Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik wykańczania Analieny

Recommended Posts

Dawno mnie nie było... W domu po staremu :). Nie ma zmian.

Piękna pogoda :-). Pielę w ogrodzie, przycinam to i owo :).

Ma ktoś pomysł na pozbycie się skrzypu polnego???? Draństwo się rozprzestrzeniło makabrycznie... Nie jestem wstanie wyrwać go tak żeby usunąć kłącza... Rwie się tuż pod ziemią :(

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 470
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ze stołem było trochę kłopotów. Dość długo się decydowaliśmy na wybór koloru i przez to blat się trochę rozszerzył. Nie byliśmy wstanie złożyć go tak aby spasować nogi z blatem. Firma stanęła jednak na wysokości zadania. Przyjechali po stół, zabrali, poprawili i przywieźli ponownie po 2 dniach :).

W każdym razie, stół jest piękny :D. Wigilia w tym roku u nas - dla całej rodziny :)

Ooooo, no proszę Słoneczko się na mój poprzedni wpis zbuntowało i pieknie zajrzało do salonu :).

Mogłoby się trochę rozpogodzić bo mamy do dokończenia instalację anteny na dachu. Prawie rok żyliśmy bez telewizji i w sumie nie bardzo nam jej brakowało. Rodzina jednak zasugerowała co byśmy sobie jednak dostęp do telewizji załatwili, bo jak ich odwiedzamy to głównie TVN24 oglądamy zamiast się socjalizować ;).

No więc, już niedługo będę na bieżąco z wydarzeniami na świecie :) i rodzinka też szczęśliwsza będzie :D

Zaczęlam dzisiaj mycie okien. Ciekawe czy skończę zanim te pierwsze sie ubrudzą. Przy okazji odkryłam parę rys na ramach okiennych - kotki...3 kotki...

Lecę sprzątać dalej. Jutro dzień z aparatem. Podobno ma być ładne słońce :). Wrzucę trochę fotek - co by dziennik nudną pisaniną znów się nie stał ;)