rasia 02.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja grab, ja grab... odbiór!... domku;)... niebawem... a teraz.... 1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.10.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 telegraficznie: panele są boskie STOP właśnie montują się barierki na antresoli STOP też są boskie STOP lecę kontynuować pakowanie STOP jakaż to udręka STOP CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.10.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ale emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Juuuupiiii!!! ....................0!!! Trzymam kciuki:D. Powodzenia!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.10.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 nieprawda, ze mną ta sama energetyka, co u Tatarak przełączyła mnie na taryfę normalną. Warunkiem był meldunek, a warunkiem meldunku potwierdzenie faktu, że przebywam pod deklarowanym adresem i są tam warunki bytowe (miałam wizytację pań urzędniczek z urzędu:cool: ) Zresztą opłaty stałe wyższe, ale prąd tańszy. Ty podlegasz pod Środę Śląską? nie pod Wroclaw? bo ja sprawy energii zalatwiam na Menniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) gotowi do przeprowadzki to START:yes: Edytowane 3 Października 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.10.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 uprzejmie donoszę, że mieszkamy!!!!!!!!!!!!!! na razie naturalnie w kartonach (w pakowaniu pomagał A. i moja Mama - w życiu niczego nie znajdę, pomijając te kartony, które osobiście elegancko opisałam ). w starych meblach kuchennych, z echem jak w dolinie pięciu stawów i bez firanek oraz połowy innych mało potrzebnych rzeczy. ale ten uśmiech na twarzy Pirata, kiedy po wyjściu z przedszkola potwierdziłam, że tak - teraz jedziemy do Nowego Domu, który nie jest już budową - bezcenny aktualnie Pirat odbywa trening zapaśniczy, a ja czekam na serwisanta drzwi wejściowych, który właśnie dojechał, więc CIAO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.10.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a więc udało się! GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.10.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 GRATULACJE!!!! Cudnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.10.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gratulacje i czekamy na dłuższą relację i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.10.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) dzięki, Kochani ale jestem padnięta, a tu przed nami odświeżanie starego domu i naprawdę solidne sprzątanie nowego... ale jest bosko serwisant naprawia klamkę, a drzwi trzeba podkręcić na zawiasach, co jednak wymaga zdjęcia drzwi, a tych drzwi się w pojedynkę nie podniesie, chyba że ktoś jest pudzianem więc czekamy na A. kot nieswój. mnie roznosi nieskanalizowana energia Edytowane 3 Października 2012 przez Tatarak orto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.10.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 To może w tej euforii rób za Pudziana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 03.10.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 G R A T U L A C J E ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 03.10.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Super Tataraku nie ma to jak własny dom, nawet bez firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 03.10.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Super Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.10.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gratuluję Na falii euforii możesz zacząć rozpakowywanie Szybko się uwinęliście. Zdawaj relację, jak Junior, kot i Wy. W tym fotograficzną Wojgoc, w życiu na Menniczej nie byłam. Ale rzecz w meldunku, który miałam wcześniej. W każdym razie taryfa budowlana wcale jakimś koszmarem nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gratulacje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 gratuluje przeprowadzki ale z innej beczki, bez zgłoszenia zakończenia budowy i odczekaniu 21 dni, NB może nałożyć karę w wysokości 10 tys za zamieszkanie budynku... więc mam nadzieje, że macie życzliwych sąsiadów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts