Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik wykańczania Analieny - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 725
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

trzymam kciuki za podłogę:)

i dzięki z wykładziną :) pamiętam, że u nas pianomat był klejony do podłogi a do niego wykładzina na taśmę dwustronną:rolleyes:

My na początku pianomatu nie kleiliśmy po całości bo wydawało się ze względu na jego strukturę i porowatość wylewki bedzie bardzo ładnie się o nią zaczepial i nie będzie problemów z jego przesuwaniem. Dopiero po próbach ułożenia wykładziny wyszło że niestety ale się z nią przesuwa... :(. Wykładzinę przenosiliśmy na swoje miejsce w 3 osoby - kupa śmiechu przy tym była :D bo jedna osoba siedziała pod wykładziną i przenosiła środek na swoich plecach :D

Edytowane przez Analiena

Bonie już są :D Kupilismy próbki szarej farby. Dzisiaj zaplanowaliśmy malowanie. Trzeba będzie się na coś zdecydować - liczę na Wasze doradzctwo :D. Fotki wrzucę wieczorkiem.

Małż mnie strasznie ciśnie żeby w tym tygodniu temat z boniami zakończyć - chce już zakończyć tematy malowania, szlifowania itp. W sumie to ja tez bym chciała ale też nie chce podejmować decyzji na łapu capu.

Analieno, możesz już dotrzeć do tych stron z projektami, o których kiedyś wspominałaś? Byliśmy u architekta i okazuje się, że musimy zacząć od nowa szukanie :/ a ja już nie mam pomysłu, gdzie...

Komp jeszcze nie podłączony - ale poproszę małża żeby mi dzisiaj go ustawił i postaram się coś podesłać na priv. Mam tylko nadzieję że moja córa nie będzie zbyt absorbująca :)

Piękniutko u Ciebie tak przestronnie i jaśniutko.Podoba mi sie salonik z jadalnia,łazieneczka,schody i sypialka.Mam pytanko gdzie kupiłas tą bialutką narzutke na łóżko w sypialni i z czego ona jest ??? Jest śliczna !!!

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu

Lea, witam cieplutko :D Przepiękny masz awatarek :D

Dziękuję za miłe słowa, cieszę się że Ci się u mnie podoba :). Po tylu trudach budowy są one ich rekompensatą :D

Narzuta kupiona w sklepie który jak na razie króluje w moim domu :D Już nawet moja corka nie mówi inaczej tylko "Nasza Ikea" :D

Jest bardzo fajna - rozciągliwa, pokarbowana więc nie trzeba się zbytnio męczyć z "ładnym" ułożeniem jej na łóżku. Poza tym taka inna niż wszystkie narzuty i co najważniejsze pasowała mi do koncepcji romantycznej sypialni :D

:( wiedziałam że sprawię Wam zawód, po raz kolejny... :(

Przepraszam Was bardzo ale moje updatowanie dzinnika w fotki wygląda tak, że muszę cyknąć foty i później mieć czas co by podjechać do mojej mamy lub siostry żeby je wrzucić. U mnie raz że laptop nie widzi aparatu a dwa, internet strasznie kiepski i co chwilę mnie wywala...