Emiljano 11.06.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Wysłałam na maila projekty... Ostatnia 6 wersja to chyba już ostatnia i tą wersje Pan wycenił nam najtaniej (z tych samych materiałów co inni...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.06.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Spirea, to przypomnij się facetowi, bo wiesz... upierdliwi klienci są obsługiwani w pierwszej kolejności... chyba zaczynam się brzydko wyrażać, ale to przez ociepleniowca/ocieplacza/elewatora wiem, dlatego mail po otrzymaniu wczesniejszej informacji nie cechował się wyrozumiałością opóźnienia. Dzisiaj dzwoniłam. Mają być gotowe do końca tygodnia, montaż w środku przyszłego. Czyli kolejny tydzień do tych 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 hej Tataraczku, ze styro to nie zwlekaj z zamówieniem, bo słyszałam że obsuwy bywają w dostawach u nas przeprowadzka planowana na nast. tydzień, a w kalendarzu jest taki ścisk z montażami że będą się jeden z drugim w drzwiach przeciskać chyba montaż drzwi, schody, kuchnia no i jeszcze malowanie podstopnic schodów po montażu, malowanie garażu, pozbruk się kładzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.06.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 hello...właśnie, też słyszałem, że są teraz niezłe jaja ze styropianem....hurtownie olewają "zwykłych" klientów i nie ma dla nas nawet zwykłego białego 040... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.06.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tatarak, czytałaś tutaj? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?204421-żagiel-przeciwsłoneczny-na-taras-sprawdza-sięJak masz w ogóle zrobione te mocowania do płótna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.06.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Właśnie dzwoniła fabryka, że styro przyjedzie jutro. wiecie, co ja dziś zrobiłam? rozładowałam z tira 5 palet wełny isover. z braku dojazdu (bo gmina nie zdążyła dowieźć kruszywa ) musiałam je następnie przetransportować 30 metrów dalej do domu... dałam radę z 26 sztukami, pozostałe 34 przerzucili bardzo mili montażyści od bramy. właśnie się zastanawiam, czy już umrzeć ze zmęczenia, czy jeszcze poczekać parę minut... może jeszcze poczekam i ponapawam się świadomością, jaką mam piękną bramę fotki będą wieczorem, bo jeszcze jadę wysiać 14 kg łubinu wąskolistnego oraz 10 kg peluszki w moim ślicnym ogródecku. Spireo, dzięki za linek do wątku o żaglach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.06.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 acha! ale mi elektrycy zrobili zonka w garażu! mam wszystkie włączniki za drzwiami! spejcalnie projekt sprawdziłam i wychodzi, że błąd jest ich, nie mój. dobrze, że na tej ścianie nie ma tynku, bo ma zostać ocieplona od strony garażu, to może jeszcze da się przenieść, bo tak to raczej bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.06.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Strong Woman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.06.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 to się okaże jutro, jak wstanę z łóżka (albo nie wstanę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.06.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tatarak, jesteś prawdziwą heroiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.06.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 O! dobrze, że mi podpowiedziałaś - ja się muszę czymś znieczulić , bo nie zasnę z bólu ramienia i szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 12.06.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tataraczku brama cudna antracyt? Jakoś przegapiłam Wasz wybór bramy z dziennika. A z tą wełną to pełen szacun! ja już chodzę na rehabilitację, bo sobie ostatnio polatałam na za wysokich obcasach i mi się kregosłup zbuntował... A po przewaleniu takiej ilości materiałów to pewnie bym umarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.06.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Końską Maść zalecami. Iiichaaaaa! Brama cudnej urody. W końcu Krispol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No, Tataraczku, jesteś super. A ziarenek nie starczyło, boś z ręki siała kobieto. A te wszystkie normy są na szerokie siewniki Kot jest dobry na obolałości. Mój Pasqal zawsze wie jak panią coś boli i się przytula mrucząc potężnie. W pół godziny mi kiedyś kaca (zawsze mi na żołądku zalega) zlikwidował Dziś chyba zaproszę go na stopy, bo zaliczyłam 5 kilometerków ostrym marszem ze stacji do domciu – akumulatorek po roku używania padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 13.06.2012 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 dziarsko Ci poszło brama pięknie wygląda a jeśli jeszcze robi, co chcesz, to fiu-fiu kurczę, nie wiem, jak wygląda peluszka! muszę się dokształcać w tylu dziedzinach przez tę budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiljano 13.06.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Brama super , ja żałuje że nie mamy tak dzielonej jak u Ciebie ... O co chodzi z tym sianiem tego czegoś co siejesz na działce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.06.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 przez to euro mąż musiał zostać na drugą dobę w robocie więc lecę zrzucać styropian, odezwę się wieczorem - jak dożyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 13.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 brama elegancka, działka też już elegancko wygląda... my teraz mamy drogę w budowie.. panowie kładą bruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.06.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 brama bardzo ładna!!!pokaż fotki z kafelkowania przez Małża.jaką wełnę zakupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Z wyrazami współczucia przyszłam;). Dzielna jesteś niesłychanie! Ja na sam widok wełny dostaję swędzącej wysypki, a na widok styropianu - gęsią skórkę na całym ciele;). Brama piękna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts