Tatarak 12.10.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Tataraku, czy odbierajac roboty elektryczne miałaś jakiegoś branżowego Inspektora nadzoru? czy moze Wasz kierbud znał się na elektryce i odebrał Wam te roboty? nie, zaufałam panu Mietkowi. on ma zresztką komple uprawnień. mój kb w ogóle się nie brał za odbieranie instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.10.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Wojtek, ależ tam jest aktorka, która powinna Cię „wessać” w oglądanie filmu Angelina nie jest w moim typie:no::no: ale film swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.10.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 to może chociaż Jonny D.? mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.10.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Johnny Depp , no to Piraci z Karaibów uwielbiam go w tym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Tatarak, naprawiliście aparat? Może pokazałabyś barierki, ciekawa strasznie jestem całości schodów. I w ogóle, jak dom wygląda z domownikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macada 15.10.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Tatarak serdeczne gratulacje !! Szybciutko się uwinęliście z budową Powodzenia i do zobaczenia w sąsiedztwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.10.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Moorela - nawet go jeszcze nie wyjęłam z pudła... już rozumiem, dlaczego po przeprowadzce w wielu dziennika zapada cisza - codzienność pochłania. ja mam na dodatek nawał pracy zawodowej i rozgrzebany remont starego domu i przeprowadzkę ogródka barierki przy schodach są, ale mają być poprawiane, bo listwa pod pochwyt "łapie łuk" i boimy się, że po zamocowaniu drewnianego pochwytu efekt by się pogłębił i popsuł urodę schodów. ślusarze obiecali przyjechać w tym tygodniu, dlatego nawet nie ściągam zabezpieczajacych kartonów ze stopni, więc zdjęcia by były takie sobie. uprasza się o cierpliwość Macada - dziękuję! Wy już też chyba mieszkacie? i też bez zasłon? jakoś w ubiegłym tygodniu jechałam aleją wieczorkiem i Wasz salon był pięknie oswietlony:) jak Wam się żyje? może na jakąś kawkę wpadniesz? w tym tygodniu może będą drzwi wewnętrzne! 4 pary z 13, ale od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macada 16.10.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Tatarak niestety jeszcze nie mieszkamy, w pełnym tego słowa znaczeniu. Wykańczamy i dom, i siebie do późnych godzin. Przeprowadzkę planujemy na początku grudnia, jak tylko nie napotkamy na jakieś większe przeszkody. Zostały jeszcze panele, łazienka i dwa pomieszczenia. Kawa, bardzo chętnie Odezwę się jak wygospodaruję chwilkę. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.10.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 to czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Tatarak,mozesz mi przesłac na aila namiay na swoich brukarzy?jakie Oni maja stawki?z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.10.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 wyślę Ci wizytówkę sms-em, bo nie mam w tym kompie Twojego adresu, ok? stawka za robociznę 50 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macada 18.10.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 cześć, Tatarak tak się zastanawiam nad uporządkowanie m ogródka. W dzienniku piszesz o Panu, który zaorał Twój ogród. Czy to jest jakiś miejscowy Pan, który posiada jakiś mniejszy ciągnik ?? miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.10.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 hej, to rolnik z Sadkowa - masz moj tel? bo ja do Ciebie zgubiłam jak masz, to przyślij mi sms-ka i ja Ci odeślę nr tel do p, Józka. tylko on jest taki trochę... ciężki w komunikacji i słowny inaczej ewentualnie zatrzymaj się przy tym budynku gosp przy alei i pogadaj tam z właścicielem - ma duzu różnego sprzętu i może Ci podjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.10.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 wyślę Ci wizytówkę sms-em, bo nie mam w tym kompie Twojego adresu, ok? stawka za robociznę 50 zł/m2. przypominam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.10.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 oj, wysłałam wczoraj od razu - pod hasłem minikoparka - ale zaraz wyśle ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.10.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 poszło na nr z końcówką 016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 i doszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 21.10.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 schody są absolutnie piękne! już wiem ze tak ma wyglądac moja barierka na balkon i będzie ją robił Twój ślusarz. jakoś narazie nam się nie udaje umówic ale nie ma pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.10.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Czuszka - dziękuję ja mam też takie same barierki przy oknach balkonowych - chcesz fotkę? gdzieś chyba była, ale dziś piękna pogoda, to może mi się uda coś sensownie sfotografować, póki aparat jako tako funkcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 21.10.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Czuszka - dziękuję ja mam też takie same barierki przy oknach balkonowych - chcesz fotkę? gdzieś chyba była, ale dziś piękna pogoda, to może mi się uda coś sensownie sfotografować, póki aparat jako tako funkcjonuje jasne jasne! jak tez ją robił ten sam slusarz to będzie miał gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts