Analiena 19.10.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Rzeczywiście już sie zaczełam mocno stresować, bo święta już co raz bliżej... Myślę, że to kwestia konsekwentnego umieszczania ogłoszeń. Trzeba się pilnować, żeby uzupełnić jak już wygasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 20.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Rzeczywiście już sie zaczełam mocno stresować, bo święta już co raz bliżej... Myślę, że to kwestia konsekwentnego umieszczania ogłoszeń. Trzeba się pilnować, żeby uzupełnić jak już wygasło. Z naszego doswiadczenia - tylko akurat my mieszkanie wynajmowalismy. Dawalismy ogloszenia do GW, gratki, gumtree i inne, a okazalo sie, ze ludzie najczesciej nadal patrza na klatkach blokow, tablice ogloszeniowe w sklepach itp Teraz juz wiemy i nastepnym razem wynajmiemy znacznie szybciej... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 20.10.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 My się właśnie wykańczamy....dosłownie także:) A inspiracje czerpię choćby z nazw firm wymienianych tu, czy z Waszych inspiracji i zamieszczanych fotekpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 20.10.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Forum Muratora to w ogóle kopalnia inspiracji i pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Czesc! Gratuluję sprzedaży mieszkania!My też jesteśmy po podpisaniu umowy przedwstępnej. Jak ją podpisaliśmy, to znalazło się kilku kolejnych zainteresowanych kupnem... A przez pół roku była cisza! Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 20.10.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Też gratuluję, pewnie cieszysz się taka jak ja . Najważniejsze że się udało, a Ci chętni po sprzedaży - jakoś tak to się dziwnie dzieje, zazwyczaj na przekór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.10.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Przyłączam się do gratulacji I dzięki za wklejony wątek "święta we wnętrzach" w Twoim dzienniku. Piękne inspiracje się zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.10.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ależ proszę . Też będę tam zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 22.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Czesc! Gratuluję sprzedaży mieszkania! My też jesteśmy po podpisaniu umowy przedwstępnej. Jak ją podpisaliśmy, to znalazło się kilku kolejnych zainteresowanych kupnem... A przez pół roku była cisza! Pozdrowienia! Anula, sprzedawaliście mieszkanie w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.10.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam Przeczytałam cały Twój dziennik i jestem pod wrażeniem: piękny projekt, super pomysły na wnętrza. Będę zaglądać częściej i szukać dalszych inspiracji. Czy mogę zapytać, ile mniej więcej kosztuje m2 takiej podłogi cementowej? Szukam czegoś, co można położyć na podłogówkę i póki co skłaniam się ku ceramice, ale wolałabym nawierzchnię bez spoin (wiem, mógłby być kamień, tylko ta cena... ach ta cena). Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 23.10.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Tatarak. witam Cię serdecznie. Cieszę się że Ci się u mnie podoba . Jeśli dobrze pamiętam za m2 posadzki płaciliśmy ok 280 zł. We wstępnych wyliczeniach miało być mniej ale zastosowaliśmy lepszą masę podkładową i dodatkowo siatkę usztywniającą - co by uniknąć pęknięć. Koszt spory ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Dzięki za odpowiedź. Też sądzę, że warto, po tym, jak cudnie wygląda A mozesz się jeszcze podzielić namiarami na producenta/wykonawców? Co prawda minie jeszcze dużo czasu, zanim będę mi potrzebne, ale teraz pewnie masz pod ręką lub pamiętasz pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 23.10.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Podłoga robiona na materiałach firmy Weber. Wykonawców mieliśmy z gór - firma Contractors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AssiaBor 23.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ekipę która zrobiła dla mnie coś podobnego znalazłam dzięki http://bit.ly/c3RjdY sprawdźcie, przy okazji można wygrać pieniądze żeby zapłacić podwykonawcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 23.10.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 AssiaBor, pierwszy post i od razu reklama i to w moich komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.10.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Podłoga robiona na materiałach firmy Weber. Wykonawców mieliśmy z gór - firma Contractors. Dzięki AssiaBor poszłaa po bandzie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piegoosek 27.10.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Analiena, co do pokoju coreczki, moze to Ci sie spodoba? mnie zauroczyl ten pokoik! i przepraszam autorke za umieszczanie linka do jej wlasnosci mam nadzieje, ze sie nie obrazi! http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,117245437.html a co do Twojego domu, to przecudnie! i na zewnatrz i wewnatrz!! podoba mi sie wszystko! my taka podloge betonowa bedziemy mieli zaledwie w garazu, zrobiona raczej duzo taniej i prosciej (w koncu to tylko garaz) bedzie nam to robil zaprzyjazniony posadzkarz! malz nie dal mi sie rozwinac dalej z takimi podlogami bede dalej Cie podgladac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.10.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Piegoosek, powiem że mimo iż pokój mojej małej bedzie miała białe ściany i nie za bardzo przepadam za kolorem na ścianach to tej pokój mi się podoba Może te białe meble równoważą całość? A naj naj jest zegar . Szkoda że nie ma cyferek, choć pewnie wtedy by już tak nie zachwycał. Bardzo Ci dziękuję za te wszystkie miłe słowa, dodają skrzydeł i dają siłe na samą końcówkę przez przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Analiena zachwyciła mnie Twoja podłoga ... z pobudek egoistycznych gdyż teak planujemy sami więc z zapartym tchem będę wyczekiwać nowych zdjęć. Poza tym jako mama dwóch chłopców nie powinnam się wypowiadać na temat dziewczęcych pokoi ... ale się wypowiem bo znam miejsce pełne inspiracji na nieróżowe pokoje dziewczęce. Wiele z ich pomysłów można zaadoptować przy pomocy zdolnego stolarza Linki do kilku pokoi poniżej a firma nazywa się Vertbaudet http://www.nestgoodies.co.uk/mini-labo-rug-by-vertbaudet/ http://www.decoideas.net/index.php/decoracion-primavera-verano-09-de-vertbaudet/ http://www.faenation.com/2010/01/27/magicalmushroomrug/ http://www.vertbaudet.co.uk/childs-bedroom.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.10.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Lasche, jesteś boska Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts