Tatarak 07.07.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Tatarak nie nadążam za Tobą, uff . Ja jak Wojgoc, nie załapałam wszystkiego, a tylko pół dnia byłam zajęta Ja z kolei próbuję rozgryźć swój projekt zjazdu, zaczynam od mniejszych rzeczy . I tyle samo nie wiem, ile wiem. Nie jestem techniczna i męczę się strasznie. Ty od wczoraj do dziś tyle napisałaś, że w ogóle dziw, że jeszcze masz czas coś czytać format blogowy strasznie rozleniwia - jak mi przychodzi powiadomienie z całą treścią wpisu, to trudno się zmobilizować, żeby jeszcze linka kliknąć i pewnie traci się udział w fajnej dyskusji. w każdym razie gratuluję odebrania pnb!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) no słupy co ze słupamiw projekcie (a jest to jeden z najmniej czytelnych jakie widziałam) mam narysowane że z bloczków takich a takich zbrojenie takie a takie jak bloczki zwiazały to rdzeń zalano B20 czyli u mnie nie szalowali:) w kwesti drzwi jeszcze to zamówione na słowo honoru przez telefon umowa i kasa jak już był montaż (w terminie) i jeszcze Pan pilnował żeby zdążyć załapać się przed podwyżką vat niesamowite ale sa jeszcze tacy ludzie Edytowane 7 Lipca 2011 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.07.2011 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Kasia, dzięki serdeczne za konkretny opis słupów a możesz podać konkretnie, gdzie tego pana się znajdzie na karmelkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.07.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Tatarak, ja moich desek niczym nie smarowałam, a są czyste po rozszalowaniu i do użycia ponownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.07.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Tatarak, ja moich desek niczym nie smarowałam, a są czyste po rozszalowaniu i do użycia ponownego. to by znaczyło, że pani z hurtowni miała słuszną rację dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 gdzie kupowałem mazidło desek?kurka nie pamietam:(, ale zapytaj się tych z tartaku co Ci deski sprzedają - powinni wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.07.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 ok, jutro mają dzwonić, zanim transport wyruszy, to zagadnę. mam PRĄD budowlany!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.07.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 super, możesz sobie herbatę zrobić na budowie Na ten przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.07.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 a najlepsze, że pan Mietek pojechał na urlop, a ja się zapomniałam z nim rozliczyć nie wiem, kiedy wraca, żeby się przypomnieć, ale chyba on będzie pamiętał a jutro lecimy z izolacją na ławy i murowaniem ścian fundamentowych, na na na na na na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 11.07.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ty od wczoraj do dziś tyle napisałaś, że w ogóle dziw, że jeszcze masz czas coś czytać format blogowy strasznie rozleniwia - jak mi przychodzi powiadomienie z całą treścią wpisu, to trudno się zmobilizować, żeby jeszcze linka kliknąć i pewnie traci się udział w fajnej dyskusji. w każdym razie gratuluję odebrania pnb!! A dziękuję dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.07.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Pan Mietek ponoć wraca w czwartek? jakoś tak. Jego ludzie robią teraz u mnie O, to od jutra znowu siedzisz na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.07.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 O, dzięki, to w piątek go ścignę, żeby nie było, że się uchylam nie bardzo, bo młody ma jeszcze ospę i do środy minimum powinien siedzieć w domu. więc raczej "doskakuję" na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.07.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 nie bardzo, bo młody ma jeszcze ospę i do środy minimum powinien siedzieć w domu. więc raczej "doskakuję" na budowę co Ty Tatarak kangurzyca jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 A młody co? w samochodzie siedzi czy z tatą w domu?W każdym razie niezły sobie wybrał czas na chorowanie, nie ma co... (jak coś - to Piotruś szczepiony, ospa nam niestraszna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.07.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 no niestety, dziś musiał młody siedzieć na kupce piasku na budowie, bo mamusia czyniła honory inwestorki, a tatuś w pracuni. pocieszam się, że to już końcówka tej ospy i nic mu nie będzie (cholerka, chyba nieodpowiedzialna matka jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.07.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 chroń go od słońca, żeby blizny nie zostały - i luz. To jest choroba wieku dziecięcego, 80% zachorowań jest do 10 roku życia. A na budowie raczej starsi ludzie pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.07.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 siedział pod parasolem. za 2 dni będzie 2 tygodnie jak mu wyszła wysypka, w sumie to miał może z 25 krostek. teraz padł zmęczony, a ja siadam do pracy, chociaż też bym się zdrzemnęła ale nic to: drewno na szalunki przyjechało, jutro będzie żwir do betonu na słupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.07.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 ad kafli i pstryczków - słyszałam, że robi się je właśnie na płytce, bo ładniej wyglądają (chociaż prościej jest, kiedy wypadną na łączeniach). A z czego w ogóle chcesz ściany murować? Ad rur do kanalizy - potwierdzam, ja zapłaciłam prawie 1100 (vinsar). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ad 1 - nie bardzo sobie to wyobrażam.A co z brakującą warstwą?Przecież glazurnik nie zrobi wylewki... Ad 5 - płyty PIR ostatnio jak patrzyłem były drooooogie Ad 11 - jest to dużo bardziej skomplikowane.. Trzeba wystąpić do lokalnego ZE o wydanie warunków, potem złożyć projekt, wykonać odbiór, przygotować instrukcję użytkowania, złożyć ja w ZE i trzymać kciuki.Jak jesteś zainteresowana, to mogę Ci wysłać wytyczne z mojego ZE mailem (odnośnie projektu/instrukcji użytkowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 A młody co? w samochodzie siedzi czy z tatą w domu? W każdym razie niezły sobie wybrał czas na chorowanie, nie ma co... (jak coś - to Piotruś szczepiony, ospa nam niestraszna) około 25% szczepionych choruje (podobno dlatego zaleca się jeszcze jedną dawkę ale moja lekarka jej nie poleca bo stwierdziła że to raczej takie wyciąganie kasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts