MarJel 25.01.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dzięki monikaa, baaaardzo mi miło, myślę że góra dwa miesiące i wklejam efekty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.01.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 MarJel zapowiadają się fajne wnętrza i jestem bardzo ciekawa końcowego efektu . Mam pytanie odnośnie łazienki. Tam jest płytka z dekorem... czy ona jest docelowa?. Bo jeśli się nie mylę, to widzę tam odcień turkus/morski i on raczej nie współgra z tym fioletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 rere79, dziękuję, domek jest w fazie ostrego wykańczania więc niebawem wkleję zdjątka, znowu OT:oops: Ten dekor to szklana mozaika tkj. z pomiętego szkła (duża bo kostka ma prawie 5 cm.) w szarościach o taka; http://img64.imageshack.us/img64/7206/blackchillimix23.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.01.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A no to całkiem zmienia postać rzeczy . Na wizualce trzeba się wpatrzyć, żeby zobaczyć, że to ta mozaika. No to się ostro wykańczajcie i chwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ze mną coś nie tak chyba.....dla mnie fiolet, czerń, pikowania zagłowka, to takie jakieś pogrzebowe jest......wy też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ze mną coś nie tak chyba.....dla mnie fiolet, czerń, pikowania zagłowka, to takie jakieś pogrzebowe jest......wy też tak macie? nieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.01.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zgadzam się z żoną m. Trochę demonicznie i ciężko, ale to chyba "wina" wizualki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ze mną coś nie tak chyba.....dla mnie fiolet, czerń, pikowania zagłowka, to takie jakieś pogrzebowe jest......wy też tak macie? A no może się tak wydawać, bo czerni na wizualce za dużo, ale tak jak pisałam wyżej sypialnia będzie się odrobinę różnić- mniej czarnego i szarości na ścianach. Natomiast akcent filetowy i dokładnie to pikowane łóżko zostaje:) Dzięki za opinie, sypialnia jeszcze się robi, więc chętnie wysłucham uwag bo większość jest jeszcze do zrobienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A no może się tak wydawać, bo czerni na wizualce za dużo, ale tak jak pisałam wyżej sypialnia będzie się odrobinę różnić- mniej czarnego i szarości na ścianach. Natomiast akcent filetowy i dokładnie to pikowane łóżko zostaje:) Dzięki za opinie, sypialnia jeszcze się robi, więc chętnie wysłucham uwag bo większość jest jeszcze do zrobienia:) ja czekam na efekt finalny bo podobne kolory planuję :yes:a co będzie na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No właśnie dobre pytanie bo tu dwie opcje były brane pod uwagę i do teraz nie jestem pewna wyboru : wykładzina, lub finishparkiet bo ten będzie na całej górze i chyba przy drugiej opcji zostaniemy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja robię wykładzinę na 100%, szukam jasnoszarej i nie wysoki włos:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 pasie, oj kusisz tą wykładziną , no to dalej mam dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 pasie, oj kusisz tą wykładziną , no to dalej mam dylemat. ja miałam do tej pory dechy to mi się odmiany zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 26.01.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mamy wykładzinę w sypialni, z grubym włosem. Uparłam się, mimo, że mamy tam podłogówkę. Mięciutko pod stopami, aż głupio w papciach chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.01.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ja nie zamieniłabym dywanowej wykładziny w sypialni na nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 26.01.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 My w pierwszej wersji mieliśmy położyć wykładzinę. Ostatecznie będą chyba panele. Choć wykładzina kusi jak cholera. Jednak w naszym mieszkaniu sypialnia jest zaraz przy wyjściu z mieszkania i będzie tam szafa. Znajac siebie będę tam czesto w butach właził żeby coś z szafy wyciągnąć więc wykładzina trochę średnio. Ale ściany mamy fioletowo szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martitkaa 26.01.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 WitamJa również przymierzam się do urządzania sypialni i planuję mieć czarne meble i łóżko z kolekcji IKEA Malm, i również myślę o fioletowych dodatkach ale się jeszcze nie zdecydowałam. W idzę że na twojej wizualce to bardzo ładnie wyszło- gratuluję. Nie będę mieć na pewno tylko szarości na ścianach. A na podłogę szukam jasnej wykładziny z dłuższym włosiem. Jakoś w sypialni nie chcę mieć paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam Ja również przymierzam się do urządzania sypialni i planuję mieć czarne meble i łóżko z kolekcji IKEA Malm, i również myślę o fioletowych dodatkach ale się jeszcze nie zdecydowałam. W idzę że na twojej wizualce to bardzo ładnie wyszło- gratuluję. Nie będę mieć na pewno tylko szarości na ścianach. A na podłogę szukam jasnej wykładziny z dłuższym włosiem. Jakoś w sypialni nie chcę mieć paneli. ja tez palnuje na tę chwilę Malm ale ten jasny albo rudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 26.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 My Mandal'a będziemy kupować. Małe mieszkanie a szuflady w takim wypadku są świetnym rozwiązaniem http://img21.imageshack.us/img21/5590/mandal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 26.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 nielot2 nasza sypialnia jest na samym końcu korytarza, najdalej jak się da od drzwi wejściowych, a i tak mam już odruch wchodzenia do niej boso, bez kapci.Trochę to śmieszne, wiem:) ale tak się przyzwyczailiśmy, że w ogóle nam to nie przeszkadza. Jest czysto, a o przyjemności biegania po mięciutkiej wykładzinie już pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts