Tatarak 13.09.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Julianno - cieszę się, że Ci się podobały ostatnio naszą budowę odwiedziła moja Przyjaciółka i z nieukrywaną ulgą stwierdziła, że ciemna łazienka bardzo ładnie wygląda, bo na zdjęciach to ponoć nieteges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.09.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Tatarak, jak oceniasz ceramikę Linea Blue? I który dokładnie model wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 na oko bdb, mamy komplet linea 376 i do dolnej łazienki wc - Sydney. nawet mi się ładnie biel zgrała z bielą płytek. zobaczymy, jak będzie działać deska wolno opadająca i jak się będzie czyścić to ich "nano". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.09.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ano właśnie jednym z moich typów tez jest LB 376 (górna łazienka), użytkownicy z FM narzekają, na to wolne opadanie, że niby jest szybkie ale w sumie mi na tym średnio zależy. Sydneya nie znam, idą rzucić okiem do nich na stronę, ale zastanawiam się też nad (do dolnej łazienki) Sevillą. Jeszcze w temacie gresów, nie mogę znaleźć w sieci Twojej Althei kuchennej - tak to się pisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ceramika Pilch Jasienica - Althea White. jak to z moimi kafelkami - na zdjęciach w sieci nie widać ich urody (jedno mam w dzienniku). my też robiliśmy im fotki już na ścianie i też nie ma efektu. za to na żywo - miodzio! w każdym razie ja jestem zadowolona. a mój A. podsumował, że każde kafle, które wybieram są strzałem w dziesiątkę od ceramika do nie lada komplement że się tak pochwalę nieskromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odotka 13.09.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Tataraku witam się u Ciebie i piszę z prośbą jestem na etapie wyboru płytek na podłogi w salonie i kuchni oczywiście w jedynym słusznym kolorze szarym Zrób proszę więcej zdjęć berniny bo jestem nią zainteresowana - czy możesz ją polecić w 2 gat. ?? Ile więcej zamawiałaś na swoją powierzchnię ? Ja potrzebuję ok 100m2 więc spory kawałek. Na jaki klej kleiłaś je na podłogówkę ?? z góry dziękuję bardzo P.S. Podglądam od początku i kibicuję - zaczęliscie budowej wcześniej niż ja i już niedługo będziecie mieszkać - super gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.09.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Mnie też się bardzo na żywo podobały. Były też białe . Na zdjęciach trudniej uchwycić fakturę i efekt jaki daje całość. A taki komplement to dopiero satysfakcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witaj, Odotko Fotki Berniny postaram się zrobić jutro i przez weekend wkleję. Nasze są rektyfikowane i mam wrażenie, że naprawdę trafiliśmy dobrą partię, bo z 70m2 wykończeniowiec odrzucił chyba 2-3 sztuki. Poza tym płytki udało nam się sensownie rozmierzyć, więc prawie nie było odpadu, więc zapas wystarczył taki jak przy normalnym zamawianiu płytek - zależnie od ułożenia bierze się chyba 10 lub 20% więcej. Klejone są na P9 z Mapei. Julianno - mnie ten komplement był szczególnie potrzebny, bo ostatnio jakoś nie mam wiary w trafność swoich pomysłów właśnie się okazało, że Affrony 65x65, które rozwiązały problem szerokości antresoli w najdłuższym miejscu, przysparzają nam trudności przy wszystkich drzwiach i w ogóle to zła jestem na siebie, że nie wzięłam drugiej partii Berniny na górę -byłoby wtedy dużo odpadu i problemy z docinaniem niemal te same, ale byłabym pewniejsza efektu ostatecznego... ech, niech mi ten podły nastrój minie, bo nie ręczę za siebie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ceramika Pilch Jasienica - Althea White. jak to z moimi kafelkami - na zdjęciach w sieci nie widać ich urody (jedno mam w dzienniku). my też robiliśmy im fotki już na ścianie i też nie ma efektu. za to na żywo - miodzio! w każdym razie ja jestem zadowolona. a mój A. podsumował, że każde kafle, które wybieram są strzałem w dziesiątkę od ceramika do nie lada komplement że się tak pochwalę nieskromnie. a jak Pilch się sprawdził w ukłądaniu? bo mam go miec u siebie jednej z lazienek, seria Alaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 wykończeniowiec nie narzekał, co chyba jest u niego najwyższą formą komplementu płytki łapaly oczywiście łuk (co jest nieuniknione przy tej długości - 90 cm!), ale wszystkie jednakowo, więc nie było problemu. a na plus nas zaskoczyło, jak przyjechały zapakowane - każda paczka oprócz tektury wyłożona styropianowymi profilami na obrzeżach i poszczególne płytki oddzielone od siebie bibułką - normalnie wersal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ale to tez płytka z górnej półki cenowej więc może dlatego? "moja"Alaska jest mniejsza-30x45 i chyba nie będzie tak łądnie opakowana na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 płaciłam 140 zł za m2 - więc w sumie tanie nie były, ale myślę, że to raczej format wymaga specjalnych szykan. w każdym razie podejście dobrze świadczy o producencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Masz rację Tatarak, to o format chodzi i ciężar. Mój trawertyn siedział w styropianowych pudłach. W każdym tylko 7 sztuk przekładanych woskowanym papierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.09.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 jak kupowałam dekory Ardesii do łazienek, to też były w takich styropianowych foremkach - każda w osobnej przegródce. 7 sztuk w 1 styropianowym pudełku, ale tak że nie mogły się stykać. szał ciał i uprzęży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Fajne, prawda. A teraz.......... Hear, Hear! Ogłaszam, że blog mojej Kaśki został właśnie upubliczniony. Zapraszam do A PLACE to START http://place-to-start.blogspot.com/ Please... pisz komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.09.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 ooooo lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.09.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 jak się loguję z konta google, to mi pokazuje, że blog jest tylko dla zaproszonych czytelników, a mnie nikt nie zaprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Coś chyba moje dziecko poszkapiło. Teraz niestety w pracy jest. Wieczorem będę dusić małą zmorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 17.09.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 a słuchaj, czy to bardzo dziwnie zabrzmi jak Cie poprosze o zdjecie środka wucetu Linea Blue? kwestia jest drażliwa, kibelek musi miec odpowiedni srodek gdzies mozna tą cermikę obejrzeć we Wrocławiu?bo wygląd mają super a ceny też niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.09.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ja też chętnie zaglądnę w ten WuCet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts