misiu1981 16.06.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam wszystkim fachowców w dziedzinach budownictwa i doradztwa, a także wszystkich forumowiczów. Jestem początkujący na tym serwerku. Mam nadzieję i wierzę w Was że pomożecie. Mam pytanie dotyczące komina. Czy mogę wykorzystać stary nie używany komin w kuchni po piecu kaflowym na komin odprowadzający ciąg z okapu kuchennego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 16.06.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Zasadniczo to można tylko, że przez jakiś czas będzie trochę śmierdziało sadzą z takiego komina . Ale jak ci to nie przeszkadza i nie masz innego wolnego kanału wentylacyjnego, to wyczyść go porządnie z sadzy, sprawdź czy jest doby ciąg i podłączaj okap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darroo 16.06.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jasne że możesz, z tym że tak jak wyżej kolega napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 18.06.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 A tak swoją drogą to ostatnio jest jakiś wysyp tematów o kominach ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts