pestka56 10.07.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Good Tak sobie myślę o tym co Ci popękało przy murłacie. Czy to aby nie jest normalna konsekwencja, że dom troszkę osiada? U nas nic nie popękało i nie pęka dotąd,ale myśmy budowali ze sporymi przerwami. Czasem robota stała pół roku, a surowy zamknięty czekał na ciąg dalszy prawie 10 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.07.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 nie wiem, wykonawca mówi, że takie łączenie materiałow zawsze pęka. to są wsumie ryski jak włos, mam nadzieję, że nawet grunt je trochę ukryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.07.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Może odczekaj troszkę. Pamiętam, że myśmy się martwili, że wsio u nas tak powoli idzie, a nasz budowlaniec pocieszał, że właśnie objawią sie takie różne duperelki zanim będzie wykańczanie.Jak i Twój mówi, że normalka, to na pewno nic groźnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.07.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 nas straszyli pękaniem przy murłacie i nic nie popękało. Poszło za to gdzie indziej. Ładne grzejniki. Jak cena ok., to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.07.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Pestka - już nie bardzo mam co czekać wykończeniówka w toku!!! normalnie cieszę się tak, jak kiedy wyszliśmy z zera, albo i bardziej, bo wtedy ważyły się losy naszego kredytu i franek szalał, więc byłam śmiertelnie zestresowana. Spirea - ano właśnie, wiadomo, dlaczego Ci ta szczytowa popękała? cena raczej ok - za 2 sztuki (180 cm i 200 cm) powinnam się zmieścić w 2 k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Tatarak, a ręcznik gdzie się będzie suszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.07.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 są do nich specjalne wieszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.07.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 No co Ty?? No to bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.07.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 nie wiadomo czemu pęka. Uzasadnienie zawsze to samo - budynek pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.07.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Tatarak - fajne grzejniki, my many jeden podobny I generalnie tak jak pisze Tatarak - do tych 'gładkich' są wieszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.07.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ale takie a'la haczyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.07.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Róźne są.Np. nasz grzejnik Simple ma coś takiego:http://www.e-terma.com/wieszak-simple(pl)-p-154.htmlNa tej stronie masz też inne wieszaki na dole strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.07.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 jak tam zakupy w IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.07.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 jak tam zakupy w IKEA? znowu się gdzieś minęłyśmy? my wczoraj tylko korpus od szafki do wyrzutni prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.07.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 mignęliście mi przy wejściu na magazyn. Nie zaczepiałam, bo miałam 15 min na skompletowanie na magazynie mebli, wrócenie po lampę, skasowanie i odebranie dziecka przed 21 z Bielańczyka Bardzo dobry pomysł. Ostatnio stwierdziłam, że żałuję, że tego nie zrobiłam. U nas byłaby tylko klapa w ścianie, bo pralnia po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.07.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a ja do A. mówiłam, rozglądaj się, czy gdzieś nie wpadniemy na Spireę, bo podobno ostatnio jest tu codziennie też się spieszyliśmy, żeby jeszcze zdążyć po jakieś dłuto do Obi - A. zaczął budować dla Juniora domek na drzewie. U nas pralnia jest przez ścianę z górną łazienką, więc wymyśliliśmy tak, że w ściankę wbudujemy korpus od szafki i od strony łazienki damy takie same drzwiczki jak meble łazienkowe (póki co ma być szary godmorgon ). żeby nie było głupich żartów z podglądaniem z pralni (jak nam dziecko wejdzie w etap głupich żartów), to od strony pralni będą drugie drzwiczki - które będzie można zamknąć od strony łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.07.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 sprytnie wymyślone A ten domek to faktycznie będzie na drzwie, czy taki wysoki? Macie jakiś projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.07.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 mamy dwa duże drzewa owocowe (jabłoń i wiśnię) i ten domek powstanie na własnej konstrukcji między nimi*. wczoraj powstały fundamenty. projekt był dołączony do ostatniego muratora, ale A. go zmodyfikował (powiększył metraż). podloga będzie na wys. 1,5 m i o powierzchni 2,4m x 2,6m. * ze względów bezpieczeństwa, bo to stare drzewa, i dla ich zdrowia ale domek będzie skryty miedzy ich koronami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.07.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Super macie z tymi drzewami. U nas zanim wyrosną, to Mała będzie pełnoletnia A projekt widziałam, też zastanawiałam się czy nie skorzystać z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.07.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 za odpowiednią kasę to można sobie od razu wsadzić duże drzewa do ogrodu - ech, wszędzie tylko ta kasa i kasa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts