Tatarak 20.07.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 a to mnie zmartwiłaś... Spirea ma tytan-cynk, ale fakt, że nie wiem, jakiej grubości i o jakiej długości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Widzisz, tak to jest jak sie nie doczyta w pośpiechu Obejrzałam nowe fotki. Dopiero teraz widać jaki kształt ma Twoja łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.07.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 i jak ją widzisz "oczyma wyobraźni", po wstawieniu tych kafli, które wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Właśnie się za to zabrałam. Zobaczymy - poczekaj do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.07.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 na efekty pracy poczekam, tylko zżera mnie ciekawość o Twoje pierwsze wrażenie odebrane "oczyma duszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Będzie niepowtarzalnie piękna – zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.07.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 o matko, teraz nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.07.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Pestka, co to znaczy, że mamy przy niku "wakacyjny pomagacz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Pośmiać się chyba trzeba Qrczę nie zauważyłam – jakieś tęgie głowy w redakcji Muratora siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.07.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 No właśnie - hmm... "wakacyjny"? No nie wiem Nie o taki tytuł prosiłam dla Pesteczki Tymczasem czekam na łazienkowy widoczek made in Pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.07.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Tatarak,na jaką armaturę sanitarną się zdecydowalaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.07.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 armatura to są baterie i syfony? w odróżnieniu od białego montażu, czyli ceramiki? to na żadną jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.07.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 a jaka ceramika?w ogóle masz jakies swoje typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.07.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 mam, ale wpadłam w czarną dziurę niedoczasu i teraz się nie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.07.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 to rzuc info na maila - soje przed wyborem tej ceramiki i nie bardzo wiem jak podejść do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.07.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 tyle samo czasu mi zajmie spisanie wszystkie tu czy w mailu. przecież Ci nie wyślę wszystkich "zakładek" z ff, żebyś sobie wyłuskał sorki. rozważam ceramikę z linea blu - w największym skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.07.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Tataraczku, linki do wc i bidetu nie działają Jakiej one są firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.07.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 tyle samo czasu mi zajmie spisanie wszystkie tu czy w mailu. przecież Ci nie wyślę wszystkich "zakładek" z ff, żebyś sobie wyłuskał sorki. rozważam ceramikę z linea blu - w największym skrócie trudno - nie pytałem sie az tak bardzo szczegołowo. linea blue to jak widze salon sprzedazy a nie wyroby wlasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.07.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 (edytowane) Pestko,Tatarku te taśmy rozprężne to jak w tych parapetach niby? Bo ja mam podobnie jak Tatarak,że w niektórych oknach brak podcięcia i co przykręcają parapet do okna ,a taśma gdzie?czy ona wogóle jest wodoszczelna,coś mi nie pasuję.Te taśmy to lepiej dać styropian- okno.Ja taką taśmę mam ,dzieci mi ją rozpakowały kiedyś i się rozprężyła.Idę sprawdzić czy wodoszczelna? Ja parapety jutro zamawiam,kupiłam farbę na korozję w LM i boki jutro pomaluję.Jestem z moim maluchem w tym tygodniu,uparty jak diabli ,nie ma na niego bata ,wczoraj na kolację chciał kaszkę, był bardzo głodny bo wcześniej tylko obiad jadł, ja do niego ,że musi ładnie poprosić ,a ten nie .I poszedł spać na głodniaka ,kilka razy zachęcałam go do słowa proszę ,a ten nic uparł się i nic.Więc mam parapety z dzieckiem. Tatarku a do jakiej listwy ci je dokręcą pisałaś wcześniej? Tatarku a barierkę to jak ci przymontują ,jest jakiś sposób na styropian,aby metal nie dotykał pustaka?Bo u mnie też barierki miały być montowane-ale przełożony termin na poniedziałek,ale chyba ma do muru je prykręcać? A z tymi parapetami to zapomniałam Ci napisać o tym,że się rozszerzają pod wpływem ciepła,może byś ich nie zamówiła albo wzięła pod uwagę te listwy ,które też mi się nie podobają,ale... coś za coś.Zawsze możesz kamień na parapet,ale drogi Ten link z tynkiem żywicznym na cokołach -zdjęcia mi się tam nie wyświetlają,masz może żeby tutaj pokazać? Edytowane 22 Lipca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts