Cysiu01 15.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam! Jestem tu nowy, proszę o pomoc w wyborze ekipy do wymiany dachu (kupiłem dom do kapitalnego remontu i muszę od tego zacząć). Dach około 140m kw. dwu spadzisty bez wynalazków, proszę o jakieś namiary na ekipy z okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek 10 10.06.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam! Jestem tu nowy, proszę o pomoc w wyborze ekipy do wymiany dachu (kupiłem dom do kapitalnego remontu i muszę od tego zacząć). Dach około 140m kw. dwu spadzisty bez wynalazków, proszę o jakieś namiary na ekipy z okolicy. Polecam "Saj-Bud" Tanio, solidnie i dają gwarancje oraz posiadają dobre referencje. U nas w wspólnocie robili dach szybko i bez problemów....już 2 lata jest i wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts