Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik wykańczania Analieny - komentarze

Recommended Posts

Dziękuję Wam za życzenia :D.

Pierwsza noc, cóż.... coś nam się stało z materacem, najprawdopodobniej kot go uszkodził w nocy i schodziło nam powietrze. W środku nocy obudziliśmy się na podłodze i musieliśmy dmuchać ponownie :). Poza tym budziły mnie wszystkie nowe dziwne odgłosy - np. pieca... Trochę niewyspana ale szczęśliwa :D.

Wprowadzimy się pewnie już na stałe w piątek. Do tego czasu z córką zostaję nadal u rodziców. Myślę jednak że ten tydzień szybko zleci :D

• Odpowiedzi 725
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na zdjęciach podłoga betonowa wygląda ok.

Schody też prezentują się super.

Życzę miłej nocki w nowym domku.

Fajnie Ci :)

Koniecznie zapamiętaj co Ci się śniło.

Śniły mi się jakieś totalne pierdoły - jakiś wyjazd czy koncert ze znajomymi z pracy... Przez te pobudki w nocy to nie za dokładnie pamiętam...

Aaaa, oczywiście dziękuję Wam za miłe słowa odnośnie schodów i podłogi. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze ;). A jak się miło po tych schodach chodzi :D. Jeśli mam być szczera to na chwilę obecną jest to obiekt w moim domu, z którego jestem na prawdę dumna. Jeśli wszystko pójdzie ok to bedę mojego Pana od schodów wszystkim polecać :D Edytowane przez Analiena

co za schody :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

i sowa świetna ... nie wiem w jakim stylu szukasz wieszaka, ale może coś takiego?

http://www.lizzytish.co.uk/Butterfly_hangers.php

Lasch, dziękuję, bardzo fajne te wieszaki - są tylko na kurtki trochę za małe, ale może do sypialni obok sowy albo na klucze?. Myślałam o motylach przyczepionych bezpośrednio do ściany, takich większych zdecydowanie. Widziałam takie ale do zawieszenia na futrynie drzwi:

http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/54/66/67/1354666740

Są też takie pojedyncze ale też na biżuty:

http://glamstore.com.pl/image_func.php?img=gfx/a070aaa1c796ce57457d0dd8b40dbf4e.jpg&maxwidth=360

Jakby ktoś z Was jakieś takie wieszaki widział, proszę dajcie znać.

Edytowane przez Analiena

zapomniałam oczywiście powzdychać trochę do tej pięknej gościnnej łazienki:) Mogłabym być twoim gościem i spać w łazience:)

Iwek, no coś Ty - tam Ci co prawda ciepło ale twardo bedzie na tej podłodze ;).

Chociaż fakt jest faktem, łazienka jak na razie dużo ładniejsza od pokoju gościnnego - tam meble ze starego mieszkania z różnych pomieszczeń się zebrały i jakoś na razie nie za bardzo ze sobą grają. No ale teraz to na gościnny / gabinet to kasy nie ma...

Poza tym , co tam, liczy się gościnność a nie dopracowanie mebli w pokoju gościnnym, no nie :) ?

Edytowane przez Analiena

Czytam, że wrażenia podczas pierwszej nocy były :)

Z każdą nocą będzie lepiej.

Ja pamiętam jak przeprowadziłam się z poprzedniego mieszkania, które było przy ruchliwej ulicy (tramwaje, autobusy, pędzące samochody i motory) do obecnego oddalonego od głównej ulicy, to musiałam podczas pierwszej nocy włączyć sobie radio, bo nie mogłam zasnąć :) tak było cicho.

A córcia już też spała?

My tez wyprowadzilismy się z mieszkania przy ulicy z tramwajami i na dodatek blisko lotniska :). A tu na wsi glucho :D i tylko piec i filtr w akwarium slychać. Co prawda wydaje mi się że piec trochę świszczy za bardzo....

Corka jeszcze nie spała. Po pierwsze nie ma jeszcze prętów przy schodach i trochę bym się o nią bala a po drugie jej pokój jeszcze nie do końca skończony a zależy mi na tym aby weszła na tzw gotowe :)

Lasche, dzięki. Wiekszość juz niestety też namierzyłam :( - ale tych:

http://www.bouf.com/buy/product/12998/butterfly-hanger-in-stainless-steel

nie widzialam, całkiem calkiem, ciekawe jakie mają wymiary...

A co do inout-designe to mają tez fajne "okrywacze" roślin :D

PS: Gdzieś na kompie w domu mialam w ulubionych link do metaloplastyki gdzies w mojej okolicy - może mi motyle zrobia na indywidualne zamówienie?