Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

Tatarak nie nadążam za Tobą, uff . Ja jak Wojgoc, nie załapałam wszystkiego, a tylko pół dnia byłam zajęta :-)

Ja z kolei próbuję rozgryźć swój projekt zjazdu, zaczynam od mniejszych rzeczy :). I tyle samo nie wiem, ile wiem. Nie jestem techniczna i męczę się strasznie.

Ty od wczoraj do dziś tyle napisałaś, że w ogóle dziw, że jeszcze masz czas coś czytać :D

format blogowy strasznie rozleniwia - jak mi przychodzi powiadomienie z całą treścią wpisu, to trudno się zmobilizować, żeby jeszcze linka kliknąć i pewnie traci się udział w fajnej dyskusji. w każdym razie gratuluję odebrania pnb!! :)

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no słupy co ze słupami

w projekcie (a jest to jeden z najmniej czytelnych jakie widziałam) mam narysowane że z bloczków takich a takich zbrojenie takie a takie jak bloczki zwiazały to rdzeń zalano B20 czyli u mnie nie szalowali:)

w kwesti drzwi jeszcze to zamówione na słowo honoru przez telefon umowa i kasa jak już był montaż (w terminie) i jeszcze Pan pilnował żeby zdążyć załapać się przed podwyżką vat

niesamowite ale sa jeszcze tacy ludzie

Edytowane przez Kaśka73

Ty od wczoraj do dziś tyle napisałaś, że w ogóle dziw, że jeszcze masz czas coś czytać :D

format blogowy strasznie rozleniwia - jak mi przychodzi powiadomienie z całą treścią wpisu, to trudno się zmobilizować, żeby jeszcze linka kliknąć i pewnie traci się udział w fajnej dyskusji. w każdym razie gratuluję odebrania pnb!! :)

A dziękuję dziękuję :-)

Ad 1 - nie bardzo sobie to wyobrażam.

A co z brakującą warstwą?

Przecież glazurnik nie zrobi wylewki...

Ad 5 - płyty PIR ostatnio jak patrzyłem były drooooogie

Ad 11 - jest to dużo bardziej skomplikowane.. Trzeba wystąpić do lokalnego ZE o wydanie warunków, potem złożyć projekt, wykonać odbiór, przygotować instrukcję użytkowania, złożyć ja w ZE i trzymać kciuki.

Jak jesteś zainteresowana, to mogę Ci wysłać wytyczne z mojego ZE mailem (odnośnie projektu/instrukcji użytkowania)

A młody co? w samochodzie siedzi czy z tatą w domu?

W każdym razie niezły sobie wybrał czas na chorowanie, nie ma co... (jak coś - to Piotruś szczepiony, ospa nam niestraszna)

około 25% szczepionych choruje :)

(podobno dlatego zaleca się jeszcze jedną dawkę ale moja lekarka jej nie poleca bo stwierdziła że to raczej takie wyciąganie kasy)