Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spirea - dziękuję :) na moje oko różnicy między Simple a Płytowymi nie ma.

Leniin- oprawki są firmy Britop Light (lub jakoś podobnie) - pokazywałam je jakiś czas temu w dzienniku, zaczynają się 14 cm od stopnia - właśnie zmierzyłam.

na fotki trzeba niestety poczekać, bo mam w domu armagedon grypowo-zawodowy :(

myślałam, że mi fm przestało przysyłać powiadomienia, ale faktycznie: cicho tu.

a ja tylko chciałam sie podzielić obserwacja w sprawie szeroko tu onegdaj dyskutowanej półeczki w muszli klozetowej. po zeszłotygodniowych zmaganiach z "grypą jelitową" Pirata mogę śmiało powiedzieć: jest, a jakoby jej nie było. czyli moim blulajnowym wucetom bliżej do roca viktorii niż myślałam ;)

Rasia - no to się egoistycznie ucieszę, że nie tylko mnie FM potraktowało per noga.... yyy WRÓĆ! 890 sztuk w spamie? muszę swój sprawdzić :D

Czuszka - współczuję ospy, polecam na wysypkę takie "magiczne" patyczki o nazwie oezyna bodajże - nasz mały sie ponich wcale nie drapał (inna rzecz, że miał tylko z 10 krost w sumie). ślusarz nam robił projekt tej barierki w autocadzie, wiec jakby co, to możesz sobie wzszystko sprawdzić z wymiarami itp.

Kjuta - cześć :)

i Wojgoc - też cześć :)

właśnie odhaczyłam reklamację baterii wannowej Kludi - bardzo przyjemnie to firma załatwia. ciekła nam woda (spod zenty natynkowej) , zadzwoniłam do pana z Kafla, podałąm mu w mailu nr katalogowy baterii, po 3 dniach zadzwoniła pani z serwisu kludi, żeby umówić wizytę serwisanta, tenże przyjechał punktualnie jak wampir (podobno wampiry są obsesyjne, to chyba mają też obsesję na punkcie puntkualności) i bez zbędnych ceregieli wymienił głowicę. tylko trzeba sie okazać fakturą zakupu serwisantowi. a ja się obawiałąm, że mi każą tę baterię zdemontować, gdzieś wysyłać, i przez 2 tygodnie patrzeć na suchą wannę .

uruchomiliśmy wczoraj rekuperator! tylko nie wiem, czy sterownik nim coś steruje, bo jan-gaz chodzi tak cicho, że nie umiem poznać, czy przyspiesza, jak mu każę. mamy wilgotność powietrza w domu na poziomie powyżej 70% i rosa mi spływa po oknach połaciowych stałą strugą :( mam nadzieję, że reku pomoże.