Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OŚWIĘCIM i OKOLICE - Biała i czarna lista wykonawców i sprzedawców

mylas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 287
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Witam poszedłem firmie na rękę ale nie warto zamieszczam post jaki był wczesniej i ostateczny , juz nie dogadamy sie wcale z Firma nie ma szans Panie Edku .....

Moj dom jest budowany przez ta firme , na początku było wszytko pięknie , rozmowy , pomoc , powoli powstawały problemy a z tygodnia ma tydzień jest coraz gorzej dlatego ......

FIRMA BAUTECH KLYTA S.K. Z KAMIENSKICH MŁYN , NIE POTRAFI DOMU SKOŃCZYĆ ,( musimy sami skończyć dom ) WSZYTSKO JEDNO CYGANSTWO , KONTAK TELEFONICZNY BARDZO ZŁY , TAK WIEC PROSZE UWAŻAĆ , WSZĘDZIE GDZIE BUDUJE SA PROBLEMY , słowa rzucane na wiatr , duzo sie mówi ale mało robi ... Wiele poprawek któryś nie sa wykonywane.... Tylko obiecywanie , nie zmieniamy opini bo juz nie warto raz chwalić ..... A pozniej ganic , prawda jest taka nie zaczynające z ta Firma.

Strona www firmy

http://www.twojdompodklucz.pl

Ps na nie których portalach facebook chwaliłam z żona ale nie warto szkoda słów.

poki co nie podales zadnych konkretow, aktualnie to ta firma moze cie podac o czarny pr bo tylko bijesz piane i nic wiecej. napisz konkretniej to wtedy bedzie sie myslec dalej

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Kilku moich znajomych robiło schody u p. Macieja Oleś z Chełmka, ul. Norwida. Schody ładne i porządnie zrobione, tylko o ile dobrze pamiętam długo się czeka. pozdrawiam

Masz może telefon do tego stolarza?

My jesteśmy po tynkach. U nas też tynkowała polecana ekipa Wojtka Pary (tel. 693 379 681). Dołączamy do grona zadowolonych klientów. My jeszcze z ekipą Wojtka spotkamy się przy zabudowie poddasza.

Co do kominka, to zakupiliśmy na allegro kominek z firmy Kratki z montażem gratis. Kominek już zamontowany.

Edytowane przez nicram_aisak

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witajcie,

Do łazienek i podłóg a w zasadzie do wykończeniówki ogólnej polecam mojego znajomego Marcina Handzlik z Kęt. Nr tel. 728516414.

Robi sam, głównie z polecenia. Jest solidny i można się z nim dogadać. Co do cen to nie wiem, trzeba uzgadniać indywidualnie.

Tyle tylko, że wspominał, iż w tym roku ma dużo zleceń, ale myślę, że spróbować warto bo to na prawdę "porządna firma".

• 4 weeks później...