Tatarak 19.07.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ale mówicie, że naciapane, bo te górne są za wąskie, czy że jest podział na dwa rzędy górnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.07.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 w moim przypadku, to chodzi o ten podział na dwa rzędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.07.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kciuki trzymamy. A czemu 4 tyg. czekania? Rozumiem, że masz już kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.07.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 nie kumam - najpierw zasypujesz fundamenty a potem doprowadzasz kanalize? czy juz mam przepust przez funadament i we wtorek rozprowadzenie kanalizy wewnatrz domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.07.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 bakłażanowy kolor szafek? ciekawe czy do czasu zamawiania kuchni utrzymasz te tonację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.07.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja też uważam, że szafki 40 cm są za wąskie...Co do transzy to strasznie długo, dlaczego aż 4 tygodnie? czy oni oszaleli, przecież to strzał w stopę inwestycji.Ech, z bankami nigdy nie było lekko. Trzymam kciuki żeby jednak szybciej kasą rzucili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.07.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kciuki trzymamy. A czemu 4 tyg. czekania? Rozumiem, że masz już kredyt? składamy wniosek o podwyższenie kredytu - ten na działkę zwiększamy o ten na budowę. bank kazał się przygotować, że analiza wniosku potrwa 2 tygodnie, przygotowanie aneksu min. tydzień, wypłata 1 transzy po podpisaniu aneksu i złożeniu wniosku do sądu KW - tydzień. W sumie: od wizyty rzeczoznawcy do 1 transzy - 4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.07.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) nie kumam - najpierw zasypujesz fundamenty a potem doprowadzasz kanalize? czy juz mam przepust przez funadament i we wtorek rozprowadzenie kanalizy wewnatrz domu? przepusty mam, a po usypaniu piasku będą rozkładane rury do kanalizy wewnątrz domu. edit: po ubiciu piasku warstwami z wszystkimi szykanami!!! Edytowane 19 Lipca 2011 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.07.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja też uważam, że szafki 40 cm są za wąskie... Co do transzy to strasznie długo, dlaczego aż 4 tygodnie? czy oni oszaleli, przecież to strzał w stopę inwestycji. Ech, z bankami nigdy nie było lekko. Trzymam kciuki żeby jednak szybciej kasą rzucili... przyznam szczerze, że na wizualizacjach też mi się takie wąski szafki nie podobają, ale w tym salonie na eksp wyglądały super fajnie zobaczymy, co nam się jeszcze urodzi w tym temacie. Kciuki trzymajcie, a ja nie dziękuję, żeby nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.07.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 bakłażanowy kolor szafek? ciekawe czy do czasu zamawiania kuchni utrzymasz te tonację ja? ja to chciałam łamaną biel. pan mąż stwierdził, że albo bakłażan albo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.07.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No tak, ale to tylko pierwsza transza. Potem pójdzie szybciej. A na co Wam braknie? może można z wykonawcą czy w hurtowni pogadać o odroczeniu płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.07.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) na wszystko nam braknie... no nic, może się zapożyczę u rodziny. najgorzej, że nie chcę wykonawcy stawiać w takie sytuacji, że będzie mieć miesiąc bez pracy. bo naprawdę super się starają i chcielibyśmy też być wobec nich w porządku. drugie najgorzej, że dach nam się przeciągnie na późną jesień/zimę - bo nawet nie będę miała za co teraz drewna zamówić, a wiadomo, że w tydzień nie kupię, nawet w miesiąc może być problem w dobrym tartaku. ale co się będę martwić na zapas. może akurat nasz wniosek sie komuś zabłaka na wierzchołek sterty dokumentów Edytowane 19 Lipca 2011 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.07.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Znajomi mają drzwiczki 40, z tym, że niektóre szafki mają tak naprawdę 80cm szer. Wygląda to super. A znajoma, która robi szafki w dwóch rzędach, ten niższy zrobiła płytszy. Wygląda ekstra i nie walisz się w głowę, a szafki na wygodnej wysokości. Ale oni i my z kolei ponad przeciętna wzrostowa Co do doprowadzenia wody ciepłej do pralki i zmywarki- pewnie już to przerabialiście- podobno skraca to żywotność tychże sprzętów. Ale o ile nie wiem. Wiem natomiast, ze ogólenie producenci przyjmują, że sprzęt ma pociągnąć 6-7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.07.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 No właśnie przewertowałam ten linkowany wątek i już wiem, że ta ciepła woda to jednak kiepski pomysł. A jakbyśmy tak dali te górne szafki w łamanej bieli, tylko dół w bakłażanie? Kuchnia jest w sumie mała, wiec nie ma co jej przytłaczać kolorem. Byłoby tak:- podłoga - szary gres- dolne szafki - bakłażan- blat - jasny (jakiś konglomerat lub laminat zbliżony do bieli)- górne szafki - łamana biel - wtedy też te czterdziestki trochę optycznie "urosną", a równocześnie wyciągną pomieszczenie w górę - hm?- kafelki i farba na scianie - łamana biel- okna biel a na ścianie naprzeciwko wiszących szafek, nad stolikiem, jakaś fajna kolorowa grafika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.07.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 brzmi lepiej jak całość w bakłażanie:yes:gdzie Twój Małż wynalazł takie fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.07.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 w Atlasie na Bielanach - śliczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.07.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 w Atlasie na Bielanach - śliczne są nie wątpię - cena pewnie też niebrzydka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.07.2011 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 zabójcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.07.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Nawiązując do zdjęć w dzienniku "mucha nie siada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 pogoda dopisuje, więc chyba ocieplacie? a fotki Twoich pomalowanych fundamentów doprowadziły mnie na urlopie do stresów Po Twoich fotkach obejrzałam swoje z tego etapu .... Na szczęście były malowane jeszcze raz przy ociepleniu i jest już ok. Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts