już chodzę na rehabilitację, bo sobie ostatnio polatałam na za wysokich obcasach i mi się kregosłup zbuntował... A po przewaleniu takiej ilości materiałów to pewnie bym umarła ;)

No, Tataraczku, jesteś super. A ziarenek nie starczyło, boś z ręki siała kobieto. A te wszystkie normy są na szerokie siewniki ;)

:) Kot jest dobry na obolałości. Mój Pasqal zawsze wie jak panią coś boli i się przytula mrucząc potężnie. W pół godziny mi kiedyś kaca (zawsze mi na żołądku zalega) zlikwidował :) Dziś chyba zaproszę go na stopy, bo zaliczyłam 5 kilometerków ostrym marszem ze stacji do domciu – akumulatorek po roku używania padł :(