akinom 17.12.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 wiekszość twierdzi, że BRW, VOX, IKEA są złe jakościowo. W takim razie jakiej firmy sypialnie warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 18.12.2004 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 byliśmy dziś w Jupiterze i zakochałam się w tym łóżku http://dobrysen.com/img/lozka_d/d/07.malibu.jpg Łóżko jest z firmy "Dobry Sen" - drewniane, istenieje możliwość wykonania go z olchy, buku lub jesionu. Jak Wam się podoba? Czy ktoś miał do czynienia z tą firmą - jest solidna? Warto tam zostawić 2 tys ??(bo to łoże tyle kosztuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.12.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Super-bardzo fajne łóżko. Nie znam tej firmy niestety. Ja pozostanę chyba przy łóżku Ikei-takim zwykłym sosnowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 19.12.2004 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 z IKEA bardzo podoba mi się to łózkohttp://www.ikea.com/PIAimages/22026_PE089812_S4.jpg Jestem ciekawa jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 20.12.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 To z Ikei uzytkuje od 2-3 lat moja przyjaciolka i nie ma zastrzezen. Wg mnie meble z Ikea nie sa najwyzszej jakosci, ale nie schodza tez ponizej pewnego minimum. A to lozko konkretnie wydaje sie bardzo fajne, ma tylko marne szafki nocne - tzn male stoliki, ale to juz kwestia gustu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonT 20.12.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 z IKEA bardzo podoba mi się to łózko Jestem ciekawa jak się sprawuje. Odradzam! Łóżko też mnie sie podobało i dlatego je kupiliśmy. Meble z IKEI mają niestety jedna poważną wadę, która mi coraz bardziej dokucza: im częściej je składasz i rozkładasz tym bardziej się psują. Ponieważ łóżko musieliśmy juz kilkukrotnie rozkręcać i skręcać ponownie po ok. 5 razach boję się czy następnym razem jak je skręcę utworzy stabilną całość Skrzypi, chyboce się, itp. Raptem 1 śruba wszystkiego w każdym narożniku to niewiele jak na tak spory mebel. Nie wspominam juz o materacu z IKEI ale to inna historia. Pozdrawiam, Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Kupiliśmy łóżko firmy Klose- drewniane, wygląda bardzo ładnie, cena była wysoka ale jakość wcale wysoka nie jest. Łóżko na pewno nie należy do "solidnych", raczej jest delikatne, a drewno jest zbyt miękkie i bardzo podatne na uszkodzenia (rysowanie, wgniecenia).Niestety wybór łóżek w moim mieście jest tragicznie mizerny i z drewna zaoferowano nam tylko Klose, reszta łóżek była w okleinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2004 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 ja mam łóżko i materac Ikea i jestem bardzo zadowolona - po 4 latach jest wszystko OK, materace wygodne i trwałe(te z wyższej półki Ikea).W sumie cenowo wyszło ok.Oto moje łożeczko:http://foto.onet.pl/upload/5/45/_350026_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonT 30.12.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 ja mam łóżko i materac Ikea i jestem bardzo zadowolona Tylko Twoje łóżko ma chyba metalową ramę...? Nie widać za bardzo na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 zgadza się - to metal - taki kolor jak ramy w szafie rogowej (na zdjęciu jest odbicie łóżka w jej lustrach), ale ogólnie sypialnia jest ciepła,bo mam drewniane drzwi i inne dodatki,jasny rattan i dużo kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Odradzam! Łóżko też mnie sie podobało i dlatego je kupiliśmy. Meble z IKEI mają niestety jedna poważną wadę, która mi coraz bardziej dokucza: im częściej je składasz i rozkładasz tym bardziej się psują. Ponieważ łóżko musieliśmy juz kilkukrotnie rozkręcać i skręcać ponownie po ok. 5 razach boję się czy następnym razem jak je skręcę utworzy stabilną całość Skrzypi, chyboce się, itp. Raptem 1 śruba wszystkiego w każdym narożniku to niewiele jak na tak spory mebel. Nie wspominam juz o materacu z IKEI ale to inna historia. Pozdrawiam, Szymon Podpisuje sie pod tym co napisal Szymon obiema rekami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.01.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A ja też mam to łóżko ze zdjęcia z IKEA. To drewniane. Bardzo się dobrze sprawuje , aczkolwiek nigdy nie musiałam go składać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga 10.01.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 A ja chciałabym łóżko ze skrzynią, chociaż są niemodne, ale wydaje mi się praktyczne. A może ma jakąś wadę o której nie wiem, a Wy wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.01.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 wiekszość twierdzi, że BRW, VOX, IKEA są złe jakościowo. W takim razie jakiej firmy sypialnie warto kupić?ja mam BoConceptu (rany, juz nawet nie wiem jak dokładnie sie nazwe pisze)i jestem bardzo zadowolona, kupiłam w promocji za 1600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 12.01.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 A czy ktoś ma łóżko z rattanu? Bardzo mi się podoba. Może głupio ale mam obawy, że gdy oprę poduchę o "głowę " takiego łóżka to będzie skrzypiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 13.01.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 dajcie, prosze, linki do firm w jakich kupowaliscie meble do sypialni PozdroowkaA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.01.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Moje łóżko jest całkowicie z drewna – kupione w sklepie z meblami tylko z sosny . Sprawuje się bez zarzutów – nie skrzypi , nie wypaczyło się . A warunkiem dobrego snu i podstawą bez względu na oprawę łóżka JEST DOBRY MATERAC . Myślę , że w tym przypadku nie warto żałować pieniążków – w zamian mamy zdrowy sen . Polecam materac sprężynowy z co najmniej siedmioma strefami ugięcia – idealnie dobrane do pozycji leżącego . Poza tym , ważne by każda ze sprężyn była w oddzielnej kieszonce - materac ugina się dzięki temu TYLKO w miejscu gdzie siedzimy czy leżymy , a obok możemy śmiało postawić kieliszek z winem – nie przechyli się nawet : sprawdzone . Mój materac ma również pokrycie ze specjalnych materiałów naturalnych – z jednej strony z runa wielbłądziego na zimę – czyli grzeje a na drugiej jest pokryty włosem końskim – dając uczucie chłodu w gorące lato . I to jest doskonałe rozwiązanie . Pozdrawiam komfortowym leżeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.01.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Osowa,a jaka firma produkuje takie "cuda" i ile taki komfort kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.01.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 dajcie, prosze, linki do firm w jakich kupowaliscie meble do sypialni Pozdroowka APodaje z głowy, mam nadzieje, ze dobrze http://www.boconcept.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.01.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 wiekszość twierdzi, że BRW, VOX, IKEA są złe jakościowo. W takim razie jakiej firmy sypialnie warto kupić?ja mam BoConceptu (rany, juz nawet nie wiem jak dokładnie sie nazwe pisze)i jestem bardzo zadowolona, kupiłam w promocji za 1600zł http://www.boconcept.com/Files/Billeder/BC/Diverse/Product%20of%20the%20month/Product-0105.jpg O, to jest własnie to moje łoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts