Analiena 17.09.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Dawno mnie nie było... W domu po staremu . Nie ma zmian. Piękna pogoda . Pielę w ogrodzie, przycinam to i owo . Ma ktoś pomysł na pozbycie się skrzypu polnego???? Draństwo się rozprzestrzeniło makabrycznie... Nie jestem wstanie wyrwać go tak żeby usunąć kłącza... Rwie się tuż pod ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.10.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jak ten czas leci... Jeszcze 2,5 miesiąca i będziemy mieszkać równo rok w naszym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.10.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Łaziłam ostatnio po ogrodzie i zachwycałam się kolorami . Jest pięknie . Gdybym tylko miała jeszcze czas na pielenie to by moje oko było bardziej uradowane... Edytowane 5 Października 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.10.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Aaaa, no i chciałam się pochwalić naszym nowym nabytkiem, a właściwie prezentem od moich rodziców (mamo, tato, dziękujemy raz jeszcze ). Pewnie się domyślacie skąd ten stół Edytowane 5 Października 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ze stołem było trochę kłopotów. Dość długo się decydowaliśmy na wybór koloru i przez to blat się trochę rozszerzył. Nie byliśmy wstanie złożyć go tak aby spasować nogi z blatem. Firma stanęła jednak na wysokości zadania. Przyjechali po stół, zabrali, poprawili i przywieźli ponownie po 2 dniach . W każdym razie, stół jest piękny . Wigilia w tym roku u nas - dla całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.10.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Białe krzesła materiałowe to natomiast istna porażka... Przy 3 futrzakach, namiętnie się na krzesłach wylegujących utrzymanie ich we względnej czystości graniczy z cudem... Jak tylko trochę finansów odłożę zmieniam obicia na szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 10.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Na prośbę Elfir cofam się trochę w czasie i wrzucam zdjęcia naszych schodów bez okładziny drewnianej. I po obłożeniu drewnem: Kurcze, jak ten czas leci... To już było tak dawno a wydaje się jakby było wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 15.10.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Sezon grzewczy niniejszym uważam za otwarty . Sezon błotny z resztą też - pierwszy poziom to ubłocone lusterka. Już osiągnięty . Drugi to ubłocony dach. Jak tak dalej bedzie padać to w środku tygodnia osiągnięcie drugiego poziomu murowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 15.10.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ooooo, no proszę Słoneczko się na mój poprzedni wpis zbuntowało i pieknie zajrzało do salonu . Mogłoby się trochę rozpogodzić bo mamy do dokończenia instalację anteny na dachu. Prawie rok żyliśmy bez telewizji i w sumie nie bardzo nam jej brakowało. Rodzina jednak zasugerowała co byśmy sobie jednak dostęp do telewizji załatwili, bo jak ich odwiedzamy to głównie TVN24 oglądamy zamiast się socjalizować . No więc, już niedługo będę na bieżąco z wydarzeniami na świecie i rodzinka też szczęśliwsza będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 15.10.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Jest też inna baaardzo poważna zmiana - już za chwilę, już za momencik bedziemy mieć podłączoną wodę . Najbardziej to się chyba mój mąż cieszy że kolejna zima już bez tymczasowego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 15.10.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Zaczęlam dzisiaj mycie okien. Ciekawe czy skończę zanim te pierwsze sie ubrudzą. Przy okazji odkryłam parę rys na ramach okiennych - kotki...3 kotki... Lecę sprzątać dalej. Jutro dzień z aparatem. Podobno ma być ładne słońce . Wrzucę trochę fotek - co by dziennik nudną pisaniną znów się nie stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts