Tatarak 26.08.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 imponująca. gdzie ona wypada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.08.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 wrzucilam zdjecia beleczki mojej pieknej ,tylko jak mam ja pozniej zagospodarowac:rolleyes: obłóż regipsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.08.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 imponująca. gdzie ona wypada? W salonie nad kominkiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.08.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 obłóż regipsami Myslalam,zeby pomalowac ja na grafit i tak zostawic ,bo sciana kominkowa bedzie w graficie a salon bialy ........albo paprotki na niej powiesze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Myslalam,zeby pomalowac ja na grafit i tak zostawic ,bo sciana kominkowa bedzie w graficie a salon bialy ........albo paprotki na niej powiesze;) proponuje: obłóż i pomaluj na grafitowo. mnie nie przekonuje stalowa belka tylko pomalowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 proponuje: obłóż i pomaluj na grafitowo. mnie nie przekonuje stalowa belka tylko pomalowana;) Musze gdzies poszukac zdjecia w necie moze ktos juz tak zrobil i cos odgapie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.08.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 My jeszcze nie zrobiliśmy, ale tak będziemy mieli zrobiony słup - obudowany kg i pomalowany na grafitowo. Poszukaj w moim dzienniku - widać na wizualizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.08.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 obudowanie regipsami ma jeszcze tę zaletę, że można modyfikować proporcje tej belki - gdyby zaszła taka potrzeba. też jestem za obudowaniem. a u mnie między salonem a schodami będzie słup o prostokątnym przekroju. gdzieś widzieliśmy takie cudo obłożone kaflami/płytami z kamienia. co jest nieglupie, biorąc pod uwagę, że czasami się pewnie o niego czymś zahaczy. pytanie dziś zupełnie z innej "branży" - gdzie robicie w domu apteczkę? w łazience, w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 główna w spiżarni, a podręczna w pralni u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.08.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Spireozgapiam pomysł z apteczką w spiżarni, jak do tej pory nie miałam na to pomysłu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.08.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Myszonik, apteczka to będzie pewnie jakieś pudło z lekami (przez dziecko jest niestety tego całkiem sporo), z przegródką na rzeczy najpotrzebniejsze - typu plastry, bandaż, tabletki od bółu głowy czy smecta A u góry tylko to, co w tej przegródce, żeby nie biegać na dół w razie "godziny W". Chociaż może wygodniej będzie kupić do pralni taką typową apteczkę. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.08.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 No ja mam w tej chwili apteczkę w postaci koszyka z lekami w szafce w kuchni. Skoro mała rośnie to muszę zaplanować na to miejsce niedostępne dla dziecka - spiżarnia i wysoka półka - idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.08.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Zazdroszczę Wam, że potrzebujecie tak mało miejsca na 'apteczkę' U nas na poczet apteczki, leków, syropów i innych takich musiała zostać zaadaptowana cała szafka wisząca w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.08.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 chyba z Was hard userzy U mnie albo najwyższa szafka w kuchni, albo spiżarni. Raczej to pierwsze. Do tego leki, które dziecko przyjmuje stale, nisko, na drugiej półce, w małym koszyczku - i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Zazdroszczę Wam, że potrzebujecie tak mało miejsca na 'apteczkę' U nas na poczet apteczki, leków, syropów i innych takich musiała zostać zaadaptowana cała szafka wisząca w kuchni... No u mnie ten koszyk też prawie całą szafkę zajmuje. To jest naprawdę spory koszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.08.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ilość leków przybywa proporcjonalniex2 do stażu rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.08.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 A ja nie mam żadnej szafki na leki, nie potrzebuję, bo w nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.08.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.08.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 A ja nie mam żadnej szafki na leki, nie potrzebuję, bo w nie używam do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.08.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Nie zastanawialam sie nad apteczka,ale mysle ,ze w pralni w moim przypadku ma sens,bo wszystkie pokoje na gorze,wiec jak ktos bedzie chory i lezacy to szybiej nawet w nocy wstac i podac leki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts