mimona 22.06.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Wylewki Pan Marszałek z Zasola Bielańskiego - 888-500-538 Prosto, czysto, sprawnie - 100 % polecam i ja równiez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 15.07.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Wylewki Pan Marszałek z Zasola Bielańskiego - 888-500-538 Prosto, czysto, sprawnie - 100 % polecam :bash: Niestety fachowiec od płytek bardzo wyraźnie zweryfikował wykonanie wylewek. Przyznam, że sam się wkurzył bo polecił mi tą ekipe.Bo wcześniej kładł płytki na ich wylewkach i były super Jest i prosto jest i krzywo, ale w łazience o wymiarach 2m*2m rożnica w poziomie 1,5 cm to troche dużo Dziś płaciłbym już po wyschnięiu i weryfikacji Wylewki Marszałek u mnie już niestety na bardzo szarej liśie Mam nadzieje Mimona że u Ciebie będzie prosto i nie wkurzysz się na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 16.07.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 :bash: Niestety fachowiec od płytek bardzo wyraźnie zweryfikował wykonanie wylewek. Przyznam, że sam się wkurzył bo polecił mi tą ekipe.Bo wcześniej kładł płytki na ich wylewkach i były super Jest i prosto jest i krzywo, ale w łazience o wymiarach 2m*2m rożnica w poziomie 1,5 cm to troche dużo Dziś płaciłbym już po wyschnięiu i weryfikacji Wylewki Marszałek u mnie już niestety na bardzo szarej liśie Mam nadzieje Mimona że u Ciebie będzie prosto i nie wkurzysz się na mnie nic się nie przejmuj:) każdy ma prawo do własnego wyboru:) u mnie pan od [płytek też był już weryfikować i też światło ujrzały krzywizny:) ale cóż...powiedział że mieszczą się w granicach:) trudno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 21.07.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Uwaga! kiedyś polecałam Pana Talarka jesli chodzi o drzewo. Co do jakości, ceny i dostawy nie mamy zastrzeżeń. Problem pojawił się po ułożeniu dachu. Okazało się że drzewa mamy o wiele za dużo, w tym 8-metrowe krokwie. Pan Talarek zobowiązał się że po drzewo przyjedzie i zabierze. Do dnia dzisiejszego się wymiguje, a drzewo leży. Więc ostrzegam, nie dajcie się naciągnąć takim dostawcom. Nas to sporo kosztowało. Sami wiecie jak drogie jest drzewo a przy budowie każdy grosz się liczy! Ostrzegam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 21.07.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Uwaga! kiedyś polecałam Pana Talarka jesli chodzi o drzewo. Co do jakości, ceny i dostawy nie mamy zastrzeżeń. Problem pojawił się po ułożeniu dachu. Okazało się że drzewa mamy o wiele za dużo, w tym 8-metrowe krokwie. Pan Talarek zobowiązał się że po drzewo przyjedzie i zabierze. Do dnia dzisiejszego się wymiguje, a drzewo leży. Więc ostrzegam, nie dajcie się naciągnąć takim dostawcom. Nas to sporo kosztowało. Sami wiecie jak drogie jest drzewo a przy budowie każdy grosz się liczy! Ostrzegam!!! To jak tak wtrącę ze swojego doświadczenia bo też brałem od Talarka. Ilość i rodzaj drewna ja określałem w zestawieniu które mu posłałem, cena była ustalona za m3 razy ilość wg zestawienia i tyle też zapłaciłem i żadnych problemów. U mnie też trochę było więcej ale to dla mnie w tym momencie plus, problem by był gdyby było mniej niż zamówiłem. Chyba że u was ilość drewna dobierał Talarek no to faktycznie mógł przeszacować, żeby więcej sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 22.07.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 To jak tak wtrącę ze swojego doświadczenia bo też brałem od Talarka. Ilość i rodzaj drewna ja określałem w zestawieniu które mu posłałem, cena była ustalona za m3 razy ilość wg zestawienia i tyle też zapłaciłem i żadnych problemów. U mnie też trochę było więcej ale to dla mnie w tym momencie plus, problem by był gdyby było mniej niż zamówiłem. Chyba że u was ilość drewna dobierał Talarek no to faktycznie mógł przeszacować, żeby więcej sprzedać. u nas upierał się na rysunek z zestawieniem który dostał. według niego wyliczył. TO nie chodzi o pare zwyklych desek ale 8 krokwi? ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 22.07.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 u nas upierał się na rysunek z zestawieniem który dostał. według niego wyliczył. TO nie chodzi o pare zwyklych desek ale 8 krokwi? ..... No to faktycznie trochę przeholował, wniosek z tego jeden jeżeli ktoś będzie zamawiał (bo faktycznie cena z przywozem, rozładunkiem i impregnacją była ciekawa) to wysłać sztywną listę z podaniem np ilość krokwi 10x20 dł 8 m - 40 szt, jętki 8x18 24 szt i za tyle zapłacić i przy rozładunku policzyć czy się zgadza. Nie pozostawiać dowolności interpretacji rysunku, bo z tego co wiem to każdy cieśla (i ewentualnie sprzedawca) ma swój pomysł jak by to zrobić po "swojemu" i tak dobiera drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 30.07.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 jeśli ktos szuka kogoś do instalacji elektrycznych, alarmów poelcam Pana Damiana Barciaka - zna się na rzeczy, wie o co chodzi, używa sprzętu dobrej jakości:) może równiez załatwić w bardzo dobrych cenach materiały elektryczne-sami od niego bralismy:) podaję namiar 790 326 523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 30.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Mylas: w ramach wtrącenia się. Mam znajomych cieśli [co robią z drzewem od dziada - pradziada chyba], obecnie robią podłogi, więźby i wszystko co się da. Mam działkę w górach niedaleko od nich. Widzieli projekt i wiem że go dość nieźle zweryfikowali, mówiąc kilka niepochlebnych słów o projektancie. Stąd albo projekt i dawaj wedle projektu, albo ci co będą to robić... W innym wypadku może wyjść różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 20.08.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 biała lista Grudex z Brzeszcz transport taniej niż ze składu oddalonego ode mnie 2 kmGórka usługi koparką szybko i sprawnieAndmar z Brzezinki usługi koparką, szybko sprawnie i tanio czarna lista RMS-Trans Skóra z Brzezinki, w zeszłym roku przez dwa tyg mi przyjeżdżał wykorytować pod drogę miał mi przedstawić ofertę na dostarczenie 300 ton klińca, do tej pory się nie odezwałMrówka za totalne olewanie klienta, chociaż z kierownikiem tego sklepu będziemy sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 29.08.2011 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Podsumujmy wylewki bo jestem przed,a i innym się przyda:- "Pan Grzegorz Zieliński - Wylewki (z mixo-kreta). Ekipa sprawna i solidna, tylko trzeba przypilnować prawidłowego wykonania dylatacji (zawsze więcej niż mniej). tel. 660565767"- "Wylewki Pan Marszałek z Zasola Bielańskiego - 888-500-538 zdania podzielone"-" ja mogę polecić bardzo dobrych wylewkarzy ,wyłamałem się i wziąłem innych z wczesniej tu polecanych,a mianowicie ekipe Pawła Kwarciaka z zasola bielańskiego"- Prośba o namiary.Czy te dwie ostatnie to są różne czy ta sama firma? Jakieś inne typy. Chodzi o to by wyłonić faworyta tak jak jest to w przypadku tynków - Pan Para i w ciemno można zamawiać i być zadowolonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowydom 29.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Mogę prosić o namiary na zdolnego operatora koparko ładowarki do niwelacji terenu i wykopania dołu na szambo, a także na firmę dostarczającą szamba betonowe? Praca do wykonania w Przeciszowie. Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez nowydom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 30.08.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Mogę prosić o namiary na zdolnego operatora koparko ładowarki do niwelacji terenu i wykopania dołu na szambo, a także na firmę dostarczającą szamba betonowe? Praca do wykonania w Przeciszowie. trochę spamu budujesz dom z keramzytu ? właśnie w Przeciszowie firma nowydom stawi taki domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowydom 30.08.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 trochę spamu budujesz dom z keramzytu ? właśnie w Przeciszowie firma nowydom stawi taki domek nie rozumiem, jaki spam, tak buduję z keramzytu w Przeciszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 31.08.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mogę prosić o namiary na zdolnego operatora koparko ładowarki do niwelacji terenu i wykopania dołu na szambo, a także na firmę dostarczającą szamba betonowe? Praca do wykonania w Przeciszowie. z czystym sumieniem polecam Pana Andrzeja od Kościelnika. Z rzadnego operatora nie bylismy tak zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Nel 31.08.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mogę prosić o namiary na zdolnego operatora koparko ładowarki do niwelacji terenu i wykopania dołu na szambo, a także na firmę dostarczającą szamba betonowe? Praca do wykonania w Przeciszowie. No to ja polecam Ci Koparkę z operatorem Rafałem, firma Heńka Odrobiny z Brzezinki trzeba dzwonić do szefa i prosić o koparkę z Rafałem. Telefon do Heńka: 663693688, U mnie kopał dwa razy, w tym wybierał mi ziemię dookoła domu na gruz z tegoż domku. Jedyne czego żałuję to że wybraliśmy około 70 cm, z około 40 m2, a mogłem spokojnie z 1m, dzięki temu teraz mam nadmiar gruzu do upchnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilski 02.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Mogę prosić o namiary na zdolnego operatora koparko ładowarki do niwelacji terenu i wykopania dołu na szambo, a także na firmę dostarczającą szamba betonowe? Praca do wykonania w Przeciszowie. Jeśli chodzi o koparkę to polecam Andrzeja Sale z Osieka. tel.600-615-370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 16.09.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Budowa zakończona więc czas uzupełnić liste : Zdecydowanie na białą liste wpisuje instalatora pana Kamila Bogacza z Kęt tel. 506388350Solidna ekipa godna polecenia. Instalacje wykonane bardzo dokładnie, w rozsądnej cenie. Fachowość, doradztwo i terminowość.Piec z podajnikiem spisuje sie znakomicie, Kotłownia na zaworze 4 drogowym Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 16.09.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Pan Andrzej Kukuc z Czańca - fantastyczne układanie płytek, zabudowa poddaszy, gładzie gipsowe, malowanie . Generalnie wykończenia wnętrzZDECYDOWANIE BIAŁA LISTAbardzo dobry fachowiec - dokładny, solidnyy i uczciwy. Pracuje w pojedynkeJestem bardzo zadowolony. Wam też polecam !!!!!!!!Tel. 605-493-591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klient_ze_śląska 12.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Uwaga na drzwi od Pana Fizi z Żor. Producent drzwi forniorwanych kóry klientów zamawiających poniżej 20 szt ma głęboko w d.... . Jeśli chcecie zamówić sobie kilka sztuk i czekać na nie krócej niż 2-3 miesiące - NIE POLECAM. Wszystko trzeba sprawdzać szczegółowo przy odbiorze a w szczególności kolor i akcesoria typu listwy dookoła futryny, jakieś śruby do montażu itp. Wszystko do docinania na miejscu - IKEA. Za takie pieniądze należałoby się trochę przyłożyć. Właściciel po złożeniu zamówienia nie odbiera telefonów, jest nieosiągalny, przciąga termin realizacji. Wolałabym kupić prostsze drzwi w castoramie niż bujać się tym człowiekiem i ponosić dodatkowe koszty. Przecież ekipy montażowe nie mogą czekać w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts