wojgoc 18.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 bandaż zwany fizeliną a siatka to dwa różne materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.06.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 bandaż zwany fizeliną a siatka to dwa różne materiały w takim razie z tego co kojarzę, to flizelina jest chyba całkiem niezłym materiałem na połączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.06.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 raczej siatka niż bandaż - z tym, że bandaż to w zasadzie też siatka tylko inna gęstość oczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja też myślę, że siatka lepsza. U mnie nie wiele jest płyt gipsowych W łazience wnęka z rurami jest zakryta płytą. Na łączeniu jej ze ścianą zastosowano coś takiego jakby flizelinę. Rok później była już szczelina na prawie całej długości tego łączenia. Mój sam to zerwał i zastosował siatkę. Jak pamiętam to ją przyklejał na łączeniu a potem nałożył gładź. Mogłam coś pomylić, ale siatka tam jest na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 19.06.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 bierz tuff-tape - nie bandaż, cokolwiek sie pod tą nazwą ukrywa u nas chłopaki robili tuffem i jest b.ładnie; no i mam nadzieję, że nie tylko estetyczne walory będziemy podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.06.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 jednak podziękowałam panom od gładzi na łączenia płyt, bo jakoś nie wyobrażam sobie sprawdzania na każdym etapie, czy używają akurat tego, co powinni, a taka wpadka na starcie źle wróży dobrze, że się wcześniej nie pożegnałam z hukiem z poprzednim wykonawcą, tylko go trzymałam w odwodzie i teraz jakby nigdy nic dogrywamy szczegóły rozpoczęcia robót jakie to jest wyczerpujące duchowo... Spirea - to mnie wychodzi, że wszystko masz zrobione tym, czym należy Wojgoc - a ja od tego pożegnanego dostałam w zetawieniu "siatka czyli bandaż" Sylwerson - muszę podpytać, czy "ten mój" miał z tą taśmą tuff do czynienia, bo jakby się miał u mnie uczyć, to to jest droga zabawka najwyżej będzie siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 21.06.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Tatarak brama garażowa poprostu eksra. Chciałem się zapytać czy instalacje wodną macie z rurek plastikowych typu pex czy miedziane? Ktoś mi powiedział, że jak instalator powie mi że będzie mi chciał robić instalacje do wod i do kaloryforów z miedzi to znaczy ze mam go sobie podarować i znaleść kogoś kto robi w pexie. Co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.06.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witaj, Vip cieszę się, że Ci się podoba brama. my mamy w nowym domu inst wod z rur PE, nie pex. Rozmawiałam z kilkoma osobami, które mają instalację z rur PE i naprawdę nie znam żadnych przeciwskazań A w obecnym domu mam instalacje z miedzi - ma już z 8 lat i też nie ma z nią żadnych problemów. Znasz jakieś konkretne zarzuty wobec miedzi lub PE? bo czasami krążą takie "inwestorskie legendy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.06.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Tatarak, jeszcze raz dziękuję za wykonawców schodów Jestem bardzo z nich zadowolona Panowie zapoznali się też od razu z wykończeniowcem. Mam jeszcze prośbę, czy możesz mi podesłać rysunek Waszej balustrady na portfenetry? Szukałam w dzienniku i nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.06.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Hej - nie ma za co, cieszę się, że się sprawdzili. Teraz powinni ostro brać się za naszą nierdzewkę Rysunku barierki nie mam w dzienniku, podeślę Ci na maila. p.s. czy tylko mnie forum zbzikowała? nie mogę formatować tekstu, wstawiać emotikonów ani normalnie dodawać zdjęć sprawdzałam ustawienia, zmieniałam, resetowałam - wszystko na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 no coś z forumem się dzieje mi się zacina... co do K-G to kiedyś wszyscy robili łączenia na siatce teraz na flizelinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.06.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Tatarak, a skąd Ty wytrzasnęłaś tego elewatora? Aż strach, że można się na niego natknąć... Widzisz, jakiś palec boży, czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.06.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Polecany na grupie! szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.06.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Tia.To mi przypomina nasze przeboje z tynkarzami.Polecani, reklamują się na forum i w ogóle och-ach.A jak przyszło co do czego to ściany krzywe, z gniazdek tynk odpada, poprzecinane przewody itd.Dopiero później się okazało że sporo spraw 'niewygodnych klientów' nie trafia nigdy na forum, bo właściciel firmy dogaduje się z klientem żeby nie psuł opinii na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 24.06.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Oj, czy tynkarze czy murarze, wszędzie można znaleźć takich "specjalistów". Moi też byli polecani. I jak się skończyło :|A na forum może trafią, ale dopiero jak założę alarm :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Zgniłego jaja już Ci w puszkę za kontaktem nie wsadzą Czego się boisz? A oni może grasują i inni mają z nimi takie jak Twoje problemy, albo gorsze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.06.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Pestka - jeśli ten komentarz się tyczy moich tynkarzy, to są dosyć dokładnie opisani w naszym dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Salik, to moja reakcja na post Miloszk troszkę wyżej. Bo tak mi się wydaje, że forum między innymi temu służy, żeby przekazywać sobie doświadczenia i mnie ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.06.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Hej - nie ma za co, cieszę się, że się sprawdzili. Teraz powinni ostro brać się za naszą nierdzewkę Rysunku barierki nie mam w dzienniku, podeślę Ci na maila. p.s. czy tylko mnie forum zbzikowała? nie mogę formatować tekstu, wstawiać emotikonów ani normalnie dodawać zdjęć sprawdzałam ustawienia, zmieniałam, resetowałam - wszystko na nic Tatarak, zobacz czy w ustawieniach forum, w opcjach zaawansowanych masz ustawione tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 24.06.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Salik, to moja reakcja na post Miloszk troszkę wyżej. Bo tak mi się wydaje, że forum między innymi temu służy, żeby przekazywać sobie doświadczenia i mnie ruszyło. nie ma sie co ruszac. to jeden z powodow dlaczego nie moge teraz tego zrobic. nadejdzie odpowiedni moment to sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts