Spirea 27.06.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Tatarak, masz już jakieś konkretne płyty chodnikowe na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 a proszę: taki miałam interfejs przed zmianami na forum: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 a taki mam teraz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 emotikony mogę sobie klikać do upadłego - bez skutku, przyciski Odpowiedz na temat, Edytuj post, Odpowiedź z Cytatem - nie działają akapity mi robi albo nie - wedle własnego uznania, po kliknięci Zaawansowana edycja mogę tylko dodać załącznik, ale Pestkowy myk z basic uploader nie działa u mnie tak jak u niej, czyli za każdym razem otwiera mi okno ze wszystkimi fotkami, jakie załączałam na forum od początku świata, wgrywam nowy, ale nie mam wpływu na jego położenie w poście - tzn zawsze jest na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.06.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ok.Nie ładuje Ci się główna część edycyjna w tym białym okienku.Ale to nie flash, tylko chyba java.Możesz tam w tym białym pustym prostokącie pod "szybka odpowiedź" kliknąć prawym klawiszem i napisać co Ci się pokazuje?Spróbuj zaktualizować/przeinstalować javę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 nawet mogę pokazać, co mi się pokazuje idę się nauczyć aktualizowania javy, blech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Zaktualizowałam javę, dla pewności zresetowałam ustawienia w fm - bez skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 o jest poprawa! pod IE mam stary interfejs! akapit akapit ileż radości można mieć z byle powodu:mad::cool: no ale to teraz się muszę przesiąść na IE? ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 U mnie też na plus tak jak u Pestki. Jak to mówią "jak tu się polepszy to tam się popi...rzy"... :/ taki plus u Ciebie, ze ani dziennika:yes:, ani komentarzy nie masz w stopce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 taki plus u Ciebie, ze ani dziennika:yes:, ani komentarzy nie masz w stopce... Pisałam już u siebie, że obcina mi stopkę, jak piszę z telefonu. Z kompa wszystko jest ok. PS. Tobie też obcina i to od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 mnie nie ma co obcinać bo ja nic w stopce nie mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Tataraczku, przetransportowałam Ci fotki z linków do dziennika. Nie narozrabiałam mam nadzieję. Pergola znakomita, z winogrona jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Mnie na iPhonie nic nie tnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 mnie nie ma co obcinać bo ja nic w stopce nie mam:lol2: przecież wiem, to był żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.06.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 o jest poprawa! pod IE mam stary interfejs! akapit akapit ileż radości można mieć z byle powodu:mad::cool: no ale to teraz się muszę przesiąść na IE? ja nie chcę A jaką przeglądarkę używasz i w jakiej dokładnie wersji? U mnie na google chrome wszystko jest OK. Natomiast to co może być problemem, to po zmianie styli i skryptów forum, przeglądarka może trzymać w cache część starych styli lub skryptów i przez to wszystko się rozjeżdża... Częsty problem jak ktoś robi po łebkach aktualizację aplikacji internetowej... Poszukaj w ustawieniach przeglądarki coś takiego jak "usuń całą zawartość offline" lub "wyczyść cache przeglądarki". Jeśli nie pomoże, to wersja przeglądarki jest niekompatybilna... żadne javy, flash'e nie mają tu na pewno nic do rzeczy... Wersja mobilna to inna sprawa, ale tu jak widać redakcja nie chce słuchać ani rad ani próśb i musimy żyć z tym co jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Bacardi, chłopaku - niech Cię uścisnę, chociażby wirtualnie!!!!!! kazałam usunąć zapamiętane ustawienia witryn czy jakoś tak i oto stał się cud BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POMOC :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 no to teraz poproszę o wypowiedzi w sprawie naszego podjazdu robić jak w projekcie z tym uskokiem? (tu zła mina na zyczenie syna ) czy robić z takim dłuuuugim podestem i bez stopni? (na koniec znowu mina na życzenie syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Zyrknęłam do dziennik. Absolutnie bez uskoku, to pułapka jakaś. Tylko mam drobną wątpliwość co do spadku w stronę ogrodu. Może Ci się na styku z trawnikiem woda zbierać. Jeśli jeszcze nie masz tam nic zagospodarowane, to wydłuż ten spadek ile się da w stronę ogrodu, jak najłagodniej Schodeczek zejściowy do ogrodu OK. A trawniczek pomiędzy podjazdem i ścieżką możesz obsadzić niskimi ozdobnymi trawami i.... oczywiście liliowcami Moje właśnie się rozpędzają w kwitnieniu i robi się pięknie. Bumble Bee, Stella d'oro i Wilde Horses prowadzą stawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Pestka - Ja tam nie bardzo planuję trawniki - obok chodnika i między nim a podjazdem - raczej rabaty jakieś. w tym "pomiędzy" mogę bez kłopotu wymienić całą ziemię i właśnie się zastanawiam, czy lepiej tam dać juki na żwirku czy wrzosy? w sumie przez większą część dnia tam mam słońce, więc jest spory wybór. Wiem, że serce Ci pęknie, ale nie przepadam za liliowcami,a już mój ich serdecznie nie znosi - chyba dlatego że teraz mamy takie pomaranćzowo-żółte, na których się roi od wstrętnych małych robaczków. Acha, i dzięki za wklejenie fotek spod linków Spirea - marzy mi się Semmelrock La Linia, ale cena jak dla mnie nie do przyjęcia (rok temu było 115 zł/m2) więc może taki jak ma Madeleine - Semmelrock Citytop - wg zeszłorocznego cennika wychodzi ok. 45 zł/m2 (ceny brutto). w tej serii sa takie rozmiary i kolory: http://www.hmb.pl/Img.ashx?Id=2878&w=300&h=300 wzięlibyśmy pewnie kwadrat 20x20, bardziej to "kostka" czy "bruk" niż chodnik, ale co poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja też mam w projekcie uskok, ale chyba z niego zrezygnujemy. Moja kuzynka ma taki uskok i zawsze pokazowo zaliczam tam glebę, albo chociaż zachwianie "na kujawiaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts