lis81 16.06.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 witam, prosze o porade na temat klejów do siatki i styropianu firmy tytan, selena, chodzi mi o te kleje z serii tytan E, to mam w hurtowni i musze się zdecydować szybciutko na zakup, bo urlop się zaczął, z góry dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.06.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 klej do styropianu w formie pianki pistoletowej jest OK.Kleje w workach do styropianu oraz do siatki sa delikatnie mowiac bardzo przecietnej jakosci a kosztuja tyle co calkiem dobre kleje.Niektorzy producenci nie powinni brac sie za elewacje skoro to co robia (pianki) idzie im bardzo dobrze.Z Tytana - Piany OK, elewacje - raczej nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 17.06.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kleiłam Tytanem pianką styropian, izolując skosy na poddaszu . Koszt trochę wyższy niż kleju, ale pracy dużo mniej i mam nadzieję lepsza izolacyjność. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 17.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 klej do styropianu w formie pianki pistoletowej jest OK. Można nawet powiedzieć, że w tej kategorii TYTAN nie ma konkurencji! Kleje w workach do styropianu oraz do siatki sa delikatnie mowiac bardzo przecietnej jakosci a kosztuja tyle co calkiem dobre kleje.. Ty Bartek to zawsze grasz w marketing? Na szczęście masz dobre asy w rękawie Niektorzy producenci nie powinni brac sie za elewacje skoro to co robia (pianki) idzie im bardzo dobrze. Dokładnie tak! Wymysły w stylu zapraw Tytana czy Termoorganika - nie polecam jako wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.06.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Oj Leszku tym razem to nie marketing tylko bardzo bolesne (dla mnie, dla mojej firmy i dla zaprzyjaznionego wykonawcy) doswiadczenie, ktore przynajmniej nauczylo mnie ze wlasnie z dobrymi kartami nalezy wchodzic do gry (przydatna rada równiez w Texas Hold'em ) . Tak jak inwestora nie stac na tanie rozwiazania (w dluzszym okresie czasu okazuja sie drozsze) tak i ja nie moge sobie pozwolic na wspolprace z nisko-srednia półką dostawców bo dla nikogo reklamacje nie sa przyjemne. Nie szuka jest wygrac niską ceną za niską jakość, zdecydowana wiekszość kontrahentów tym sie kieruje. Ja poszedłem głównie w jakość ale trzeba bylo na to czasu, aby nauczyc sie, ze tanie elewacje i latwosc sprzedazy wiaze sie niejednokrotnie ze skomplikowana obsluga w przypadku gdy cos pojdzie nie tak. Zreszta zapewne sam o tym dobrze wiesz - wykonywales elewacje zapewne systemy roznych producentów i wiesz co czasami moze sie zdarzyc. Edytowane 17 Czerwca 2010 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts