pasie 24.01.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 trzymam kciuki za podłogę i dzięki z wykładziną pamiętam, że u nas pianomat był klejony do podłogi a do niego wykładzina na taśmę dwustronną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.01.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Już przebieram nóżkami z ciekawości jak podłoga i zdjęcie boni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nóż w kieszeni się otwiera jak sie czyta o takich wykonawcach...... ale tupet!!!! Jak tam bonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.01.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Analieno, możesz już dotrzeć do tych stron z projektami, o których kiedyś wspominałaś? Byliśmy u architekta i okazuje się, że musimy zacząć od nowa szukanie :/ a ja już nie mam pomysłu, gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 aleeee skąd takową wziąć? Taaa...pewnie za 2 lata bedzie juz z czego wybrać . Na razie to działalność niszowa pozwalająca na niepoważne traktowanie klientów . W myśl stwierdzenia "Jak jest dobrze to się kochamy, a jak są problemy to mam Cię w d..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) trzymam kciuki za podłogę i dzięki z wykładziną pamiętam, że u nas pianomat był klejony do podłogi a do niego wykładzina na taśmę dwustronną My na początku pianomatu nie kleiliśmy po całości bo wydawało się ze względu na jego strukturę i porowatość wylewki bedzie bardzo ładnie się o nią zaczepial i nie będzie problemów z jego przesuwaniem. Dopiero po próbach ułożenia wykładziny wyszło że niestety ale się z nią przesuwa... . Wykładzinę przenosiliśmy na swoje miejsce w 3 osoby - kupa śmiechu przy tym była bo jedna osoba siedziała pod wykładziną i przenosiła środek na swoich plecach Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Bonie już są Kupilismy próbki szarej farby. Dzisiaj zaplanowaliśmy malowanie. Trzeba będzie się na coś zdecydować - liczę na Wasze doradzctwo . Fotki wrzucę wieczorkiem. Małż mnie strasznie ciśnie żeby w tym tygodniu temat z boniami zakończyć - chce już zakończyć tematy malowania, szlifowania itp. W sumie to ja tez bym chciała ale też nie chce podejmować decyzji na łapu capu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Analieno, możesz już dotrzeć do tych stron z projektami, o których kiedyś wspominałaś? Byliśmy u architekta i okazuje się, że musimy zacząć od nowa szukanie :/ a ja już nie mam pomysłu, gdzie... Komp jeszcze nie podłączony - ale poproszę małża żeby mi dzisiaj go ustawił i postaram się coś podesłać na priv. Mam tylko nadzieję że moja córa nie będzie zbyt absorbująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.01.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Z góry dziękuję U nas teraz jest chwilowo babcia, więc trochę nadganiamy sprawy organizacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jakiz to skarb mieć mobilną czasowo babcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 25.01.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Piękniutko u Ciebie tak przestronnie i jaśniutko.Podoba mi sie salonik z jadalnia,łazieneczka,schody i sypialka.Mam pytanko gdzie kupiłas tą bialutką narzutke na łóżko w sypialni i z czego ona jest ??? Jest śliczna !!! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Lea, witam cieplutko Przepiękny masz awatarek Dziękuję za miłe słowa, cieszę się że Ci się u mnie podoba . Po tylu trudach budowy są one ich rekompensatą Narzuta kupiona w sklepie który jak na razie króluje w moim domu Już nawet moja corka nie mówi inaczej tylko "Nasza Ikea" Jest bardzo fajna - rozciągliwa, pokarbowana więc nie trzeba się zbytnio męczyć z "ładnym" ułożeniem jej na łóżku. Poza tym taka inna niż wszystkie narzuty i co najważniejsze pasowała mi do koncepcji romantycznej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Lea, właśnie wróciłam od Ciebie. Jak tam przebudowa / budowa ? Dawno nie pisałaś u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.01.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 wchodzę dzisiaj po te błonie i kiszka zdjęc nie ma:( poczekam jeszcze sobie, bo w sumie doskonale wiem jak to jest z tym aparatem:) moja łazienka i inne pomieszczenia czekaja na update zdjęciowy w dzienniku i jakoś nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 26.01.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 wiedziałam że sprawię Wam zawód, po raz kolejny... Przepraszam Was bardzo ale moje updatowanie dzinnika w fotki wygląda tak, że muszę cyknąć foty i później mieć czas co by podjechać do mojej mamy lub siostry żeby je wrzucić. U mnie raz że laptop nie widzi aparatu a dwa, internet strasznie kiepski i co chwilę mnie wywala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.01.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Analiena, nie przepraszaj kobieto, co my - życia nie znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.01.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Analiena, nie przepraszaj kobieto, co my - życia nie znamy? Poczekamy A zrobisz też zdjęcie podłogi w obecnym stanie? Chciałoby Ci się zrobić takie zestawienie w jednym poście podłogi przed i po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.01.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ja mam i aparat i net a weny na robienie zdjęć niet:D więc wybaczam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 27.01.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ja mam i aparat i net a weny na robienie zdjęć niet:D więc wybaczam;) to podobnie jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.01.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jak to dobrze ze takie tolerancyjne jesteście Dzisiaj wieczorem jadę do siostry po moją małą i myślę, że bedę miała okazję powrzucać fotki. Nie wiem czy różnica na fotkach przed i po ponownej impregnacji będzie widoczna... No ale spróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts