Analiena 05.12.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dziękuję Wam za życzenia . Pierwsza noc, cóż.... coś nam się stało z materacem, najprawdopodobniej kot go uszkodził w nocy i schodziło nam powietrze. W środku nocy obudziliśmy się na podłodze i musieliśmy dmuchać ponownie . Poza tym budziły mnie wszystkie nowe dziwne odgłosy - np. pieca... Trochę niewyspana ale szczęśliwa . Wprowadzimy się pewnie już na stałe w piątek. Do tego czasu z córką zostaję nadal u rodziców. Myślę jednak że ten tydzień szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.12.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Na zdjęciach podłoga betonowa wygląda ok. Schody też prezentują się super. Życzę miłej nocki w nowym domku. Fajnie Ci Koniecznie zapamiętaj co Ci się śniło. Śniły mi się jakieś totalne pierdoły - jakiś wyjazd czy koncert ze znajomymi z pracy... Przez te pobudki w nocy to nie za dokładnie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.12.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 (edytowane) Aaaa, oczywiście dziękuję Wam za miłe słowa odnośnie schodów i podłogi. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze . A jak się miło po tych schodach chodzi . Jeśli mam być szczera to na chwilę obecną jest to obiekt w moim domu, z którego jestem na prawdę dumna. Jeśli wszystko pójdzie ok to bedę mojego Pana od schodów wszystkim polecać Edytowane 5 Grudnia 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.12.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 (edytowane) co za schody :jawdrop: i sowa świetna ... nie wiem w jakim stylu szukasz wieszaka, ale może coś takiego? http://www.lizzytish.co.uk/Butterfly_hangers.php Lasch, dziękuję, bardzo fajne te wieszaki - są tylko na kurtki trochę za małe, ale może do sypialni obok sowy albo na klucze?. Myślałam o motylach przyczepionych bezpośrednio do ściany, takich większych zdecydowanie. Widziałam takie ale do zawieszenia na futrynie drzwi: http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/54/66/67/1354666740 Są też takie pojedyncze ale też na biżuty: http://glamstore.com.pl/image_func.php?img=gfx/a070aaa1c796ce57457d0dd8b40dbf4e.jpg&maxwidth=360 Jakby ktoś z Was jakieś takie wieszaki widział, proszę dajcie znać. Edytowane 5 Grudnia 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.12.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Poszukam ... widziałam jeszcze inny patent, naklejka motyla na ścianie a do niego przyczepiony wieszak ...ale coś mi się link zawieruszył...z mojego opisu nie wygląda to może zbyt ładnie, ale było dość ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 06.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Gratuluje pieknych schodów i przeprowadzki! teraz juz pójdzie z górki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.12.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Analieno, piękne schody. Mozaika też wygląda niesamowicie. W ogóle wszystko ślicznie:) Wszystkiego dobrego życzę w nowym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 06.12.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 zapomniałam oczywiście powzdychać trochę do tej pięknej gościnnej łazienki:) Mogłabym być twoim gościem i spać w łazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.12.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Lasche, może to jest jakiś pomysł. Pozostawię go jako plan B. Na razie szukam metalowych bo zależało mi na tym aby skrzydełka odstawały od ściany, wiesz tak aby było wrażenie że motylek na ścianie przysiadł Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.12.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Gratuluje pieknych schodów i przeprowadzki! teraz juz pójdzie z górki! Ja to już się rozpędziłam i jak tam wpadnę w weekend to z wielkim hukiem Już mnie nikt nie wypędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.12.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) zapomniałam oczywiście powzdychać trochę do tej pięknej gościnnej łazienki:) Mogłabym być twoim gościem i spać w łazience:) Iwek, no coś Ty - tam Ci co prawda ciepło ale twardo bedzie na tej podłodze . Chociaż fakt jest faktem, łazienka jak na razie dużo ładniejsza od pokoju gościnnego - tam meble ze starego mieszkania z różnych pomieszczeń się zebrały i jakoś na razie nie za bardzo ze sobą grają. No ale teraz to na gościnny / gabinet to kasy nie ma... Poza tym , co tam, liczy się gościnność a nie dopracowanie mebli w pokoju gościnnym, no nie ? Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.12.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Analieno, piękne schody. Mozaika też wygląda niesamowicie. W ogóle wszystko ślicznie:) Wszystkiego dobrego życzę w nowym domku:) Bardzo dziękuję za odwiedziny, miłe słowa i życzenia. Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.12.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Czytam, że wrażenia podczas pierwszej nocy były Z każdą nocą będzie lepiej. Ja pamiętam jak przeprowadziłam się z poprzedniego mieszkania, które było przy ruchliwej ulicy (tramwaje, autobusy, pędzące samochody i motory) do obecnego oddalonego od głównej ulicy, to musiałam podczas pierwszej nocy włączyć sobie radio, bo nie mogłam zasnąć tak było cicho. A córcia już też spała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.12.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 My tez wyprowadzilismy się z mieszkania przy ulicy z tramwajami i na dodatek blisko lotniska . A tu na wsi glucho i tylko piec i filtr w akwarium slychać. Co prawda wydaje mi się że piec trochę świszczy za bardzo.... Corka jeszcze nie spała. Po pierwsze nie ma jeszcze prętów przy schodach i trochę bym się o nią bala a po drugie jej pokój jeszcze nie do końca skończony a zależy mi na tym aby weszła na tzw gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 kilka motylihttp://glamstore.com.pl/Wieszak_Motyl_Czarny-715.htmlhttp://inout-design.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=69&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=97&vmcchk=1&Itemid=97http://www.bouf.com/buy/product/12998/butterfly-hanger-in-stainless-steelhttp://allegro.pl/floran-design-wieszak-motyl-i1357032449.htmlhttp://allegro.pl/ba03-motyl-wieszak-zeliwny-patynowany-nowosc-i1349707414.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.12.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Lasche, dzięki. Wiekszość juz niestety też namierzyłam - ale tych: http://www.bouf.com/buy/product/12998/butterfly-hanger-in-stainless-steel nie widzialam, całkiem calkiem, ciekawe jakie mają wymiary... A co do inout-designe to mają tez fajne "okrywacze" roślin PS: Gdzieś na kompie w domu mialam w ulubionych link do metaloplastyki gdzies w mojej okolicy - może mi motyle zrobia na indywidualne zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.12.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Analiena, chyba Ci sprawię na gwiazdkę jakąś małpkę-aparat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Takie wiadomości bez zdjęć się nie liczą Pogratuluję jak zobaczę Nie no, żartuję, oczywiście gratuluję Ale na zdjęcia i tak czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Pisząc to miałam na myśli barierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.12.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Gratulacje Cieszę się, ze w koncu się udało Schodu piękne! Beton także Od początku podobała mi się łazienka goscinna, a skonczona - miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts