Analiena 04.11.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 E-mól, znam Twój domek, też podglądam - chyba się tylko nie ujawniłam . Pamiętam betonik, teak w łazience i kolorowy hol . Miło mi znów gościć Ciebie u siebie . Co do listw to nie mam teraz namiaru na stronę, wieczorem wrzucę do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.11.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 WItam Trafiłam do Ciebie po lampach . A konkretnie szukałam Thiny. Wybrałaś już ? Bo ja tę brałam pod uwagę baseta i chorsy. Znalałam jeszcze eglo PSI. Dowiedziałam się, że jest lepsza bo rozświetli całą twarz w przeciwieństwie to thiny. Zastanawiałaś się też nad nią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.11.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Mirela, miło mi Ciebie gościć Obejrzałam sobie tę eglo i niezbyt mi się podoba - chcę coś kanciastego i bez świetlówek na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.11.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 E-mól - link do listew:http://www.profilpas.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Analiena, co do kuchni, to wydaje mi się strasznie drogo. Nie wiem wprawdzie co tam planujesz, ale ja z blumami i domykaczami szafek zapłaciłam za swoją ok.6 tyś. Robił stolarz. Lokalne firmy kuchenne wyceniały to dwa razy drożej. Warto poszukać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.11.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) Jola, masz może gdzieś fotki kuchni? Co bym mogła porównać wielkość. Mówisz 6 tyś... No to casting trwa, muszę tylko poszperać i poszukać jakiegoś stolarza... Moja kuchnia:- blat teakowy- fronty mdf lakierowane białe połysk- 18 szuflad- 3x cargo pod schodami- 1 szafka wisząca- szkło na ścianie nad blatem- szuflady z servo-drive (otwieranie na dotyk) ze spowalniaczami zamykania wymiary:- 5m blatu z szufladami- 3 m (w tym lodówka) z szufladami i szafką wiszącą Edytowane 4 Listopada 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A ja radzę zmienić te fronty lakierowane na szklane, o niebo lepiej wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.11.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 a mi sie wydaje, że jeśli cena jest z baletem, to to nie jest wygurowana cena. Jak mnie wyobraźnia nie mysli to to jest duża kuchnia i dużo szafek, system bezdotykowego otwierania (mimo ze to prosty myk) to drogie jest. Nie widziałam na żywo róznicy miedzy frontami szklanymi a lakierowanymi to tu sie wypowiadać nie zamierzam. Szukaj aż ty będziesz zadowolona jakością i usatysfakcjonowana ceną Za to komoda - szafko - stolik - Boski!!!! gdzie taki można znaleźć?, bo właśnie czegoś takiego podobnego szukam jako komody pod schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.11.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Zostanę raczej przy lakierowanych frontach. Mam w obecnej kuchni fronty lakierowane i szkło na frontach wiszących szafek. Zdecydowanie lepiej czyści mi się lakierowany mdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.11.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) Iwek, przepraszam Cie bardzo. Nie mogę znaleźć źródła tej komody... Myślałam że to od lasche ale u niej nie znalazłam. Muszę chyba zapisywać co gdzie zobaczę bo potem sama nie mogę trafić na to z powrotem. Nie mam też tego w zapisanych stronach www - a to najprawdopodobniej oznacza, że nikt nie podał umieszczając fotę skąd to jest... Edytowane 7 Listopada 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.11.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Hej super domek bedę śledzić , bo masz ciekawe pomysły po 15 listopada będe mieć już dużo czasu więc się wczytam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 09.11.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 a mnie interesuje jak będzie się sprawdzało ogrzewanie nadmuchowe, czy szybko nagrzeje się domek do odpowiedniej temperatury, zastanawiam się nad takim ogrzewaniem i chętnie poczytam jak się sprawdza u tych co je posiadają pozdrawiam i życzę szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 09.11.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 AJA, Basia, witam ciepło (tak na przekór pogodzie) w moim domu Jak najbardziej zapraszam częściej do dziennika i liczę też na Wasze komentarze . A co do ogrzewania nadmuchowego - takie rozwiązanie ma dwójka naszych znajomych. Z tego co pamiętam wspominali bardzo szybkie nagrzanie domu do wymaganej temperatury - nie jestem pewna ale mówili chyba coś o 3 godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 09.11.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 pozdrawiam i życzę szybkiej przeprowadzki Dziękuję za życzenia, dobre myśli się przydadzą, może spowodują że wiatry nam zaczną sprzyjać pod sam koniec i gaz włączą w przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.11.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Anailienko, przepraszam, ale nie naumiałam się wklejać zdjęć. Wyślij mi może swojego maila to podeślę Ci fotkę naszej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 09.11.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Jola, mail poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 09.11.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Jola, a tak w ogóle to o co chodzi z tym Twoim kącikiem adopcyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 11.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Analienko, fotki poszły. A z tym kącikiem adopcyjnym, to inicjatywa mojej córci (adopcja piesków ze schroniska). Niestety, po zmianach i zawirowaniach na naszym forum, ta stronka nie otwiera się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.11.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 (edytowane) Jola, dzięki za zdjątka. Ładne wnętrza - jak bedą dopięte na ostatni guzik, bedą jeszcze ładniejsze. Odpisałam Ci też maila Edytowane 12 Listopada 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.11.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Analiena, ja zaglądam regularnie:)Do kuchni nie mam uwag, tylko pytanie - gdzie jest lodówka? Jeśli masz spiżarnię, to taka liczba szafek Ci wystarczy. Nie myślałaś, żeby te drzwi do spiżarki jakoś zamaskować? Np. zrobić chowane w ścianie albo pokombinować z jakimś fornirem, żeby się bardziej zlewały z szafkami. Efilo ma fajnie ukryte drzwi do spiżarki, widziałaś? Tam, po prawej stronie przy lodówce jest wejście do spiżarni:)http://img37.imageshack.us/img37/517/dsc41282.jpg PS> Siedzisko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts