Wiosenna1 25.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 u mnie biała lista: Ekipa od dachów P. Papież, wszystko sprawnie i szybko, Elektryk P. Zbigniew Ferenc, Jestem w trakcie tynków i przed wylewkami. Napiszę jak skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynkag 10.05.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam wszystkich, tak od kilku dni zaczytuje sie w tym forum i postanowilam dzis przestrzec was przed Panem Gałązką z Jawiszowic/Brzeszcz. Otóż robił drzwi drewniane i balustrady szwagrowi i po miesiacu wszystko sie rozeszło (mokre drzewo) wymieniając balustrady narobił szkód w świeżo wyremontowanym mieszkaniu i do tej pory ich nie naprawił. Weszli już na drogę sądową z nim. A ja w tym roku planuję rozpocząć budowę domku:)) i dlatego będę tu często zaglądać aby przejść przez to bez wiekszych szkód w psychice:) i portfelu:)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekon 13.05.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witam. Proszę o kontakt do zbrojarza z okolic OświęcimiaPozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desperadomn 15.05.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) Kochani macie jakiś fachowców do podprowadzenia wody i kanalizacji do domu bo wodociąli licza sobie tyle że głowa boli. Sprawa jest pilna Z góry dziękuje Może trochę za późno ale być może przyda się komuś innemu. Instalacje wod-kan c.o. Kobiernice - p. Wiesiek 33 810 86 57 Kruszywo Jemar Pisarzowice - Marek Jekiełek - 510232403, z szefem zawsze można się dogadać Beton towarowy Olvik Bielany pompa i wibratory w cenie. Na minus pani w biurze, w sobotnie popołudnie oczekiwała zapłaty gotówką za 42m3 betonu chociaż wcześniej nie było żadnych ustaleń co do formy płatności. Czasami mam wrażenie,że niektórzy zatrzymali się ze swoimi przyzwyczajeniami w poprzednim stuleciu. Za całokształt jednak plus, dostaną szansę jeszcze raz za jakiś czas. Materiały do instalacji wod-kan c.o. Wandeks Kobiernice - superobsługa i ceny. Edytowane 15 Maja 2012 przez desperadomn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dąbrówa1719510274 30.05.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam.PILNIE poszukuję firmę lub pojedynczą osobę która zajmuje się kładzeniem płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 31.05.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam:Potrzebne dobre namiary na ekipę od ocieplenia domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 03.06.2012 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Poszukuję firmy (ekipy) do zrobienia garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helenka23 01.07.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 witam! bardzo proszę o namiary na ekipę robiącą zbrojenia i szałunki schodów i deki. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reemer 17.09.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Witam. To chyba pierwszy mój post na forum muratora, budujemy się z żoną w Babicach k/Oświęcimia, więc postanowiłem się przywitać właśnie tutaj. Na razie czerpałem pełnymi garściami z forum, więc teraz nadszedł czas żeby... zaczerpnąć jeszcze więcej Ale przy okazji też postaram się trochę pomóc. Jeśli ktoś szuka ekipy do dachu, to w ciemno mogę polecić Pana Franciszka Wronę - cieślę/dekarza - tel : 513 - 067 - 338 Po tym jak pod koniec lipca do wiatru wystawił nas osobnik zamówiony (niestety bez umowy) pod koniec kwietnia zaczęliśmy się panicznie rozglądać za kimś innym. Po wielu pozytywnych opiniach zadzwoniliśmy właśnie do Pana Franka. Obawialiśmy się, że nie znajdziemy nikogo konkretnego w krótkim czasie, ale się udało. Pan Franek powiedział, że wchodzą 20 sierpnia albo w październiku. No więc miesiąc później weszła ekipa od dachu. Po 10 dniach roboczych panowie oddali gotowy dach z zamontowanymi oknami dachowymi, rynnami, okuciami. Gratis dostaliśmy obmalowanie i okucie komina oraz garść cennych rad. Nie są najtańsi, ale warci każdej złotówki na nich wydanej - na dachu przebywało 8 osób i każda wiedziała dokładnie co ma robić. Pan Franek jest polecany wielokrotnie na forum i my również przyłączamy się do pochwał. Oby więcej takich ludzi! Materiały na ściany i komin zamawialiśmy w Sewerze w Oświęcimiu. Bezproblemowo i terminowo. Mały zgrzyt tylko z kierowcą, który przywiózł drugą partię materiału - na ścianki kolankowe. Pustaki dało się wystawić na strop dopiero jak dostał "na flaszkę", wcześniej przeszkadzało wszystko, łącznie z porywistym wiatrem nad Morzem Śródziemnym. Mimo to - biała lista. Beton na każdym etapie braliśmy z firmy Kościelnik i nie mamy powodów do narzekań. Bardzo miła obsługa, praktycznie bez obsuw (większość dostaw braliśmy na 8 rano - pierwszy załadunek), rabat też jakiś był. Pan Koparkowy z Kościelnika (nie pamiętam imienia) - fachowiec pełną gębą - dokładny i przede wszystkim - myślący gość. Drewno na dach załatwiał Pan Franek Wrona, drewno przyjechało razem z nimi. Materiały na pokrycie i okna dachowe zamawialiśmy w firmie Dekke z Krakowa. Całkiem przyzwoity rabat, niedrogi transport - wyszło taniej niż wyceny z Oświęcimia. Dodatkową zaletą było, że p. Franek dobrze się z nimi dogaduje, więc wszystko było na wtedy na kiedy miało być, nie musiał leżakować ani materiał ani fachowcy Również biała lista. Na czarną listę chyba na razie nikogo nie mam, bo większość prac wykonujemy we własnym zakresie, a siebie nie poleciłbym nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 19.10.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Mam pytanie do tych którym tynki kładł p. Para. Jak jest u nich z noclegiem, posiłkami, jesli to nie problem to ile liczyli za m2, jak było z osadzaniem gniazdek? Proszę o odpowiedź, może być na priv. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enines 22.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pilnie poszukuję fachowca do ułożenia płytek w łazience. Najlepiej z okolic Bielska, Czechowic lub Pszczyny.Macie może namiary na kogoś godnego polecenia??z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 22.10.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Poszukuje bramy garażowej.Gdzie zamawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumajunior 03.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Biała lista Centralne ogrzewanie przedstawicielstwo Viessmanna - Pan Artur Wojciechowski Oświęcim - tu są namiary http://www.techniterm.pl/ Wylewki - Pan Andrzej 513021881 Materiał - Sewera Pan Marcin Tartak - Harmęze wszystkie pozostałe prace - polecam siebie bo robiłem sam heh i zapraszam http://www.hieroglify.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 15.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam. Po wykonaniu instalacji elektrycznej gorąco mogę polecić p.Waldka-tel. 607-676-304. Robotę wykonał nam za 2/3 kwoty, co wycenili inni. Po wykonaniu pracy pozostał porządek. O ile różnie oceniany jest Euromar-ja polecam p.Adriana-robi dobre ceny, stara się wszystko dograć na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obpi 16.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ja wlasnie koncze SSO i z czystym sumieniem moge polecic ekipe z Tychow. Szefem jest Pan Bogdan Kowalski (tel. 608 875 678 ) - naprawde cieply czlowiek, ktory doradzi, podpowie, a przede wszystkim jest slowny i bardzo dokladny. Cena na sensownym poziomie, przy budowie pracuje 3 ludzi, pozniej kolejnych 3 przy konstrukcji dachu i na koniec 4 dekarzy. Szef ekipy dekarskiej troche pyskaty, ale zna sie na robocie i to najwazniejsze. Jesli ktos sie zdecyduje, to nie zapomnijcie wspomniec ze trafiliscie do niego z polecenia Piotra i Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkobat 12.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Mam pytanie do tych którym tynki kładł p. Para. Jak jest u nich z noclegiem, posiłkami, jesli to nie problem to ile liczyli za m2, jak było z osadzaniem gniazdek? Proszę o odpowiedź, może być na priv. Dzięki. Witam. Odnośnie pytania to noclegi wraz z posiłkami mają w swoim zakresie,u mnie pracował syn Bartek z ekipą .Cena z materiałem 25zł./m2 tynki wapienno-cementowe,gniazdka osadzałem sam wypuszczając 1.5cm od lica ściany. Ekipe miałem z polecenia i się nie zawiodłem,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 14.01.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam. Odnośnie pytania to noclegi wraz z posiłkami mają w swoim zakresie,u mnie pracował syn Bartek z ekipą .Cena z materiałem 25zł./m2 tynki wapienno-cementowe,gniazdka osadzałem sam wypuszczając 1.5cm od lica ściany. Ekipe miałem z polecenia i się nie zawiodłem,polecam. U mnie było taniej coś (ale ponad rok temu), posiłki...chyba żadna ekipa na budowie nie chciała posiłków (choć połowa pytała czy mam czajnik pożyczyć). Puszki u mnie osadzał elektryk akurat ; co najwyżej docięli lub przedłużyli, nie było porblemu. Ekipę bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 14.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam. Odnośnie pytania to noclegi wraz z posiłkami mają w swoim zakresie,u mnie pracował syn Bartek z ekipą .Cena z materiałem 25zł./m2 tynki wapienno-cementowe,gniazdka osadzałem sam wypuszczając 1.5cm od lica ściany. Ekipe miałem z polecenia i się nie zawiodłem,polecam. U mnie było taniej coś (ale ponad rok temu), posiłki...chyba żadna ekipa na budowie nie chciała posiłków (choć połowa pytała czy mam czajnik pożyczyć). Puszki u mnie osadzał elektryk akurat ; co najwyżej docięli lub przedłużyli, nie było porblemu. Ekipę bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klient_ze_śląska 06.02.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Uwaga na nowy salon w Katowicach na Starym Roździeniu. Właściciel ten sam co na drugim końcu pawilonów - Salon Drzwi Prestige. Nie wierzę że zmienił podejście do klientów. Pewnie dalej się ukrywa przed tymi, którzy wpłacili zaliczkę i próbują wyegzekwować realizację zamówienia albo usunięcie usterek oraz nie odbiera telefonów. Miły jest tylko do momentu podpisania umowy i wpłaty zaliczki. Ja na wycenę drzwi czekałam prawie rok !!! Panie Mariuszu !!! To już nie te czasy że można sobie Klientów wybierać. No chyba że prowadzi Pan biznes tylko dla zabawy. Nie dajcie się omamić nowym i muszę przyznać - pięknym - wnętrzem.Zdecydowanie czarna lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 14.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Poszukuje brukarza do ułożenia opaski i tarasu. Możecie kogoś polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts