julianna16 21.08.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To czekamy na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 WOW! Super, gratuluję i ...FOTKI!FOTKI!FOTKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.08.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Hej, no ile się można kąpać i jeść fotki, fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.08.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 przysięgam, że będą fotki, tylko na razie muszę zorganizować wszystkim front robót. dziś o piątej była piękna pogoda, panowie założyli tynk na drugi szczyt, po czym przyszła ulewa - tak silna, że nawet folie z okien pozrywała - i ten tynk zmyła załamka. teraz elewatorzy czyszczą ścianę z tego, co na niej zostało, myją okna i trzeba będzie robić drugie podejście, ale to już jutro. podobno takie rzeczy się zdarzają, ale żal było patrzeć na te białe kałuże pod domkiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.08.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 to lecę po styro gr 1 cm do obróbki ślicznych nowych drzwi oraz po kafle do dolnej łazienki. jak wrócę, będą fotki. amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.08.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Tatarak, a gdzie ten Styro będziesz zakładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.08.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Tatarak, a gdzie ten Styro będziesz zakładać? na glify, bo ścianę wokół otworu na drzwi miałam ostyropianowaną wcześniej. teraz muszą dokleić po cm z boków i od góry, żeby ładnie zakryć piankowanie i zrobić malutki węgarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.08.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Oglądałam świeże zdjęcia, za dużo tego na raz, nie wiem, na co mam sie patrzeć, wszystko ładne, zamotałam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.08.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ups, nie widziałam Waszych wcześniejszych wpisów w tym ferworze... - projekt łazienki mam w postaci wizki w wyobraźni i rozrysowanych kafli w notesiku dla pana Krzyśka ponieważ też sporo jestem na budowie, to na bieżąco koryguję to i owo. - ręce mnie masakrycznie bolą - rano nie mogę palcami ruszać ale po prysznicu i rozmasowaniu w ciepłej wodzie nadają się do użytku. sporo je jeszcze czeka roboty, więc nie mogą się nad sobą rozczulać - mój A. jak zobaczył konstrukcję schodów w domu, to stwierdził, że przeprowadzka tuż-tuż. no nareszcie, bo dotychczas to tylko ja byłam taką optymistką - jak wszystko ładne, to super. gorzej, gdyby trzeba było kombinować "jak im tu delikatnie powiedzieć, że nie bardzo wyszło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.08.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Tatarak, dlaczego te niższe stopnie schodów są węższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Wow - super są fotki . Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona . Aż chce się czekać na ciąg dalszy. Bardzo podobają mi się te kwadratowe signum. Bardziej popularne są prostokątne, a te naprawdę prezentują się extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.08.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Moorela - bo one będą zabiegowe, czyli z jednej strony wyjdą szersze, z drugiej węższe. Julianno - ja w ogóle wolę kwadratowe niż prostokątne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.08.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Lecę spotkać się ze stolarzem w celu pomiaru schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.08.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Achaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 23.08.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Tataraczku, drzwi są śliczne przypomnij co to za firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.08.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Tataraczku, ja w sprawie podkładu pod panele. My się w końcu zdecydowaliśmy na Witexa. Ponoć bdb. Okaże się 3 września Panele też QS jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 23.08.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 weissnerki super wyglądają :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.08.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Tatarak, a ta ekipa, która u Ciebie była w porządku? Czy to Ci wczorajsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.08.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Carolinka - drzwi Weissner, kupione w drzwi.pl modelu nie pamiętam, ale oni mają wszystkie na stronie pokazane Olga- ten podkład Witexa taki zielony, jakby klejący? też go biorę pod uwagę, właśnie ze względu na ogrzewanie, w 3 miejscach mi tłumaczono, jak on się ładnie "przykleja" do paneli. I faktycznie tłumi dźwięk bardzo dobrze - w jednym sklepie chodziłam po panelach na zwykłym podkładzie i na tym witeksowym - w butach na podkutym obcasie: niebo a ziemia! Bacardi - nie mogę się z Tobą nie zgodzić a jak u Was budowa?? Moorela - podobno dostaliśmy "najlepszą" ekipę. prawdopodobnie dlatego, że dałam się poznać jako klienta upi... uporczywie wymagająca najwyższej jakości towarów i usług. w każdym razie była to ekipa pana Damiana, jeśli dobrze pamiętam. trochę mam zastrzeżenia do pracy klamki - bo jak się ją naciska, to nie odskakuje (tz zamek pracuje bez zarzutu, zamykają sie super, tylko klamka lekko naciśnięta nie wraca na swoją pozycję), podobno to się ma "wyrobić". mam 2 lata gwarancji, więc jeśli się nie wyrobi, nie omieszkam reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Tatarku idziesz jak burza,kolorystyka u ciebie bardzo podobna,aczkolwiek Ty masz chyba złamaną biel.Ja nie widzę dwóch kolorów na fotce ,bo to chyba cień od rynny.U mnie też jedna ściana ma kolorystycznie problem,ale mają to naprawić nie wiem jak.Powiedziałam,że ma być dobrze-ja płacę za wszystko,nie kupuję materiału osobno.Ciekawe jakie pstryczki wybrałać,ale widzę ,że podobnie wybierasz ,no i schodowe też szukam.Nam znajomy z hurtowni elektrycznej zaproponowałwww.ledix.pl Ten moos 30 na ścianie to Caparol również,ta złamana biel pod jaki kolor pochodzi,wygląda bardzo fajnie,no patrz drzwi zapomniałam pochwalić. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts