Analiena 07.12.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Mój małż obiecal mi aparat idiotkę na Mikolajki spóźnione - mamy podjechac do jakiegoś marketu i cos wybrać . Zamierzam się z nią nie rozstawać , więc juz nie powinnam robic takich wtop ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.12.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Analiena, chyba Ci sprawię na gwiazdkę jakąś małpkę-aparat! Alez się usmialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.12.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Gratulacje Cieszę się, ze w koncu się udało Schodu piękne! Beton także Od początku podobała mi się łazienka goscinna, a skonczona - miodzio. Minka, dziękuje, dziękuję i jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.12.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Czekam na ładne zdjęcia z nowego aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Zdjęcia barierki widziałam Bardzo ładnie się prezentują. Szkoda, że z tym cyklinowaniem zawalili I przykro mi, że córcia przeziębiona (ja sama walczę z przeziębieniem). Zdrówka dla małej. Wiem, że wytrzymacie jeszcze ten weekend a w następny się przeniesiecie i spokojnie przygotujecie się do świąt. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.12.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Też wierzę w pozytywne zakończenie, dzięki Beta Aaaa, przeziębienie zatoczyło koło - wróciło do mnie...gardło mnie boli...niestety. A jutro imprezka firmowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.12.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mnie tam balustrada się bardzo podoba, tak lekka w odbiorze. zwłaszcza, ze podobna miałam w poprzednim mieszkaniu. Choć oczywiście nie z takim rozmachem. I nie myć głowy w te mrozy w zimnej wodzie. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.12.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Cześć,balustrada ciekawa, na pewno oryginalna. Podoba mi się, choć z ostateczną oceną zaczekam na całość schodów:) Kiedy będą?Współczuję, że nie macie nadal ciepłej wody. Domyślam się, jak to wkurza. Głowa do góry, co Cię nie zabije, to Cię wzmocni:) I tego się trzymaj. Podłamujesz mnie trochę betonową podłogą. Widzieliśmy beton na żywo w jednym domu. Kurcze, chyba się nie zdecydujemy. Za duże ryzyko złego wykonania. Teraz analizujemy żywicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.12.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Dzięki Kochane za odwiedziny . Anula, myślę, że z tą podłogą betonową to po prostu trzeba mieć ekipę od producenta materiału z jakiego jest wykonywana. Pewnie bedzie sporo droższa ale masz przynajmniej gwarancję wykonania. Chociaż z drugiej strony to Panowie z Webera też mieli podobne problemy z wylewaniem podlogi....więc juz sama nie wiem. To niestety na chwilę obecną niezbyt popularne rozwiązanie w Polsce a co za tym idzie doświadczonych ekip wykonujących takie posadzki w domach jednorodzinnych jak na lekarstwo. Myślę, że za 5 lat to będzie duuuużo łatwiej. Tylko dla nas, budujących teraz, to niestety marne pocieszenie . Mam caly czas jednak nadzieję, że będę z niej zadowolona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.12.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mnie tam balustrada się bardzo podoba, tak lekka w odbiorze. zwłaszcza, ze podobna miałam w poprzednim mieszkaniu. Choć oczywiście nie z takim rozmachem. I nie myć głowy w te mrozy w zimnej wodzie. No! Kurcze, nie myślałam że ona jest z rozmachem Dla mnie taka prosta i zwyczajna - z rozmachem to zawsze myślalam o takich drewnianych poręczach zawijanych na końcach . One tak mi się z palacami albo Titanic'iem kojarzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.12.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Analiena, napisz mi na priva nazwę wykonawcy Twoich podłóg betonowych.Ja nadal jestem przekonana, że chcę mieć taką podłogę. Z zimną wodą to faktycznie może być problem. Ja bym chyba przeczekała, aż będzie na stałe. A jak Wasze zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 13.12.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Beta, poszło na priv. Też bym z wodą poczekała ale powiem Ci że moja tęsknota za małżem i chęć bycia na swoim są gigantyczne...więc pewnie dzisiaj sie skusimy A zdrówko - córa zdrowa, ja zagilona...małż też zagilony tylko on chyba bardziej przez kurz w naszej kanciapie w bloku - wczoraj z teściem wywozili graty. Innymi słowy zatoczyliśmy koło A jak u Ciebie? Fajne drzwi będziecie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.12.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Dzięki. Doszło Nie dziwię Ci się, że już tęsknisz i chcesz być na swoim. Ja mam tak dużo do zrobienia, ale i tak bym się już wyprowadziła Co do zdrowia to ja też zasmarana, ale da się żyć. Z drzwiami będziemy szczegółowo dogadywać się pod koniec tygodnia. A jutro jak dobrze pójdzie będziemy montować oczyszczalnię. Zobaczymy czy panowie dadzą radę. Czekam też na okna, mają być pod koniec miesiąca, ale jak będą takie mrozy to i tak nie będą montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.12.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nie mogę teraz Ci przeslać bo nie mam dostępu do mojego kompa ale mialam zapisane różne projekty domów o nowoczesnej bryle w kształcie stodoły, ze spadzistym prostym dachem. Jak nie zapomnę i jak się do kompa za tydzień dopcham to Ci wyślę. Analieno,przypominam się w kwestii projektów - o ile oczywiście znajdziesz czas, mnie się w sumie "nadal" nie spieszy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 14.12.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Analieno,przypominam się w kwestii projektów - o ile oczywiście znajdziesz czas, mnie się w sumie "nadal" nie spieszy :/ Przepraszam Cię najmocniej ale jak jestem u siebie w domu to albo rozpakowuję pudła albo sprzatam. Nawet nie wiem czy małż juz podłączył kompa... Z resztą nasz gabinet to teraz składowisko mebli... Dzisiaj planujemy się przenosić więc może jakoś dam radę do końca tygodnia... Edytowane 14 Grudnia 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 14.12.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Beta, tylko uważaj z tymi oknami... Mazo ma spore kłopoty... Może lepiej poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.12.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Przepraszam Cię najmocniej ale jak jestem u siebie w domu to albo rozpakowuję pudła albo sprzatam. Nawet nie wiem czy małż juz podłączył kompa... Z resztą nasz gabinet to teraz składowisko mebli... Dzisiaj planujemy się przenosić więc może jakoś dam radę do końca tygodnia... Mnie się naprawdę nie spieszy Nie stresuj się tym na razie, dobrze? Bo mi wyrzuty sumienia spać nie dadzą. Przypomnę Ci się znowu za jakiś czas, jak już trochę okrzepniecie BTW, pamiętasz, żeby tam były parterówki, bo jak tylko z poddaszem użytkowym, to w ogóle nie zawracaj sobie głowy. Wiesz, my mamy takie ekscentryczne wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Beta, tylko uważaj z tymi oknami... Mazo ma spore kłopoty... Może lepiej poczekać... Wiem Ja mam co prawda PCV więc trochę inaczej i sam montażysta powiedziała że montuje do -3 st. C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 14.12.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Beta, tylko uważaj z tymi oknami... Mazo ma spore kłopoty... Może lepiej poczekać... A juz mialam nadzieje, ze beda jakies argumenty przeciwko myciu, bo tak mi sie nie chce tego robic i mialabym doskonala wymowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.12.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A juz mialam nadzieje, ze beda jakies argumenty przeciwko myciu, bo tak mi sie nie chce tego robic i mialabym doskonala wymowke Haveno, mycie okien w temperaturze poniżej +15 stopni C jest niekorzystne dla zdrowia psychicznego myjącego/myjącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts