Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Jestem, żyję, ale nie mam kiedy zawieźć kompa do serwisu z nadmiaru pracy, więc na forum jestem tylko z doskoku.

dziś wpadłam zamieścić ogłoszenie drobne:

- mam do odstąpienia 5 worków cementu po 5 zł za sztukę

- 5 worków kleju do styropianu Caparol S190 - po 5 zł za sztukę

- 300 sztuk cegły klinkierowej niepełnej (dziurawka?) w kolorze zbliżonym do Pomerania - po 1 zł za sztukę

- 1,5 rolki podkładu pod panele Witex - super wygłuszającego i idealnego na podłogówkę (nie pamiętam nazwy, ale to jest ten, co mam u siebie pod panelami, więc był opisywany i w dzienniku i w komentarzach) - po 20 zł za m2

wszystko do odebrania w okolicy Kątów Wrocławskich. proszę o kontakt na maila (jak ktoś ma), na PW lub tu w komentarzach :)

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bylam u Ciebie w dzienniku, ale nie miałam kiedy napisać.

Gratuluję garażowania :bye: Jeszcze pamiętam swój debiut. Oj było. Mieliśmy renault 25, wielką starą limuzynę, ale z pokaźnym bagażnikiem. Po położeniu tylnych siedzeń świetnie służyło za ciężarówkę. Tyle, że do garażu trzeba było wjeżdżać ze złożonymi lusterkami :rolleyes:

Śmiej się, bestio, Wojgocu;) A ja naprawdę znam taką. Pracowałam z kobietą, która jeździła wszędzie wyłącznie samochodem. Nie mogła sobie wyobrazić, że wsiadłaby do tramwaju. Kilka lat ją obserwowałam i nie udało mi się pojąć do dziś jak ona sobie radzi, bo:

• skręca wyłącznie w prawo;
  • żeby przejechać samodzielnie z A do B musi tę trasę najpierw przejechać ze 2 razy z kimś, kto ją pilotuje.

Prawko ma już ponad 20 lat i ciągle tak jeździ po W-wie.

Szczęka jej porysowała podłogę, jak ja 2 dni po odebraniu prawka przyjechałam do pracy 35 km do miasta i jeszcze kilkanaście przez samo centrum na „przełaj” w szczycie porannych miejskich korków.

Tośmy sobie poHaHali.

U facetów taki tępy samochodowy spryt rzadziej się objawia. Ciekawe (?) może ego nakazuje im ukrywać starannie niedoskonałości, więc wolą sobie odpuścić coś co totalnie nie wychodzi

• 2 weeks później...