Megana 27.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jej Tatarak, przeczytałam powyżej, że pytasz o mikrofalówkę. Mam w pracy z pokrętłami i w domu elektroniczne sterowanie. Dla mnie coś co ma pokrętło i jeszcze w nim rowki, gdzie zbiera się kurz i brud - odpada. Nasza sterowana jest elektronicznie i jest super, ale to moje zdanie Życzę udanego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 27.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 tatarak - sprawdz te firmę http://sendit.pl/ M. wysyłał sporo rzeczy jak cos na allegro sprzedawał (np. za laptopa 16 zł mu wyszło!) i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.02.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Kaśka, teraz doszła, tylko znowu moją zeżarło chyba przy wysyłaniu ogólnie tak - do ślusarzy nie mam uwag krytycznych, wykonane jest ok, wszystko z nami konsultowali, terminów dotrzymywali (ja przesuwałam), jak trzeba był coś poprawić - poprawili nawet po zapłaceniu. oby się tacy na kamieniu rodzili ADK - no nie? jeszcze sobie uświadomiłam, że u dziecka goła żarówka wisi. ale w sumie w całym domu oprócz jadalni (kule) gołe żarówki wiszą - może poczekać na lampę R&K - dzięki, sprawdzę Megana - no to się dobrze sklada, bo wzięłam bez pokręteł Mila - dziękuję, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.02.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 też tak mam, że idzie w dziecko Jej pokój od momentu wprowadzenia był jako jedyny w pełni umeblowany i nawet miała wszystkie lampy, szczęściara! Ale w kogo ma iść, jak nie w nią... Też na lato muszę zorganizować coś na okno i zastanawiam się, czy nie kupić moskitiery przeciwsłonecznej na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Poczekajcie, aż się zrobią nastoletnie To dopiero będzie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.02.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 może chociaż przestanie dziurawić kolana w nowych spodniach po jednym dniu w przedszkolu bo już robimy w szatni grupę wsparcia z innymi mamami, a niewiele nam brakuje, by zacząć walic głową w mur. szczególnie że w łatach też potrafią zrobić dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Pamiętam piętrowei łaty i dziury w moich spodniach. Raz nawet w czasie wakacji na wsi moje spodnie dostały łaty z czerwonej skóry. To była ściana na której poległa moja mama. Miała nadzieję, że skóra wytrzyma ha, ha, ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.03.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 nic nie wytrzyma takich sił tarcia ja czasami znajduję dziurę w spodniach i kalesonach pod nimi. aż cud, że noga cała słuchajcie - a baterie Teka są ok? taką znalazłam: http://www.megamedia.pl/_p/101/n/baterie-zlewozmywakowe-stojace-teka-auk-913-tg-p101581.jpg, [h=1]Teka AUK 913 TG [/h]z urody mi się podoba, powinna pasować do antracytowego zlewu (tylko zlew jest antracyt a'la Blanco, to nie wiem, czy z Teki wybrać antracyt czy onyks). i jest niższa od Franke, bo wylewka jest na ok 15 cm. a jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.03.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Tatarak, nie rozumiem, od czego zrobiły Wam się plamy na schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.03.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 jak drewno jest suszone w suszarni, to jest układane warstwami, a poszczególne warstwy są przekładane mniejszymi kawałkami drewna (takimi klocuszkami, czy listwami). i stolarz twierdzi, że one musiały zabarwić jesion, co ma sens o tyle że plamy mają kształt regularnych prostokątów, równomiernie rozłożonych i prostopadłych do długości deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.03.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Tatarak, oczywiście wierzę na słowo, ale pokazałabyś tę kuchnię Gratulacje za determinację ze stolarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.03.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 pokazałabym... muszę dziś A. zmusić, żeby coś pogrzebał solidniej w ustawieniach aparatu, to może jutro cyknę. a gratulacje też dla A. bo ja to już opadłam z sił... rok temu to bym meblarzom kazała skuć ten urąbany kafel, kupić klej i wkleić dobry... a teraz przyjęłam wyrazu skruchy i nawet nie pokrzyczałam... mienkne na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Chyba grupa musi się zrzucić na jakiś nowy aparat, bo inaczej się na zdjęcia nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 jest nadzieja, meblarz dziś przyjedzie robić pomiary pod inne meble i obfotografować kuchnię, to sobie wezmę foty od niego - chyba powinien mieć jakiś uczciwy aparat, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.03.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 u nas montowano 8 szt. od ok. 8.30 do 18. Panowie liczyli, że skończą wcześniej, ale im nie wyszło. Samo oglądanie drzwi i ościeżnic zajęło jednemu z chyba ze dwie godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Już zapowiedzieli, że chyba dziś nie powieszą skrzydeł (po ciężkie z pełnym wypełnieniem, tylko jutro przyjadą kończyć). ale stolarza przełożyłam na czwartek, bo bez sensu - na niczym się nie skupię i na pewno coś mi umknie. weźcie coś napiszcie o szafkach tv, sieniach i bibliotekach, co to je pieczołowicie wklejam do dziennika, pliiiiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 26.03.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 oj dawno mnie tu u Ciebie nie było, piekny domek, a czy sa fotki kuchni, bo nie widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 hej, zostały właśnie zrobione, za jakiś czas wstawię (tzn. jak dojdą do mnie mailem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 mam zapisane podobne inspiracje Co do przedpokoju, to lustro z nr 3 robię u siebie. Jeśli dobrze pamiętam Oksymoron miała problemy z krzywizną ściany i dlatego jest ono w częściach. Ławka na zdjęciu 4 bardzo ładna. Rewelację widziałam chyba u Malkul, która z kolei wzięła pomysł od Hazeleyes - taka pikowana ławka z oparciem idącym na całą ścianę. Co do regałów, to te, które Ci sie podobają, tzn. podobne robiła chyba u siebie, albo będzie robić Malkul (z nią mi się kojarzą te szuflady na dole i wyżej półki), zobacz jeszcze na mieszkanie Narendil - ona ma zwykłe Billy i też fajnie wygląda. Co do szafki TV, prawdę mówiąc żadna mi się nie podoba (jeśli mogę tak napisać ). Wszystkie są przyciężkawe. Wbrew pozorom można coś innego wymyśleć niż zawsze. A nasz ślusarz może w tym pomóc Jak byli w sobotę, to powiedzieli nam, że da się różne rzeczy nietypowe zrobić (pokazali świetną lampę robioną na zamówienie). Co do tv w rogu, to pomysł mam taki, który rozważałam, jak kombinowaliśmy zmianę miejsca tv. Można puścić od podłogi do sufitu (a jak masz tam pustkę, to złamać pod kątem prostym i przymocować do ściany rurę do której byłby zamocowany uchwyt na tv a niżej półki na sprzęt. Jak sobie przypomnę gdzie to widziałam to prześlę. Oryginał był bardzo drogi, więc trzeba byłoby dostować rozwiązanie do siebie i zlecić wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) nie pamiętam, czy to jest to, co wtedy oglądałam, ale mniej więcej w tym klimaciehttp://mebelle.pl/?p=22 tu jeszcze zajrzyj, jest parę ciekawych rozwiązańhttp://www.wnetrza.webzine.pl/category/telewizory/page/4/ Edytowane 26 Marca 2013 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts