urwisek85 11.06.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 potzrbuje pilnie kogos kto zrobi gładzie najlepiej niedrogo a dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urwisek85 11.06.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 szukam kogoś do gładzi dość pilne, niedrogo i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 11.06.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Niedrogo i dobrze to oksymoron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 21.06.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 witam, Ma ktoś namiar na solidną firmę od schodów????? woj. śląskie , sbl. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 23.06.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Ktoś zna jakąś firmę z Oświęcimia (okolic) wykonującą nawierzchnie asfaltowe? W firmie mam do wykonania ok 700m2 drogi dojazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 30.06.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam poszedłem firmie na rękę ale nie warto zamieszczam post jaki był wczesniej i ostateczny , juz nie dogadamy sie wcale z Firma nie ma szans Panie Edku ..... Moj dom jest budowany przez ta firme , na początku było wszytko pięknie , rozmowy , pomoc , powoli powstawały problemy a z tygodnia ma tydzień jest coraz gorzej dlatego ...... FIRMA BAUTECH KLYTA S.K. Z KAMIENSKICH MŁYN , NIE POTRAFI DOMU SKOŃCZYĆ ,( musimy sami skończyć dom ) WSZYTSKO JEDNO CYGANSTWO , KONTAK TELEFONICZNY BARDZO ZŁY , TAK WIEC PROSZE UWAŻAĆ , WSZĘDZIE GDZIE BUDUJE SA PROBLEMY , słowa rzucane na wiatr , duzo sie mówi ale mało robi ... Wiele poprawek któryś nie sa wykonywane.... Tylko obiecywanie , nie zmieniamy opini bo juz nie warto raz chwalić ..... A pozniej ganic , prawda jest taka nie zaczynające z ta Firma. Strona www firmy http://www.twojdompodklucz.pl Ps na nie których portalach facebook chwaliłam z żona ale nie warto szkoda słów. poki co nie podales zadnych konkretow, aktualnie to ta firma moze cie podac o czarny pr bo tylko bijesz piane i nic wiecej. napisz konkretniej to wtedy bedzie sie myslec dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danyo1 30.06.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam poszukuję dobrego dekarza do poprawienia okucia komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulipia_polanka 31.07.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Szukam godnego polecenia cieśli/dekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helenka23 26.10.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam, proszę o namiary na dobrych fachowców wykonujących schody drewniane. Dziękuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama567 05.11.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Witam, poszukuję dobrego architekta do dokonania zmian w projekcie gotowym i jego adaptacji z okolic Oświęcimia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 05.11.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Witam, poszukuję dobrego architekta do dokonania zmian w projekcie gotowym i jego adaptacji z okolic Oświęcimia. Witam, polecam p. Janika z Biura Jura w Oświęcimiu. Proponuję przeszukać wątek- z tego co pamiętam więcej osób poleca architektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama567 06.11.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Kilku moich znajomych robiło schody u p. Macieja Oleś z Chełmka, ul. Norwida. Schody ładne i porządnie zrobione, tylko o ile dobrze pamiętam długo się czeka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama567 06.11.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Dziękuję za namiar na architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 11.11.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Możecie polecić kogoś do kominka? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 28.11.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) Kilku moich znajomych robiło schody u p. Macieja Oleś z Chełmka, ul. Norwida. Schody ładne i porządnie zrobione, tylko o ile dobrze pamiętam długo się czeka. pozdrawiam Masz może telefon do tego stolarza? My jesteśmy po tynkach. U nas też tynkowała polecana ekipa Wojtka Pary (tel. 693 379 681). Dołączamy do grona zadowolonych klientów. My jeszcze z ekipą Wojtka spotkamy się przy zabudowie poddasza. Co do kominka, to zakupiliśmy na allegro kominek z firmy Kratki z montażem gratis. Kominek już zamontowany. Edytowane 28 Listopada 2014 przez nicram_aisak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama567 18.12.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Niestety nie mam namiarów. postaram się podpytać znajomych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicram_aisak 04.01.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Szukamy wykonawcę do łazienek i podłóg (Chełmek + okolica). Najlepiej jednoosobowa ekipa. Ktoś kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wm1719507790 04.01.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witajcie,Do łazienek i podłóg a w zasadzie do wykończeniówki ogólnej polecam mojego znajomego Marcina Handzlik z Kęt. Nr tel. 728516414.Robi sam, głównie z polecenia. Jest solidny i można się z nim dogadać. Co do cen to nie wiem, trzeba uzgadniać indywidualnie. Tyle tylko, że wspominał, iż w tym roku ma dużo zleceń, ale myślę, że spróbować warto bo to na prawdę "porządna firma". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUKAS9 28.01.2015 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witamposzukuje sprawdzonej firmy do budowy domu do sso. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wm1719507790 28.01.2015 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Heh, poleciłbym siebie do budowy do SSO, bo właśnie skończyłem budować swój dom ok. 150 m2 , ale nie mam czasu A tak na poważnie, to polecam firmę Romana Dwornik z okolic Andrychowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts