SweetMonia 12.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam, potrzebuję namiary na kogoś kto zna się na instalacjach wod-kan i CO z okolic Oświęcimia oraz na przyszłość firmy tynkarskiej (żeby sobie zarezerwować termin ) Na czarną listę wpisuję firmę budowlaną pana Góralczyka z Jaworzna. Krzywo, niedokładnie, cieknie przy kominach. Zapłaciłam za grubszą wełnę mineralną, założyli mi cieńszą. Sprawa w sądzie. Bardzo nieprzyjemny właściciel, traktujący kobiety jak gorszą płeć. Na białą listę wpisuję firmę elektryczną Amper Tech z Jaworzna. Solidna ekipa młodych chłopaków, którzy sprawnie uwinęli się u mnie z robotą. Bardzo miły właściciel pan Tomek, który bardzo mi pomógł przy rozmieszczeniach poszczególnych lamp, gniazdek i wyłączników i zaproponował ciekawe rozwiązania w środku i na zewnątrz. Mogę podać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 14.09.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 (edytowane) Biała lista:Marcin K. Doradca Open Finance.Bardzo dobra znajomość branży.Doskonały kontakt tel. i mail.Szukanie optymalnych rozwiązań.Załatwienie większości formalności w domu klienta.Solidność i słowność. Edytowane 20 Września 2010 przez sammi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 14.09.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 (edytowane) . Biała Lista: Firma Bemar z Krakowa http://www.oknadachowe.net/kontakt.html# Takich cen na okna dachowe Velux nie znalazłam nigdzie indziej, od ceny katalogowej 30% rabatu, dostawa od dwóch okien- gratis, super kontakt i miła obsługa. Firma Karoto http://www.karoto.pl/index.html. Gdyby ktoś potrzebował stalowe okna do piwnicy, albo specjalne studzienki- naświetla, do okien piwnicznych pod poziomem gruntu, to z usług tej firmy może korzystać bez obaw. Terminowi, uprzejmi i w razie potrzeby służą radą. No i mają w miarę przystępne ceny Edytowane 22 Września 2010 przez Zorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 24.09.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 helloł co do stali: taką samą cenę dostaliśmy u Badury w oświęcimiu tj. metalbud jak w Herming Stal z Nidka. Poza tym Pan z Nidka nie miał tyle ile potrzebowaliśmy. Ogólnie obu wrzucam na białą listę ale mówię, z metalbudu z fabrycznej ceny identyczne tj. fi 6 2900 a fi 12 2600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 24.09.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Biała listaJeśli ktoś potrzebuje folię albo membranę na dach to polecam http://folnet.pl/ Rewelacyjne ceny ( Brałam od nich membranę wysokoparoprzepuszczalną i ta sama membrana w składzie w Polance była droższa o 25 %! ) Poza tym mają w ofercie cały, albo prawie cały asortyment danego producenta a nie jeden wybrany produkt, jak w składach w naszej okolicy, produkty porządnie opisane i szybko dostarczane kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 01.10.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Na czarną liste wpisuje tartak w Bulowicach na terenie kółka rolniczego. Ostrzegam ! ! ! Zamawiałem deski na dach pod pape, za bagatela 500 PLN m3. Miały być super, równe proste i oczywiście bez kory itd. Oczywiście były , ale 50 % to odpady. Kupiłem chyba najdroższy opał w swoim życiu, aż strach pomyśleć, gdybym dał namówić się na ich więźbe. Omijać z daleka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altair666 04.10.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 oszust z Legionowa ale może działać wszędzie http://www.uwagaoszust.yoyo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 05.10.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 (edytowane) Biała lista : Pan Edek i spółka. Stal Nidek. Rewelacyjne podejście do klienta Transport w cenie i co do minuty. Oraz Betoniarnia Podolsze schodzi na szarą listę Bezproblemowe przesunięcie terminu dostawy betonu z powodu aury. Wszystko szybko, sprawnie i na czas jak zamawiasz za ponad 10.000. Z mniejszym zamówieniem jak z grą w lotka. Może przywiozą jak zostanie betonu ,a może nie. Niepoważne traktowanie klienta. Edytowane 19 Listopada 2010 przez sammi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 09.10.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 A możecie polecić jakiegoś dobrego elektryka i hydraulika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 10.10.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o instalacje wod- kan. na białą listę wpisuję pana Adama K. z Polanki. Przyjechał, pooglądał, wycenił , dał materiały i zrobił wszystko z głową Edytowane 14 Października 2010 przez sammi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SweetMonia 10.10.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 A możecie polecić jakiegoś dobrego elektryka i hydraulika ? Ja mogę polecić elektryka pana Tomka i jego firmę Amper Tech. Tel. 664-464-964. Cały czas szukam kogoś od wod-kanu. sammi, podasz jakieś namiary na pana Kasperka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 12.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Na czarną listę muszę wpisać Górkę.... no niestety gość jest bardzo niesłowny, opryskliwy i radzę dobrze sprawdzić towar który przywozi......my przez niego mamy tylko teraz kłopot i nerwy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 14.10.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Z wielka przyjemnośćią : Biała Lista - Cieśla Grzesiewicz z Rzyk koło Andrychowa. Ogromne doświadczenie, pełen profesjonalizm, dokladność, wszystko sprawnie i w bardzo przystepnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 19.11.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 BIAŁA LISTA INŻBETKiedy Betoniarnia Podolsze zawiodła, Inżbetowi opłacało się przyjechać, choć zamówiłam tylko parę godzin wcześniej. Beton B 20 220 zł za kubik.W takich sytuacjach można wyrobić sobie opinię o firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 19.11.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Pisałam już o tartaku z Rzyk, ale żeby ułatwić poszukiwania powtórzę się.Biała lista oczywiście. Mega super podejście, wycena na podstawie zestawienia, drzewo ideał, szybka realizacja zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgorzata1503 08.12.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich:)))) A czy ktoś mógłby mi polecić kierownika budowy z okolic Oświęcimia ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 28.12.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Zdecydowanie chciałem Wam polecić biuro Oknoplastu Kraków w Kętach Pan Krzysztof bardzo dobry doradca, zna się na rzeczy, potrafi doradzić i nie naciąga. Dokładny pomiar i świetna wycena. Świetny kontakt telefoniczny, montaż na dzień zapisany w umowie. Wszystko super !!!!!Bardzo sprawna ekipa montażystów - w zasadzie rozumieli się bez słów. Sprawny i szybki montaż, profesjonalne narzedzia (niwelator )!!! Okna suuuper !!! Żadne moje pytanie nie zostało bez odpowiedziOferte wybierałem pomiędzy : Oknoplast Kraków, Oknoplus i Dako. Zdecydowanie biała lista Telefon moge podać na priv, bo nie uzgadniałem tego z panem Krzysztofem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 11.01.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam:Poproszę namiar na Oknoplast z Kęt najlepiej tel. i mail, na priv.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 20.01.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Poszedł priv Mylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 29.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam!Czy ktoś może polecić ekipę do tynków wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts