Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nieprawda, ze mną ta sama energetyka, co u Tatarak przełączyła mnie na taryfę normalną. Warunkiem był meldunek, a warunkiem meldunku potwierdzenie faktu, że przebywam pod deklarowanym adresem i są tam warunki bytowe (miałam wizytację pań urzędniczek z urzędu:cool: )

Zresztą opłaty stałe wyższe, ale prąd tańszy.

Ty podlegasz pod Środę Śląską? nie pod Wroclaw?

bo ja sprawy energii zalatwiam na Menniczej

uprzejmie donoszę, że mieszkamy!!!!!!!!!!!!!! na razie naturalnie w kartonach (w pakowaniu pomagał A. i moja Mama - w życiu niczego nie znajdę, pomijając te kartony, które osobiście elegancko opisałam ;)). w starych meblach kuchennych, z echem jak w dolinie pięciu stawów i bez firanek oraz połowy innych mało potrzebnych rzeczy. ale ten uśmiech na twarzy Pirata, kiedy po wyjściu z przedszkola potwierdziłam, że tak - teraz jedziemy do Nowego Domu, który nie jest już budową - bezcenny :D

aktualnie Pirat odbywa trening zapaśniczy, a ja czekam na serwisanta drzwi wejściowych, który właśnie dojechał, więc CIAO! :)

dzięki, Kochani :)

ale jestem padnięta, a tu przed nami odświeżanie starego domu i naprawdę solidne sprzątanie nowego... ale jest bosko :) serwisant naprawia klamkę, a drzwi trzeba podkręcić na zawiasach, co jednak wymaga zdjęcia drzwi, a tych drzwi się w pojedynkę nie podniesie, chyba że ktoś jest pudzianem ;) więc czekamy na A.

kot nieswój. mnie roznosi nieskanalizowana energia ;)

Edytowane przez Tatarak
orto

Gratuluję :D Na falii euforii możesz zacząć rozpakowywanie :D Szybko się uwinęliście.

Zdawaj relację, jak Junior, kot i Wy. W tym fotograficzną :)

Wojgoc, w życiu na Menniczej nie byłam. Ale rzecz w meldunku, który miałam wcześniej. W każdym razie taryfa budowlana wcale jakimś koszmarem nie jest.