Iwek 06.10.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 helo! helo! helo! Fajnie że się odezwałaś Stół oczywiście boski - azmiana obić na krzesła to chyba raczej nie jest jakiś wielki problem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.10.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kochana, wielkie dzieki! A ile modeli roznych elektrykow tam maja!!:) To mam zajecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.10.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hejka Iwek, jak brzucho? Wszystko ok? Chyba się będę decydowała na nowy komplet sukienek na krzesła. Nie widzę ich dłużej. Najgorsze jest to że nie chcą z nich schodzić plamy... Materiał jest jakiś podatny na ich przyjmowanie. Na kanapie mamy ten sam materiał ale w kolorze szarym i sprawdza się bosko. Teraz już wiem, że jeśli są koty to białek krzesła tylko z plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.10.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Maja, proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Stół cudny:):) a krzesła na zdjęciu też superowo wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.10.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Pasie, z daleka to one bosko wyglądają. Gorzej jak chcesz na nich usiąść i spojrzysz na siedzenie... Koszmarek mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.10.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 wyobrażam sobie:yes: ja mam labradorkę z jasną sierścią i jak kupowałam kanapy to wcale nie w takim obiciu jakie mi się podobało najbardziej tylko w takim , na którym nie będzie widać kłaków, chociaż pies wcale na kanapach nie leży tylko my przenosimy jej sierść na sobie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A dziękuję jeszcze się jakoś trzymam w dwupaku jeszcze jakiś czas, ale dam radę chociaż już mi się strasznie dłuży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 10.10.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Pasie, bo futrzaki to mają dużo zalet ale sezon zmiany futra nie jest tym co ja osobiście lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 10.10.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A dziękuję jeszcze się jakoś trzymam w dwupaku jeszcze jakiś czas, ale dam radę chociaż już mi się strasznie dłuży... Chyba zawsze się dłuży . A na kiedy masz termin? Grudzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 10.10.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Już doczytałam, że za 5 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 15.10.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Alunek, dziękuję bardzo .Wybieram się do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 16.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Analiena - PIĘKNY stół! skąd się bierze takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 16.10.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Firmę która wykonała nam stół mogę polecić z czystym sumieniem. Profesjonaliści w swoim fachu . Bardzo się bałam czy uda nam się dobrać kolor tak "na odległość" żeby pasował do podłogi i blatu. Chcieliśmy mieć wszytko w podobnym odcieniu drewna. Na stół z teaku mnie nie stać. Za namową właścicieli firmy zdecydowaliśmy się na barwioną czereśnię i to był strzał w 10tkę. Było trochę problemów, ale raczej z winy naszego tempa podejmowania decyzji. Wszytko zostało jednak poprawione w ekspresowym tempie i bez dodatkowych kosztów po naszej stronie. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć prosty, ciekawy i drewniany stół - http://www.manufakturadrewna.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 17.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dzięki za informacje - obejrzałam stronę i boję się o cenę - jeśli nie tajemnica, możesz powiedzieć, ile kosztował? choćby w przybliżeniu jakimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 17.10.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Z tego co pamiętam sam stół ok 3500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 17.10.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 thx! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.11.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witaj Analieno jak zobaczyłam Twój avatarek to się ucieszyłam na widok znajomego kotka, oj śliczna ta kuchnia i cały domekPowiedz mi jak sprawuje się blat, czy użytkując kuchnię latasz ze ścierką i wycierasz wszystkie mokre rzeczy z blatu?często go olejujesz?jak wygląda od czasu wprowadzenia się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
METALLEK 27.02.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witaj,bardzo podobają mi się twoje drzwi. Czy mogłabyś mi podać namiar na ich wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts