Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tatarakowego Dziennika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wojgoc - mam pstryczek radiowy przy każdej rolecie, tak by można było zamknąć roletę każdą z osobna, gdy pod ręką nie będzie pilota, a będzie taka potrzeba (nie uśmiecha mi się lecieć z sypialni do salonu, by zrobić sobie w sypialni nastrój :p), jeden sterownik w głównym miejscu domu (na ścianie), tak żeby wychodząc z domu nie trzeba było szukać pilota (który znając życie zawsze się pod poduchą poniewiera) i jeden pilot zintegrowany który będzie pilotem od wszystkiego - rolet, ekranu projekcyjnego, markizy ... będzie leżał na stole, bądź pod poduchą :p

opisowo: ponieważ mamy tę wnękę od strony ogrodu, to nad nią dach miałby się kończyć wyżej, a nad resztą budynku - niżej. nie wiem, czy by to nie wyglądało ciut dziwnie, szczególnie, że znowu w tej wnęce byłby płaski dach nad tarasem. aaa to może nie byłoby dziwnie, bo on by zasłaniał "dziwność".

mam taki wniosek - jak się widzi projekt, który ma coś, czego nie ma żaden inny, to nie należy się zachwycać, tylko zadać sobie pytanie: dlaczego te inne tego nie mają?

ten płaski daszek nad salonem i kuchnią mnie wykończy :(

na grupie wrocł. mówią że takie wydłużenie dachu to byłaby zmiana istotna, czyli pewnie i tak magik się nie zgodzi :( jeszcze w razie czego będę dzwonić do starostwa. najpierw chcę pogadać z Magikiem, ale co sądzicie w ogóle o tej zmianie?

w sumie wszystko ma na celu jakieś sensowne wybrnięcie z tych wąskich płaskich daszków, które będą podobno przeciekać, przemarzać, nieciekawie wyglądać... może ja niepotrzebnie ulegam czarnowidztwu górala? trzeba wziąć porządnych "blacharzy" i wszystko będzie dobrze, a proporcje bryły zostały przez architekta tak dobrze przemyślane, że będzie pięknie. taaaa...

...podobno... być może... nie na pewno... ale chyba.... aż strach uwierzyć... analityk siedzi nad naszym wnioskiem o kredyt! mam nadzieję, że jest wyspany, w dobrym humorze, popija smaczną kawę, chciałby domknąć parę spraw przed urlopem... no krótko mówiąc - oby było dobrze i szybko :)

To ja trzymam kciuki, żeby był wyspany, pił pyszną kawkę i aby było dobrze i szybko :)

Pozdrawiam