ellaj 30.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja kupilam do pokoju mojej corki na Brucknera. Na przeciwko BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka2009 04.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Polecam www. beds.pl, drewniane, solidnie zrobione w wielu wariatach do wyboru, wysyłają też próbniki z kolorami, łatwe do złożenia samodzielnie w domu i nie trzeszczy po kilku miesiącach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba76 04.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ja kupiłem tu : http://versomeble.pl/showpage.php?pageID=12&idgtxe5=18 a projektant zrobił mi w podobnym stylu cala sypialnie , tak jak na zdjęciu mi się podoba , i nie skrzypi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 28.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Odlopuję wątek, bo akurat jestem na etapie rozglądania się za sypialnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 28.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja polecam meble Bogatti http://www.bogatti.pl/index.php?ct=5&mod=ShowMenu&a=select&id=78 . Na pewno nietuzunkowe i naturalne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszaheidi 28.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Mam lozko z firmy hilding,razem z materacem dobieranym indywidualnie.Lozko z tapicerowanym zaglowkiem,wysokie,bardzo wygodne.Uzytkuje juz ponad rok.W koncu cos co nie skrzypi po metalowym stelazu mam zle wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralfox 23.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, chciałem zapytać czy ktoś się spotkał lub posiada mebelki do sypialni, chodzi mi o dużą szafę + łoże w kolorze białym w stylu klasikus.pl ? Tylko w niższej cenie ? Szukam na necie, ale wszystkie są za bardzo nowoczesne a potrzebuję coś troszkę antycznego takie właśnie jak robi brw tylko po innych cenach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 23.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Co z metalowymi łóżkami jest nie tak? Skrzypią? Co myślicie o tym? Podoba mi się, jest niedrogie i przymierzam sie żeby kupić, ale zawsze warto zasięgnąć rady forumowiczow http://images36.fotosik.pl/162/4b59762367a228c3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 24.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Chętnie posłucham/poczytam, bo mam chrpke na metalowe łózko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 24.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 u nas malm z IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beti85 25.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Macie do polecienia jakies "solidne drewniane" łóżko?? Przeglądałam całe mnóstwo ofert i nie wiem z której firmy mam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sziva 25.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Macie do polecienia jakies "solidne drewniane" łóżko?? Przeglądałam całe mnóstwo ofert i nie wiem z której firmy mam wybrać Też takie chcieliśmy, więc zrobiliśmy je sobie z mężem sami. Miejscem zakupu komponentów była Castorama. Już prawie rok śpimy na tym łóżku i jest rewelacyjne - nic nie skrzypi ani się nie rozłazi. W tym wątku opisałam co zrobiliśmy i wrzuciłam zdjęcia łoża: http://forum.muratordom.pl/post3817495.htm?highlight=#3817495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlackMamba 26.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam serdecznie, nareszcie trafiłam do odpowiedniego tematu Materac zamówiony, teraz mętlik w głowie przy wyborze łóżka, mam na oku takie http://www.mebleforever.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=11&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=48&vmcchk=1&Itemid=48 czy ktoś zna meble tej firmy (meble Forever)? No i dają do tego łóżka stelaże sosnowe a ja chciałam pod materac porządne stelaże z MK Foam http://materace.sklep.pl/product_info.php?products_id=136 i nie wiem czy zostawić te sosnowe czy zamówić bez stelaży, dopłacić i mieć lepsze, ktoś coś może doradzić? Proszę bo głowa mi pęka już od tego wybierania a materac będzie we wtorek najpóźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milus66 29.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 (edytowane) Stelaż który znalazłaś pasuje idealnie do konstrukcji materaca Venus, ale zobacz jeszcze na model select classic z Hildinga. 1- "firma" ; 2- cena niższa. Z doświadczenia wiem, że drewno lipowe, brzozowe, olchowe ( miękkie liściaste) to ulubione potrawy dla naszych domowych "korników"BEZZ BEZZ BEZZ Z wieloletniego doświadczenia konserwatora przedmiotów drewnianych wiem, że meble wykonane z sosny ( i to nie wszystkie jej odmiany) i dębu są najbardziej długowieczne. Jeżeli nie szukasz łóżka do pensjonatu to kup ładne, solidne sosnowe łóżko i po kłopocie. Stelaż i materac masz idealny a rama to tylko " kwiatek do kożucha". Jeżeli materac zbyt mało wystaje ponad ramę to podczas siadania czy wstawania z łóżka rama będzie się wgniatała w uda. Powierzchnia materaca powinna być na wysokości siedziska krzesła- 47 cm. Optymalna wysokośc do wygodnego wstawania. Amerykańskie łóżka SEALY mają wysokość nawet 82 cm ( to 9 cm. wyżej niż biurko 73 cm. Pozdrawiam Czarną M Edytowane 6 Maja 2010 przez milus66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlackMamba 29.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Stelaż który znalazłaś pasuje idealnie do konstrukcji materaca Venus, ale zebacz jeszcze na model select classic z Hildinga. 1- "firma" ; 2- cena niższa. Z doświadczenia wiem, że drewno lipowe, brzozowe, olchowe ( miękkie liściaste) to ulubione potrawy dla naszych domowych "korników"BEZZ BEZZ BEZZ Z wieloletniego doświadczenia konserwatora przedmiotów drewnianych wiem, że meble wykonane z sosny ( i to nie wszystkie jej odmiany) i dębu są najbardziej długowieczne. Jeżeli nie szukasz łóżka do pensjonatu to kup ładne, solidne sosnowe łóżko i po kłopocie. Stelaż i materac masz idealny a rama to tylko " kwiatek do kożucha". Jeżeli materac zbyt mało wystaje ponad ramę to podczas siadania czy wstawania z łóżka rama będzie się wgniatała w uda. Powierzchnia materaca powinna być na wysokości siedziska krzesła- 47 cm. Optymalna wysokośc do wygodnego wstawania. Amerykańskie łóżka SEALY mają wysokość nawet 82 cm ( to 9 cm. wyżej niż biurko 73 cm. Pozdrawiam Czarną M milus66 dziękuję ponownie za wszystkie porady ale zdecydowałam dzisiaj przed Twoją odpowiedzią na rozwiązanie ekonomiczne; zamówiłam powyższe łóżko ze stelażem Twinpack Koło, niech się dzieje za około 3 tygodnie napiszę co i jak ale jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 30.03.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Kupiliśmy Forte Aramis 180 cm za ok. 1200 ze stelażem. Nie widzieliśmy na żywo, kupiliśmy przez internet. Ładne, solidne i przystępne cenowo łóżko klasyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 07.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie wiem czy o tym już było, ale nie umiem poruszać się po nowym forum mam nadzieję, że ktoś będzie znał odpowiedź na moje pytanie: szukam łóżka (materac 140) wysokiego. To znaczy nie chodzi mi o żadne piętrowe, tylko normalne wyrko, tyle że marzę aby stało z pół metra nad podłogą (minimum!!). Kiedyś to był standard, a teraz wszystkie łóżka mają wysokość ok 30 cm od podłogi. Jak dla mnie za nisko. Anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 07.04.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 o Jezusie, czy Wy to widzicie?! Dostałam wszytskie tytuły tegoż forum hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.04.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Sobie kupilam w brw z materacem od nich, 160/200. Corce w vox kokeshi tez 160/200, a materac w brw byla promocja z 1500 na 999zl, ale nie pamietam jakiej firmy.Niemniej bardzo dobry i wygodny. Moj tez zreszta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_gda 07.04.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 My mamy takie http://www.mkfoam.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=90&Itemid=76&category_id=19&option=com_virtuemart tanie i suuper wygodne, od nich też mamy materac. Czy oparcie jest pod takim kątem, że wygodnie można się oprzeć czytając czy oglądając tv? Wpadło mi w oko i widzę, że u nas w kilku sklepach mają te łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts