Analiena 28.10.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A tak w ogóle to nie mogę się doczekac jutrzejszego popołudnia. Mała jest chora ( ) więc już daaaawno nie byłam w naszym domu i mi się za nim tęskni. A jutro przyjedzie do niej babcia po południu więc biorę aparat i lecę sprawdzić co słychać . Podejrzewam, że nie wiele się zmieniło ale co tam, jadę nacieszyć oczy tym co jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.10.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A służę uprzejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.10.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Jutro wpadam do Ciebie na dłuższą wizytę. Dzisiaj zajrzałam na sekundkę i już wiem że muszę wrócić na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.10.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Ta! Lasche to potrafi cuda pokazać, te pokoje dla dziewczynek, zwłaszcza drugi, powalił mnie na kolana:) A do Lasche wpadaj, ale ostrzegam ---> na własne ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.11.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Hej, Analieno Jak tam podłoga - fotografuje się? I przy okazji pytanie dodatkowe - jak zamierzacie wykończyć styk ściana/podłoga? Jakie listwy/profile? Kolor, materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 01.11.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam, witam Na chwilę obecna nie mam jak fotografować bo na podłodze leży tektura co by nam ekipa jej nie zniszczyła - a jeszcze prace trwają. Niestety dzisiaj odkryłam że w jednym miejscu na mojej betonowej podłodze ktoś odgasił kiepa :mad:. Jutro sobie z ekipą pogadamy... Listwy na dole planujemy drewniane. Myślałam o aluminiowych (w dzienniku albo w komentarzach wrzucałam fotki lub link do strony), ale drewniane w kolorze ścian (białe) fajnie ocieplają wnętrze. Na poprzedniej stronie komentarzy masz wrzucone przez Minkę i Magdę inspiracje z takimi białymi listwami - jak dla mnie wygląda to miodzio A wracając do fotek podłogi - myślę że za 3 tygodnie będzie gotowa podłoga drewniana i schody - wtedy na pewno coś wrzucę. Jeśli uda mi się wcześniej to oczywiście będę o Tobie pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.11.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 (edytowane) Chciałem tylko powiedzieć, że u nas w pokoju Córci też świeci ta ikeowska lampa u sufitu i jest bardzo fajna pozdrawiam, majki PS. I lampy do łazienki wybieramy z tej samej grupy ... Edytowane 1 Listopada 2010 przez majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 01.11.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Majki, witam serdecznie. Gratuluję domu . Bylam zawsze pod wrażeniem tego ile robisz sam, szacun . A no i podpatrywałam wasze meskie rozmowy na temat domu pasywnego - to dopiero była dla mnie czarna magia... Nie byłam może zbyt pojętną uczennicą ale coś tam dla siebie wyłapałam Myślę, że musimy mieć podobny gust bo ogrodzenie też masz w podobnym stylu jak my chcemy mieć - tylko u nas drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam, witam Na chwilę obecna nie mam jak fotografować bo na podłodze leży tektura co by nam ekipa jej nie zniszczyła - a jeszcze prace trwają. Niestety dzisiaj odkryłam że w jednym miejscu na mojej betonowej podłodze ktoś odgasił kiepa :mad:. Jutro sobie z ekipą pogadamy... Listwy na dole planujemy drewniane. Myślałam o aluminiowych (w dzienniku albo w komentarzach wrzucałam fotki lub link do strony), ale drewniane w kolorze ścian (białe) fajnie ocieplają wnętrze. Na poprzedniej stronie komentarzy masz wrzucone przez Minkę i Magdę inspiracje z takimi białymi listwami - jak dla mnie wygląda to miodzio A wracając do fotek podłogi - myślę że za 3 tygodnie będzie gotowa podłoga drewniana i schody - wtedy na pewno coś wrzucę. Jeśli uda mi się wcześniej to oczywiście będę o Tobie pamiętać. Oj, uszkodził jakoś beton tym kiepem? Jak to się w ogóle naprawia, taką podłogę, w razie czego? Robiłaś jakiś research? Widziałam te fotki z białymi listwami i są zachwycające, ale zawsze występują przy podłodze drewnianej. Zastanawiam się, czy zgrają stylistycznie z betonem... Trzymam kciuki za postęp prac pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 02.11.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Na chwile obecną nie wiem czy podłoga jest uszkodzona - wolałam jej nie traktować jakoś mocno paluchem a nie miałam nic do czyszczenia pod ręką. W każdym razie chodziło mi o sam fakt że ktoś to zrobił!!! Ja się na białe listwy zdecydowałam, bede zamawiać w tym tygodniu, jak połozymy strzelę fotę to ocenisz czy jest ok . My mamy podłogę w salonie drewnianą i w części beton więc to rozwiązanie mieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Z przyjemnością Te listwy można zresztą malować - jak nie biel absolutna, to może taka bardziej łamana będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 02.11.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 U mnie będą w kolorze ściany - S0502Y - czyli złamana lekko biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 U mnie będą w kolorze ściany - S0502Y - czyli złamana lekko biel. musi być pięknie! czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.11.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cześć Analieno:-) do wątku z długimi lampami do wysokich wnętrz wrzuciłam specjalnie z myślą o Tobie piękną lampę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 03.11.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witaj Analieno Super domek! Chcialabym zapytac o barierki szklane - kto to robi i w jakiej cenie? Ciekawe mocowanie. Czy bedzie tam na dole szczelina? Czy dziecko nie wlozy tam nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.11.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cześć Analieno:-) do wątku z długimi lampami do wysokich wnętrz wrzuciłam specjalnie z myślą o Tobie piękną lampę. Magda, dziękuję ślicznie za pamięć o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.11.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Havena, balustradę szklaną wrzuciłam bardziej w charakterze jakiejś tam opcji do rozważenia. My raczej pozostaniemy przy kracie pomostowej, bo:po pierwsze szkło jest o wieeeele droższe, po drugie gorsze do utrzymania w czystości i po trzecie (choć to pewnie można rozwiązać inaczej) też miałam wątpliwości i obawy że noga córki tam bedzie wpadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 03.11.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Zapomniałam - link do barierek:http://www.glasstech.pl/index.php/main/pl/acategories/5 Ceny nie znam, nie pytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Super że Cię odnalazłam, zgubiłaś mi się i nie mogłam na Ciebie ponownie trafić.Co mnie powala:-cała bryła-betonik (też mam)-teak (też mam i chyba będę miała jeszcze trochę)-mozaika-kolorowe cosie przy oknach (mam cały sufit w szalonym kolorze)Fototapety dla dzieciaków świetne oczywiście te mniej grzeczneCzy wiesz gdzie i za ile można kupić te listwy aluminiowe które pokazywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.11.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 link do barierek: Bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts