Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Tatarak, zobacz czy w ustawieniach forum, w opcjach zaawansowanych masz ustawione tak:

[ATTACH=CONFIG]121967[/ATTACH]

Esiak, już to Tatarak podawałam. Raczej ma to ustawione. Jest jeszcze taki haczyk i nie jestem pewna, czy Tatarak zauważyła, w moim poście co o nim pisałam. Jak już w okienku „Insert Image” wybierze się opcję „From Computer” i otworzy się okienko z „Wybierz pliki”, na dole pojawia się „Basic Uploader”. Przy pierwszym załadowaniu zdjęć trzeba to kliknąć. Mnie pomogło. To tylko raz zrobiłam. Potem już wsio było OK.

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tatarak, całe szczęście, że w porę wyszło z tym elewatorem. Ale dodzwoniłaś się w końcu do niego? Masz już kogoś innego?
mam kogoś innego, ma zacząć w połowie lipca. mamy trochę wątpliwości, bo chcemy klejenia styro na obwódkę, a pan twierdzi, że "się robi" na placki, ale na nasze spejcalne życzenie może robić na obwódkę, tylko że trzeba go będzie pilnowac, żeby faktycznie wszędzie było jak należy. umowę muszę z nim podpisać.

U mnie też jest lepiej. Mam emotikonki nie tylko „z palca”. Zdjęcia ładuję prościej, bo wcześniej musiałam przez „Zaawansowaną edycję”.

Tyle, że przy pierwszym ładowaniu fotek trzeba było posłużyć się w okienku „Insert Image / From Komputer” opcją „Basic Uploader” (prawy dolny róg okienka) po zrobieniu „Wybierz pliki”, ale przed „Upload FIles”.