Analiena 20.03.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wiosna, ach pięknie czyli w marcu jak w garncu Dzisiaj wyznaczamy płot. Znaczy małż wyznacza a ja tylko wołana na konsultację jestem. Trochę z tym zachodu bo z jednej strony mamy linie drzwi a z drugiej linię daszków które nie są tą samą linią . Jutro będziemy wylewać fundament pod ogrodzenie więc wszystko musi być dobrze zaznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.03.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No i stało się... Pierwszy raz nie dojechałam pod dom... Za mokro, za grząsko, za duże dziurska . Kolejna wywrotka gruzu będzie potrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.03.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Zaczeliśmy dzisiaj wylewanie fundamentu pod płot frontowy. Jeszcze oczywiście dopracowujemy szczegóły wizualne, ale to u nas normalne . Myśleliśmy o gabionach wypełnionych kostką granitową połączonych z drewnem ale jakoś jak zobaczyliśmy płot naniesiony na fotkę to nam nie podchodził. Pewnie zdecydujemy się na murek tynkowany jak dom + poziome deski. Edytowane 21 Marca 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.03.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Trochę zmian w wiatrołapie. Jeszcze brak wieszaków - motylków, nie mogę nadal znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.03.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 I jeszcze jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.04.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Dla wszystkich moich zacnych gości najlepsze życzenia radosnych, słonecznych i wiosennych Świąt Wielkiej Nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 24.07.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Trzy miesiące milczenia . Jeśli jutro odnajdę kabelek do aparatu mój dziennik zostanie wzbogacony nowymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.07.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Obiecane zdjęcia mojej kuchni . Na chwilę obecną mogę tylko wrzucić taką małą wielkość zdjęć, bo na służbowym lapku nie mogę zainstalować picasy . Fotki robiłam w nocy, z lampą błyskową, no i nie mogłam ich podrasować więc są takie sobie, ale nie chciałam dłużej uchodzić za gołosłowną dlatego wrzucam. Jak dopcham się do lapka małża to wymienię na większe, lepsze jakościowo formaty (Już mi się udało ) Jeszcze nam trochę zostało do zrobienia ale większość już gotowa. Nad blatem planujemy lacobel w delikatnym błękicie. Brakuje lampek nad planowaną szybą i okapu, no i lodówki 2 drzwiowej . Półka trochę wystaje za drewno na ścianie ale to celowe działanie - na ścianie bowiem będzie kontynuacja paska z płytek który jest na podłodze. Generalnie w weekend robię olejowanie blatu, znów mu się należy ale podobno to tak jest na początku Edytowane 27 Lipca 2011 przez Analiena Udało mi się wrzucić większe fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.07.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) A tak wyglądają nasze drzwi wewnętrzne: Edytowane 27 Lipca 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.07.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) A to nasz stan aktualny łazienki. Cały czas brakuje szafek... Edytowane 27 Lipca 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.07.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Udało mi się wykorzystać ostatnie dzienne światło w dniu dzisiejszym - chyba na dziennych zdjęciach widać moją kuchnię lepiej No... To teraz znacie moją kuchnie z każdej ze stron Edytowane 27 Lipca 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 28.07.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nie no nie wchodzę na te dzienniki, bo się tylko dołuje. Twój dom rozwalił mnie na łopatki. Moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.07.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Też tak miałam tym bardziej miło że teraz co po niektórych czytających powala na łopatki mój dom PS: Zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 29.07.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Też tak miałam tym bardziej miło że teraz co po niektórych czytających powala na łopatki mój dom PS: Zapraszam do komentarzy Witam Super kuchnia, bardzo pomysłowo urządzona , jak dla mnie na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kecup 30.07.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Jeśli to nie tajemnica to czy mogłabyś napisać jaki był koszt tej kuchni (meble + blat) bez AGD i podać jakieś namiary na wykonawcę?. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.07.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Super kuchnia i miejsce jej usytuowania, schody dodają jej tylko uroku. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.08.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dziękuję za miłe słowa Kecup - info poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eve1 06.08.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam,planujemy u siebie wykonanie blatu w kuchni z drewna teakowego i mam pytanie czy drewno teakowe kupowane było u jednego dostawcy? zarówno na parkiet w salonie jak i blat w kuchni? Interesuje mnie też ten panel z drewna na ścianie - jakiej jest grubości.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.08.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam, planujemy u siebie wykonanie blatu w kuchni z drewna teakowego i mam pytanie czy drewno teakowe kupowane było u jednego dostawcy? zarówno na parkiet w salonie jak i blat w kuchni? Interesuje mnie też ten panel z drewna na ścianie - jakiej jest grubości. Dziękuję i pozdrawiam Eve1, drewno na podlodze, blat i panel na ścianie są z tego samego drewna, kupionego w tym samym miejscu. Blat i panel na ścianie był robiony przez pana który robił nam schody. Blat i panel są zrobione z płyty OSB na które były naklejane deski - te same co są na podłodze. Grubość panelu jest kilku centymetrowa, nie pamiętam dokładnie ile ma cm. PS. Widzę że jesteś nowa na forum - generalnie pytania i komentarze do dzienników umieszczamy w komentarzach (link w mojej stopce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.08.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Gdzie jest lato? Ktoś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts