Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tyle samo czasu mi zajmie spisanie wszystkie tu czy w mailu. przecież Ci nie wyślę wszystkich "zakładek" z ff, żebyś sobie wyłuskał :rolleyes: sorki.

rozważam ceramikę z linea blu - w największym skrócie

trudno - nie pytałem sie az tak bardzo szczegołowo.

linea blue to jak widze salon sprzedazy a nie wyroby wlasne

Pestko,Tatarku te taśmy rozprężne to jak w tych parapetach niby?

Bo ja mam podobnie jak Tatarak,że w niektórych oknach brak podcięcia i co przykręcają parapet do okna ,a taśma gdzie?czy ona wogóle jest wodoszczelna,coś mi nie pasuję.Te taśmy to lepiej dać styropian- okno.Ja taką taśmę mam ,dzieci mi ją rozpakowały kiedyś i się rozprężyła.Idę sprawdzić czy wodoszczelna?

Ja parapety jutro zamawiam,kupiłam farbę na korozję w LM i boki jutro pomaluję.Jestem z moim maluchem w tym tygodniu,uparty jak diabli ,nie ma na niego bata ,wczoraj na kolację chciał kaszkę, był bardzo głodny bo wcześniej tylko obiad jadł, ja do niego ,że musi ładnie poprosić ,a ten nie .I poszedł spać na głodniaka ,kilka razy zachęcałam go do słowa proszę ,a ten nic uparł się i nic.Więc mam parapety z dzieckiem.

Tatarku a do jakiej listwy ci je dokręcą pisałaś wcześniej?

Tatarku a barierkę to jak ci przymontują ,jest jakiś sposób na styropian,aby metal nie dotykał pustaka?Bo u mnie też barierki miały być montowane-ale przełożony termin na poniedziałek,ale chyba ma do muru je prykręcać?

A z tymi parapetami to zapomniałam Ci napisać o tym,że się rozszerzają pod wpływem ciepła,może byś ich nie zamówiła :(

albo wzięła pod uwagę te listwy ,które też mi się nie podobają,ale...

coś za coś.Zawsze możesz kamień na parapet,ale drogi :(

Ten link z tynkiem żywicznym na cokołach -zdjęcia mi się tam nie wyświetlają,masz może żeby tutaj pokazać?

Edytowane przez Barbara74