wojgoc 21.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 wrzucaj w dziennik - chętnie pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.10.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Tatarak, bardzo ładnie wszystko wyszło. Kule robią niesamowite wrażenie. A te okna, to jakbym u siebie była Drzwi wyszły bardzo ładnie. Czy jest jakaś różnica jakościowa między Simple a Płytowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 21.10.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 WitamCzy mogłabyś pokazac z bliska jaka masz oprawke swiatła na schodach i ile cm od stopnia zaczyna onaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.10.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Spirea - dziękuję na moje oko różnicy między Simple a Płytowymi nie ma. Leniin- oprawki są firmy Britop Light (lub jakoś podobnie) - pokazywałam je jakiś czas temu w dzienniku, zaczynają się 14 cm od stopnia - właśnie zmierzyłam. na fotki trzeba niestety poczekać, bo mam w domu armagedon grypowo-zawodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.10.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 a ja chcialam podpytac o zmiękczacz do wody...tak go zachwalasz ładnie możesz podac jaki to model bo zastanawiam sie czy warto i ile takie sprawdzone cudo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.10.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ivy, poszukaj w dzienniku, bo gdzieś dawałam link do aukcji na alleteges, a teraz nie mogę znaleźć. przepraszam, nie chcę Cię zbywać, tylko dziecko z gorączką mi wisi na szyi i stęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.10.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ivy, poszukaj w dzienniku, bo gdzieś dawałam link do aukcji na alleteges, a teraz nie mogę znaleźć. przepraszam, nie chcę Cię zbywać, tylko dziecko z gorączką mi wisi na szyi i stęka szukam zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.11.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 tatarak nierychliwy, ale pamiętliwy:sick: barierka przy portfenetrach: ujęcie drugie: światełko przy schodach wygląda tak i jest ok 14 cm nad górną krawędzia stopnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.11.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 myślałam, że mi fm przestało przysyłać powiadomienia, ale faktycznie: cicho tu. a ja tylko chciałam sie podzielić obserwacja w sprawie szeroko tu onegdaj dyskutowanej półeczki w muszli klozetowej. po zeszłotygodniowych zmaganiach z "grypą jelitową" Pirata mogę śmiało powiedzieć: jest, a jakoby jej nie było. czyli moim blulajnowym wucetom bliżej do roca viktorii niż myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Hej Tataraczku:). Barierkę masz cudną. A forum chyba całkiem przestało przysyłać powiadomienia, przynajmniej ja nie dostaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.11.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Tataraczku przybieglam sie przywitac i zaktualizowac Twoj watek Rasia ja przez kilka dni nie dostawalam powiadomien, a dzis dostalam chyba z 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.11.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 powiadomienia lądują w spamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 06.11.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 dzięki za barierkę i przemyślenia kibelkowe bardzo cenne oba. ja tez nie dostawałam zadnych powadomień a dziś wysyp, dosłownie jak wysyp ospy u moich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 06.11.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 powiadomienia lądują w spamie też tak miałem ostatnio na gmailu, po tygodniu się zorientowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nooo tak... dostałam 890 powiadomień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.11.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rasia - no to się egoistycznie ucieszę, że nie tylko mnie FM potraktowało per noga.... yyy WRÓĆ! 890 sztuk w spamie? muszę swój sprawdzić Czuszka - współczuję ospy, polecam na wysypkę takie "magiczne" patyczki o nazwie oezyna bodajże - nasz mały sie ponich wcale nie drapał (inna rzecz, że miał tylko z 10 krost w sumie). ślusarz nam robił projekt tej barierki w autocadzie, wiec jakby co, to możesz sobie wzszystko sprawdzić z wymiarami itp. Kjuta - cześć i Wojgoc - też cześć właśnie odhaczyłam reklamację baterii wannowej Kludi - bardzo przyjemnie to firma załatwia. ciekła nam woda (spod zenty natynkowej) , zadzwoniłam do pana z Kafla, podałąm mu w mailu nr katalogowy baterii, po 3 dniach zadzwoniła pani z serwisu kludi, żeby umówić wizytę serwisanta, tenże przyjechał punktualnie jak wampir (podobno wampiry są obsesyjne, to chyba mają też obsesję na punkcie puntkualności) i bez zbędnych ceregieli wymienił głowicę. tylko trzeba sie okazać fakturą zakupu serwisantowi. a ja się obawiałąm, że mi każą tę baterię zdemontować, gdzieś wysyłać, i przez 2 tygodnie patrzeć na suchą wannę . uruchomiliśmy wczoraj rekuperator! tylko nie wiem, czy sterownik nim coś steruje, bo jan-gaz chodzi tak cicho, że nie umiem poznać, czy przyspiesza, jak mu każę. mamy wilgotność powietrza w domu na poziomie powyżej 70% i rosa mi spływa po oknach połaciowych stałą strugą mam nadzieję, że reku pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Moje powiadomienia wylądowały nie w spamie, tylko na normalnej poczcie i weź tu teraz człowieku oddziel to i skasuj:bash:. Reku super pomoże Ci osuszyć. Jaki masz model rekuperatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.11.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 mamy jangaz, ale nie pamiętam ... 350? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.11.2012 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 hej ktoś mi przysłał maila z pytaniem o parapety! to niech przyśle jeszcze raz, bo tylko mi tytuł mignął i sobie go przez przypadek skasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts