bacardi 24.12.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku życzy bacardi http://lh6.googleusercontent.com/-nFdC52Gvlz4/UNhaktibf2I/AAAAAAAADWQ/je2YHQSJHKk/s400/kotek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://systemc.pl/domek/2012/12/p1.jpg To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. Wesołych Świąt …………… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.12.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.12.2012 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Tataraku, w nowym domu... http://img689.imageshack.us/img689/7804/2013nw.jpg i urodzinowe życzenia dla Juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANA!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia w Nowym Domku:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.01.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Kochani - bardzo wszystkim dziękuję za życzenia! Ja nie bardzo obchodzę te wszystkie szczęśliwie minione święta, ale jest mi ogromnie miło, że o mnie pamiętaliście i znaleźliście czas i w ogóle wielkie buziaki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.01.2013 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Niech Ci się dobrze żyje w nowym domku, ciepło i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.01.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 i dla Ciebie Kasiu wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.02.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tatarak fajnie że pojawiłaś się na FM, a już myślałam, że mieszkanie w nowym domu tak Cię pochłonęło, a to choróbska. Mam nadzieję że już odchorowaliście swoje i będzie już OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.02.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 mój A. dziś dostał l4 na kolejny tydzień najgorzej to sobie grypę powikłać, ale już wyraźnie wychodzimy na prostą a co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.02.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Życzę powrotu do zdrowia. A z powikłaniami trzeba uważać.U nas tylko Mała nieustająco przeziębiona. A my z samopoczuciem raz gorzej raz lepiej, ale niegroźnie. A na budowie:Liczę, ze w końcu dostaniemy prąd chociaż na prowizorce (ale pogoda się znowu załamała i znowu może być problem z wkopaniem słupów i zakładaniem kabli). Przebieram nogami z niecierpliwości - chcę już kończyć tą budowę, nie lubię przeciągających się w nieskończoność projektów i nieuzasadnionych przestojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 mój A. dziś dostał l4 na kolejny tydzień najgorzej to sobie grypę powikłać, ale już wyraźnie wychodzimy na prostą a co u Ciebie? Tataraczku trzymam kciuki za Wasze zdrówko i bardzo proszę częściej zaglądać na forum:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.02.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tatarak, jeśli to Cię pocieszy, to u nas jest podobnie. Tylko, że listę A4 mam w głowie, bo się boję pisać Listwami chcemy się zająć po montazu drzwi, żeby ładnie dopasować je do ościeżnic. U nas też drzwi mają być w marcu (może uda się szybciej). Przy okazji pytanie - czy brałaś osłonki na zawiasy? Sofy w ogóle na razie nie biorę pod uwagę. Mamy na razie stelaż ze starej z Ikei, dokupiliśmy nowy najtańśzy materac i nowe pokrycie. Sofa to będzie pewnie jeden z większych wydatków, więc zostawiam to na później. Co do kabiny prysznicowej, to mogę polecić swoją Radaway Almatea. Zamówiłam u Pana Jurka (Kafel). Dostałam bardzo dobrą cenę. Całość montował Pan Krzysztof. Już użytkujemy i jest to rewelacja. Szkło ma jakąś powłokę i po myciu są jedynie krople na szybach, a jak wyschnie nie widać żadnych zacieków ani smug. Niczym więc jej nie przecieram. Co do okna, to może po prostu jakąś roletę rzymską (tak to się chyba nazywa). Albo coś uniwersalnego (pewnie niedrogiego) z Ikea. I życzę dużo zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jeśli Cię to pocieszy, to ja 3 rok mieszkając cały czas czegoś nie mam, czegoś brakuje, coś dorabiam, poprawiam, zmieniam... a w niektórych miejscach już by się remont przydał, a co najmniej malowanie;). Jaki będziesz miała przekrój pochwytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 10.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jeśli mogę coś doradzić w sprawie przysłony okna, to żaluzje, np. jasne lub ciemne drewno w zależności od wystroju wnętrza. Ponieważ to gabinet i ma służyć do pracy przy komputerze, to taka osłona da gwarancję odpowiedniego wygaszenia ostrego światła z pozostawieniem jasności pomieszczenia odpowiednio do pracy przy komputerze. A tak poza tym to zdrówka życzę i szkoda, że ostatnio tak cicho w Twoim dzienniku, bo zawsze przyjemnie się go czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.02.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ADK - ja mam tak samo, gdybym się miała budować 5 czy 8 lat, to już bym chyba wolała kupić coś od dewelopera trzymam kciuki, żeby się Wam udało wszystko podopinać Rasia - dziękuję i dołożę wszelkich starań. A w poprzednim domu to w jednym pokoju się listew nie dorobiłam przez 7 lat mieszkania! mam zamiar tym razem nie dopuścić do takich "zaniedbań", bo z czasem człowiek je przestaje zauważać. Pochwyt będzie prostokątny - no prawie kwadratowy, ale zaoblony Spirea - o! my też drzwi w marcu tak, braliśmy osłonki i bardzo fajnie to wygląda - tak elegancko. właśnie rozważałam Radawaya, tylko sprawdzę, czy nie mam w końcu deszczownicy za nisko. sofę też na razie odpuszczam, muszę podrążyć temat zlewów, baterii kuchenny itp. Już Cię o to pytałam w jakimś innym wątku, ale teraz nie mogę na niego trafić - czy masz zmywarkę Whirlpoola i czy jesteś z niej zadowolona? Dosusza naczynia? Wstępnie wyszukałam sobie w sieci Whirlpool WP122 (jak nie pokręciłam symboli) - ma 1/2 wkładu, regulację półek, trzecią półkę na sztućce itd. Albo jakiś Siemens może, ale to bez półki na sztućce, bo wtedy ceny są szalone. A znacie jakieś lodówki do zabudowy, żeby miały łączną wysokość powyżej 180 cm, automatyczne rozmrażanie zamrażarki i w zamrażarce 3 półki oraz szufladę? bo nie umiem na nic trafić Bacardi - Co do okna w gabinecie właśnie rozważam białą roletę rzymską i zasłony w jakimś ładnym kolorze lub żaluzje - tylko tu nie mam pomysłu, bo okna antracytowe, więc jakiego koloru te żaluzje? Czy są jakieś ograniczenia co do długości żaluzji - takich niedrewnianych? bo na okno w kuchni bym chciała jakieś ciemne, a ono ma 260 cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 11.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Niestety nie wiem jakie są maksymalne rozmiary wewnętrznych żaluzji, do tej pory na dużych oknach miałem dzielone. Natomiast na takie wielkie przeszklenia właśnie ze względu na problem ujarzmienia słońca z pozostawieniem światła zaplanowaliśmy żaluzje fasadowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.02.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Poszperałam sobie w sieci i niektorzy producenci mają żaluzje nawet do 300 cm, czyli chyba da się w jednym kawałku a tymczasem muszę wybrać zawartość szafek narożnych do kuchni. w konkursie udział biorą: - 'nerka' lemans arena - kosz magic corner arena - kosz magic corner rejs Nerka i kosz rejsu kosztują podobnie, ale rejs ma kiepskie opinie w necie, a kosz areny jest bardzo drogi. Z kolei nerka ma tę przewagę, że można wysuwać tylko dolny poziom lub górny, bo wkoszach wysuwają się oba naraz, więc dostęp do dolnego jest zawsze utrudniony. Za to kosze są takie "równe", "symetryczne", no kwadratowe po prostu - co do mnie przemawia estetycznie. Ale chyba górę weźmie rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.02.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 O mamo jaka wielka ta Twoja kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Tatarak, u mnie Spirea odpowiadala o zmywarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts