Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kleje tytan !!!

Recommended Posts

klej do styropianu w formie pianki pistoletowej jest OK.

Kleje w workach do styropianu oraz do siatki sa delikatnie mowiac bardzo przecietnej jakosci a kosztuja tyle co calkiem dobre kleje.

Niektorzy producenci nie powinni brac sie za elewacje skoro to co robia (pianki) idzie im bardzo dobrze.

Z Tytana - Piany OK, elewacje - raczej nie.....

klej do styropianu w formie pianki pistoletowej jest OK.

Można nawet powiedzieć, że w tej kategorii TYTAN nie ma konkurencji!

Kleje w workach do styropianu oraz do siatki sa delikatnie mowiac bardzo przecietnej jakosci a kosztuja tyle co calkiem dobre kleje..

Ty Bartek to zawsze grasz w marketing? :) Na szczęście masz dobre asy w rękawie ;)

Niektorzy producenci nie powinni brac sie za elewacje skoro to co robia (pianki) idzie im bardzo dobrze.

Dokładnie tak! Wymysły w stylu zapraw Tytana czy Termoorganika - nie polecam jako wykonawca.

Oj Leszku tym razem to nie marketing tylko bardzo bolesne (dla mnie, dla mojej firmy i dla zaprzyjaznionego wykonawcy) doswiadczenie, ktore przynajmniej nauczylo mnie ze wlasnie z dobrymi kartami nalezy wchodzic do gry (przydatna rada równiez w Texas Hold'em :p ) . Tak jak inwestora nie stac na tanie rozwiazania (w dluzszym okresie czasu okazuja sie drozsze) tak i ja nie moge sobie pozwolic na wspolprace z nisko-srednia półką dostawców bo dla nikogo reklamacje nie sa przyjemne.

Nie szuka jest wygrac niską ceną za niską jakość, zdecydowana wiekszość kontrahentów tym sie kieruje. Ja poszedłem głównie w jakość ale trzeba bylo na to czasu, aby nauczyc sie, ze tanie elewacje i latwosc sprzedazy wiaze sie niejednokrotnie ze skomplikowana obsluga w przypadku gdy cos pojdzie nie tak. Zreszta zapewne sam o tym dobrze wiesz - wykonywales elewacje zapewne systemy roznych producentów i wiesz co czasami moze sie zdarzyc.

Edytowane przez fighter1983