Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Tataraku,

czy odbierajac roboty elektryczne miałaś jakiegoś branżowego Inspektora nadzoru?

czy moze Wasz kierbud znał się na elektryce i odebrał Wam te roboty?

nie, zaufałam panu Mietkowi. on ma zresztką komple uprawnień. mój kb w ogóle się nie brał za odbieranie instalacji.

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moorela - nawet go jeszcze nie wyjęłam z pudła... już rozumiem, dlaczego po przeprowadzce w wielu dziennika zapada cisza - codzienność pochłania. ja mam na dodatek nawał pracy zawodowej i rozgrzebany remont starego domu i przeprowadzkę ogródka :( barierki przy schodach są, ale mają być poprawiane, bo listwa pod pochwyt "łapie łuk" i boimy się, że po zamocowaniu drewnianego pochwytu efekt by się pogłębił i popsuł urodę schodów. ślusarze obiecali przyjechać w tym tygodniu, dlatego nawet nie ściągam zabezpieczajacych kartonów ze stopni, więc zdjęcia by były takie sobie. uprasza się o cierpliwość ;)

Macada - dziękuję! Wy już też chyba mieszkacie? i też bez zasłon? jakoś w ubiegłym tygodniu jechałam aleją wieczorkiem i Wasz salon był pięknie

oswietlony:) jak Wam się żyje? może na jakąś kawkę wpadniesz?

w tym tygodniu może będą drzwi wewnętrzne! 4 pary z 13, ale od czegoś trzeba zacząć :)

Tatarak niestety jeszcze nie mieszkamy, w pełnym tego słowa znaczeniu. Wykańczamy i dom, i siebie :) do późnych godzin. Przeprowadzkę planujemy na początku grudnia, jak tylko nie napotkamy na jakieś większe przeszkody. Zostały jeszcze panele, łazienka i dwa pomieszczenia. Kawa, bardzo chętnie :) Odezwę się jak wygospodaruję chwilkę. Do zobaczenia.

hej, to rolnik z Sadkowa - masz moj tel? bo ja do Ciebie zgubiłam :( jak masz, to przyślij mi sms-ka i ja Ci odeślę nr tel do p, Józka. tylko on jest taki trochę... ciężki w komunikacji i słowny inaczej :( ewentualnie zatrzymaj się przy tym budynku gosp przy alei i pogadaj tam z właścicielem - ma duzu różnego sprzętu i może Ci podjedzie.

Czuszka - dziękuję :) ja mam też takie same barierki przy oknach balkonowych - chcesz fotkę? gdzieś chyba była, ale dziś piękna pogoda, to może mi się uda coś sensownie sfotografować, póki aparat jako tako funkcjonuje ;)

jasne jasne! jak tez ją robił ten sam slusarz to będzie miał gotowca ;-)