Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

emotikony mogę sobie klikać do upadłego - bez skutku, przyciski Odpowiedz na temat, Edytuj post, Odpowiedź z Cytatem - nie działają akapity mi robi albo nie - wedle własnego uznania, po kliknięci Zaawansowana edycja mogę tylko dodać załącznik, ale Pestkowy myk z basic uploader nie działa u mnie tak jak u niej, czyli za każdym razem otwiera mi okno ze wszystkimi fotkami, jakie załączałam na forum od początku świata, wgrywam nowy, ale nie mam wpływu na jego położenie w poście - tzn zawsze jest na dole.

o jest poprawa! pod IE mam stary interfejs!

akapit

akapit

ileż radości można mieć z byle powodu:mad::lol2::p:cool::D

no ale to teraz się muszę przesiąść na IE? ja nie chcę :mad:

A jaką przeglądarkę używasz i w jakiej dokładnie wersji?

U mnie na google chrome wszystko jest OK.

Natomiast to co może być problemem, to po zmianie styli i skryptów forum, przeglądarka może trzymać w cache część starych styli lub skryptów i przez to wszystko się rozjeżdża... Częsty problem jak ktoś robi po łebkach aktualizację aplikacji internetowej...

Poszukaj w ustawieniach przeglądarki coś takiego jak "usuń całą zawartość offline" lub "wyczyść cache przeglądarki". Jeśli nie pomoże, to wersja przeglądarki jest niekompatybilna... żadne javy, flash'e nie mają tu na pewno nic do rzeczy...

Wersja mobilna to inna sprawa, ale tu jak widać redakcja nie chce słuchać ani rad ani próśb i musimy żyć z tym co jest...

Zyrknęłam do dziennik. Absolutnie bez uskoku, to pułapka jakaś.

Tylko mam drobną wątpliwość co do spadku w stronę ogrodu. Może Ci się na styku z trawnikiem woda zbierać. Jeśli jeszcze nie masz tam nic zagospodarowane, to wydłuż ten spadek ile się da w stronę ogrodu, jak najłagodniej :yes: Schodeczek zejściowy do ogrodu OK.

A trawniczek pomiędzy podjazdem i ścieżką możesz obsadzić niskimi ozdobnymi trawami i.... oczywiście liliowcami :lol2: Moje właśnie się rozpędzają w kwitnieniu i robi się pięknie. Bumble Bee, Stella d'oro i Wilde Horses prowadzą stawkę :lol2:

Pestka - Ja tam nie bardzo planuję trawniki - obok chodnika i między nim a podjazdem - raczej rabaty jakieś. w tym "pomiędzy" mogę bez kłopotu wymienić całą ziemię i właśnie się zastanawiam, czy lepiej tam dać juki na żwirku czy wrzosy? w sumie przez większą część dnia tam mam słońce, więc jest spory wybór. Wiem, że serce Ci pęknie, ale nie przepadam za liliowcami,a już mój ich serdecznie nie znosi - chyba dlatego że teraz mamy takie pomaranćzowo-żółte, na których się roi od wstrętnych małych robaczków. Acha, i dzięki za wklejenie fotek spod linków :)

Spirea - marzy mi się Semmelrock La Linia, ale cena jak dla mnie nie do przyjęcia (rok temu było 115 zł/m2) więc może taki jak ma Madeleine - Semmelrock Citytop - wg zeszłorocznego cennika wychodzi ok. 45 zł/m2 (ceny brutto).

w tej serii sa takie rozmiary i kolory:

http://www.hmb.pl/Img.ashx?Id=2878&w=300&h=300

wzięlibyśmy pewnie kwadrat 20x20, bardziej to "kostka" czy "bruk" niż chodnik, ale co poradzisz.