Analiena 17.01.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Havena, my zamocowalismy haczyki bardzo blisko otworu - myślę że dziury po haczykach zasłoni ościeznica. Jak nie to się zaszpachluje i pomaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 17.01.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ma podjechać w tygodniu, bo w weekend niestety nie mógł. No to trzymam kciuki. Daj znać co powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 17.01.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Analiena, salonowe szarości+drewno+bielSUPER ! TO JEST TO ! ELEGANCKO I PRZYTULNIE !trzymam kciuki za dalsze wykańczanie i zazdroszczę Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 17.01.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ada, dziekuję pięknie Kciuki za dalsze wykańczanie się przydadzą Możesz trzymać kciuki za to co bym olsnienia w sprawie wiatrołapu dostała . Widzę, że nowaś na FM .. Budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 18.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ada, dziekuję pięknie Kciuki za dalsze wykańczanie się przydadzą Możesz trzymać kciuki za to co bym olsnienia w sprawie wiatrołapu dostała . Widzę, że nowaś na FM .. Budujesz? Zbudowałam, teraz wykańczam no ale po 3 latach mam nadzieję na wiosnę się przeprowadzamy Co do wiatrołapu - to wrzuć rzut z góry/ fotkę coś pomyślimy. Ja pomimo projektu architekta wnętrz to też w wiatrołapie pozmieniam - funkcjonalnie musi być i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 19.01.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 bym olsnienia w sprawie wiatrołapu dostała . Moze poradz sie Magdy 34 . Nam bardzo fajnie zaprojektowala wiatrolap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 19.01.2011 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Zbudowałam, teraz wykańczam no ale po 3 latach mam nadzieję na wiosnę się przeprowadzamy Co do wiatrołapu - to wrzuć rzut z góry/ fotkę coś pomyślimy. Ja pomimo projektu architekta wnętrz to też w wiatrołapie pozmieniam - funkcjonalnie musi być i już Kurcze, 3 lata...jak daliscie radę? Ja po 2 miałam już dość... Poszukam jakiegoś rzutu - nie mam nic na laptoku, może jest na PC - tylko ten z racji podłogi betonowej jeszcze nie podłączony... My mielismy projekt dokładny kuchni i łazienki + ogólny salonu. Resztę pomieszczeń robimy sami...widać że trochę mnie to przerasta... Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 19.01.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Havena, dobry pomysł. Skrobnę do niej priva Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Analiena, z wiatrołapem miałam podobne dylematy na etapie projektu domu. W koncu z niego zrezygnowalismy i mamy zaraz za drzwiamy osobną garderobę-pokoik z drzwiami przesuwnymi. Juz sobie wyobrazam ten balagan - milion szalikow, rekawiczek i butow. Ale zasuwam drzwiczki - i ... czysto! Wklej coś to pomyślimy. Z betonem załamka, trzymam kciuki! Ja dzis znalazlam kolejne inspiracje betonowe i ryczec mi sie chce, bo tak bym chciala wlasnie cos takiego, ale kto ma mi to zrobic. Nie zaryzykuję, poki nie bede miala pewnosci, ze wyjdzie wlasnie tak. Ten dom jest w Izraelu, gdyby byl blizej, np. w Niemczech, to bym tych fachowcow osobiscie do mnie przywiozla:) http://www.architizer.com/mediadata/projects/022011/rx410/caed934b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.01.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Z podłogą współczuję. Nie ukrywam, że rozważałam tą firmę do siebie. Na stronie wszystkie realizacje wyglądają super. Ale teraz się waham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Bry wieczorek:) nooo z tą ekipą to nie fajnie a ja troszkę głowę Ci pozawracam wykładziną do sypialni - czy kładliście ją sami a jeżeli tak to opisz ten trudny proces bo ja do Starszaka kupowałam w Komforcie z montażem ale tam nie mają nic co mi sie podoba i będę szukać innego źródła i tak się zastanawiam czy to jakaś filozofia położyć ten pianomat i na to wykładzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 czesc, byli do betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 23.01.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich po małej przerwie... Wczoraj byli Panowie od betonu. Masakra... Szczegołowa relacja w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 23.01.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Bry wieczorek:) nooo z tą ekipą to nie fajnie a ja troszkę głowę Ci pozawracam wykładziną do sypialni - czy kładliście ją sami a jeżeli tak to opisz ten trudny proces bo ja do Starszaka kupowałam w Komforcie z montażem ale tam nie mają nic co mi sie podoba i będę szukać innego źródła i tak się zastanawiam czy to jakaś filozofia położyć ten pianomat i na to wykładzinę Wykładzinę kładliśmy sami - w 4 osoby. Kładzenie jest zdecydowanie trudniejsze na pianomat niż na podłogę. Wykładzina mocno się do tego pianomatu przyczepia i jak się wykładzinę przesuwa to pianoamt też się rusza. My sobie poradziliśmy przyklejając pianomat do podłogi w newralgicznych miejscach taśmą dwustronną. Na pewno też lepiej układać ją w kilka osób, generalnie trzeba ją przenosić w konkretne miejsce a nie przeciągać po podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 24.01.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 hej! widzę, że AGD wybrane, moge coś powiedzieć? Piekarnik taki sam mamy - no i ogólnie to ja nie jestem zadowolona, taki jakis prehistoryczny! mało opcji pieczenia, pokrętła się nie chowają. No nie iwem, ja w mieszkaniu miałam whirpoola i był o niebo lepszy! szybciej się nagrzewał przede wszytskim. My wszytsko mamy teraz z boscha i zmywarke też, ale sprawdzałam mamy "gorszy model" od was, ale też masakra! nowa zmywarka a nie domywa naczyć! Okap mamy z teki, i pomimo zapewnień, że chodzi cicho, to jak go włączam to nic nie słychać ale G ma sprawdzić, czy dobrze podłączony jest. To tyle:) Nad piekarnikiem, najbardziej polecam się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 24.01.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Iwek, generalnie to juz nie za bardzo mamy nad czym się zastanawiać bo sprzęty juz kupione . Zmartwiłas mnie tym piekarnikiem... Nie chowane pokrętła mi nie przeszkadzają a co do opcji pieczenia - mam nadzieję że jak na osobę która nie wiele w piekarniku robi i wcześniej miała piekarnik Amica (nie polecam ) bedzie to lepszy model . Pytalismy trochę znajomych i mówili że ten model jest ok...widać ile uzytkowników tyle opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Oj, kiepsko z panami od podłogi... Niestety... skąd ja znam to uczucie... Ale może będzie chociaż trochę lepiej? Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Przykro mi z powodu podłogi:( Niedobre wieści są to dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 24.01.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Spoko Kochane, dzisiaj będzie mycie. Dam znac jak się podłoga zachowuje . Już o tym kiedyś pisalam ale jeszcze raz wtrącę, że grunt to dobra i solidna ekipa, znająca temat i pomocna w sytuacjach kłopotów...wtedy podłoga bedzie cieszyć i oko i serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.01.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 aleeee skąd takową wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts