Analiena 27.01.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jakas szara kropka się na zdjęciach ujawnila... ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.01.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A to podloga: Po pierwszej (mówiono że jedynej koniecznej...) impregnacji:http://lh6.ggpht.com/_QZtP-uHmnx8/TLHG3zoVK4I/AAAAAAAAAsw/fA6AwJDgTdk/s576/DSC_9426.JPG http://lh5.ggpht.com/_QZtP-uHmnx8/TLHH8MBnXWI/AAAAAAAAAtQ/9iO0jfFLCJQ/s576/DSC_9437.JPG http://lh4.ggpht.com/_QZtP-uHmnx8/TLHI0JD240I/AAAAAAAAAtw/u4LlzAYM1BY/s576/DSC_9448.JPG I po ponownej impregnacji: http://lh6.ggpht.com/_QZtP-uHmnx8/TUH3vmh6RxI/AAAAAAAABN0/Gwd8bi0yO7A/s512/DSCN0308.JPG http://lh4.ggpht.com/_QZtP-uHmnx8/TUH3-RRRxiI/AAAAAAAABOE/cZ7Cp7TXpH4/s512/DSCN0311.JPG http://lh5.ggpht.com/_QZtP-uHmnx8/TUH4PaXG2TI/AAAAAAAABOI/VPDmKsHH0LE/s512/DSCN0290.JPG http://lh4.ggpht.com/_QZtP-uHmnx8/TUH4espk4RI/AAAAAAAABOY/QERW6rXths4/s512/DSCN0298.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.01.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Moglaby się jeszcze bardziej błyszczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.01.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Znowy mi przeskoczylo na kolejna stronę - fotki boni nastronie 20stej Północ wybila - czas jechać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.01.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Przyszedł dzisiaj zlew - przełamany na pół... Odesłaliśmy kuriera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 30.01.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Córka znowu chora... Gorączkuje... Jestem zla bo miałyśmy dzisiaj jechać na górkę pozjeżdżać na sankach Dobrze że chyba nie pamieta że miala jechać bo byłoby jej strasznie przykro... Pewnie nie damy rady się wyprostować tak żeby byla we wtorek na przedstawieniu dla Babć i Dziadków. Miało byc w poprzednim tygodniu ale ze względu na ferie i malą frekwencję w jej grupie zostało przełożone na ten tydzień. No i klops... Chyba bedziemy musiały jakieś w domu przygotować specjalnie dla babć i dziadków, co by jej przykro nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 30.01.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wczoraj wieczorem na górze mieliśmy 19 st i bylo nam za ciepło . Zmniejszyłam wiec grzanie na 18st. Nie wiem jak to dziala że w bloku jakbym miala 18st to bym z łóżka rano nie wyszla . A tu, proszę bardzo . Mieliśmy podejrzenia że cos nie tak mierzy temperaturę w pomieszczeniach więc małż zakupił najzwyklejsze termometry i polozył przy regulatorach. No i okazalo się że wskazują tak samo. Może to kwestia wilgotności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 01.02.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Mamy w domu mały szpital. Ja mam gila do pasa i czuję się strasznie słabo.... Chyba córa mi coś sprzedała... Siedzimy razem w domu. Bawimy się, czytamy, śpiewamy i śpimy na przemian:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 01.02.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Przyjechały do nas nasze płytki do łazienki - te które wymienialiśmy przez ich inny odcień w porównaniu z tymi co są juz na ścianie. Trzeba tylko ściągnąć naszego Pana od wykończenia, a chyba nasz dom już nie jest dla niego priorytetem więc może być ciężko... W każdym razie płytki pasują - nie trzeba będzie kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.02.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Przyjechała wczoraj zmywarka i piekarnik . Koniec zmywania ręcznego Dzisiaj małż zamontuje zmywarkę - z piecem nie będziemy się bawić, poczeka na meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.02.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Normalnie czuję się jakbym na wieżę mariacką wlazła a to było tylko 17 stopni na moje poddasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.02.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Straszliwe cholerstwo się nam w domu panoszy. Mała znowu gorączkuje - a wyglądało wczoraj że ma się lepiej. Jest od dzisiaj na antybiotyku, niestety. Ja też tak sobie... Chyba początek tygodnia spędzimy razem w łóżku.... Ubierajcie się ciepło! Nie dajcie się choróbskom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.02.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) W niedzielę - kiedy jeszcze ze mną było jako tako, wybrałam się gotować obiad do rodziców. Droga zajęła mi dłużej niż zwykle bo jechałam i cykałam fotki. Pięknie było . Poniżej relacja: Widok na północny wschód. A to nasza droga dojazdowa w zimowej szacie: Nasz południowy płot: i ten sam płot w zbliżeniu...bajkowo Trochę zdjęć z "trasy" Edytowane 4 Lutego 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.02.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 No i po śniegu zostało tylko wspomnienie.... Wiatr i plusowa temperatura skutecznie wszystko wymiotła... Nie powiem żebym się nie zdziwiła jak rano zobaczyłam zieloną trawkę w ogrodzie . Może to już ostatnie podrygi zimy? Ja bym się nie obraziła... Siostra słyszała jakiś horoskop dla Łodzi na 2011 w którym mówiono, że zima bedzie do połowy lutego Bardzo żałowałam że mnie ta grypa w domu trzyma bo miałam wielka ochotę na spacer, zwłaszcza że mama mówiła że tak wiosennie dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.02.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) Dzisiaj kończony był montaż płytek w łazience - została juz tylko dziura na lustro. W poniedziałek kafelki będą zafugowane, więc myślę że można wołać Pana od lustra co by pomiaru dokonał i łazienka bedzie skończona jeśli chodzi o ściany. Małż zamówi też kinkiet i sufitową lampę. Pewnie poczekamy na nie ze 4 tygodnie...no ale to tak jest ze wszystkim.Jeśli chodzi o kinkiet to będzie chors: http://www.chors.pl/index.php?l=pl&m=3&r=240&p=267 Co do sufitowej - trochę się wahamy ale chyba jednak też chors: http://www.chors.pl/index.php?l=pl&m=3&r=165&p=212 Edytowane 5 Lutego 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.02.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Pierwsze zmywania za nami . Jak na razie bardzo nam się podoba ta szuflada na sztućce Więcej jest dzięki temu miejsca na naczynia w dolnym koszu bo nie ma tego koszyczka na sztućce. Jeden minus - do doczytania w instrukcji - słabo suszy naczynia. Dobrym rozwiązaniem jest też to swiatełko na podłodze sygnalizujące status programu. No i dosyć głośno piszczy jak skończy pracę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.02.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ależ wieje...... Pewnie to mija ale ja dzisiaj sie stresuje że mi się dach nad tarasem zawali.... Takie schizy moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.02.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Z drugiej strony to dobrze że nie mamy domu przy ścianie lasu bo bym się stresowała że nam się jakieś drzewo na dom przewróci... Tak już niestety mam... Zbyt dużo filmów się chyba naoglądałam na Discovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.02.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) A mój małż mnie jeszcze nie pociesza tylko dodatkowo irytuje odpowiadając na moje pytania: "Słyszałeś ten dźwięk? Co to?" Nie wiem... "A dach nad tarasem to wytrzyma ten wiatr?' Nie wiem... Chyba tak... Normalnie wsparcie na maxa.... PS: Chyba małż mój kochany zafrapował się moimi schizami bo mnie pocieszać przyszedł, a później 20 minut obserwował na dworzu taras co by mnie uspokoić :hug: Edytowane 5 Lutego 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.02.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Bonie skończone Ściana jest i pozostanie off-whitem . I jak? A tutaj ledy - małż podłącza (mała popraweczka przy okazji wyszła...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts